Izvestaji sa takmicenja > ::Ostala desavanja u svetu sporta::

(Samo) Za bronzu protiv Crne Gore

(1/3) > >>

Vojkan:
Vaterpolo: Delfini za bronzu protiv Crne Gore

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale olimpijskog turnira u vaterpolu. Bolji od Srba bili su vaterpolisti SAD koji su sasvim zasluženo trijumfovali sa 10:5 (3:3, 2:1, 2:1, 3:0).



Iako je krajnji rezultat ubedljivo na strani Amerikanaca tako nije bilo u prvih 10 minuta igre. U tom periodu imali su "delfini" igru, ali i konstantnu prednost od jednog gola.
Prelomni momenti dogodili su se pri rezultatu 4:3 za Srbiju. Tada su naši vaterpolisti imali nekoliko prilika da povećaju prednost na dva gola. Međutim, umesto toga usledio je pad, a Amerikanci prvo preko Bobjena izjednačavaju, da bi u šestom minutu druge četvrtine preko Rajana Bejlija prvi put prešli u vođstvo.
U trećoj deonici nastavljeno je posrtanje naše selekcije, a Amerikanci preko Bejlija i Azeveda dolaze do velikih tri gola prednosti.
Makar za trenutak nadu za Srbiju vraća Pijetlović što je bio i prvi pogodak za naše momke posle osam minuta igre. Međutim, ispostaviće se, to je bilo sve od Srbije u polufinalu.
U poslednjoj četvrtini nastavlja se agonija, a Amerikanci za razliku do Srba koji pogađaju prečku i stativu loptu smeštaju tri puta u mrežu za konačnih SAD – Srbija 10:5.
Meč za bronzanu medalju igra se u nedelju od 08.20 po srednjeevropskom vremenu.

Autor: Blic online

Vojkan:
Ja cu se uzdrzati duzih komentara jer vise nemam zivaca...Na stranu sto je americka reprezentacija povlascena u svakom sportu,sto nam se opet sudi iskljucenje zbog prskanja vodom itd.To su stvari koje smo uvek imali i imacemo i navikli smo...Ali ovaj put smo samo mi krivi,dali smo odlican primer kako cak i realno najkvalitetnija ekipa na turniru moze da pobedi sama sebe,i koliko je sport u stvari u glavi.Nisam mogao da ih prepoznam.

Jovancg:
jbg za bronzu,zelim vam srecu!

Fred Perry:
Nisam gledao tekmu,ali scenario zvuci poznato. Mentalitet  :wallbash1:

CRonaldo:
Znaci ili je utakmica bila namestena ili smo mi jeli bunike pre nje  :pullhair: :pullhair: :pullhair:

Oba golmana su nam imala kokosije slepilo u drugom poluvremenu, a za one konstantne suteve iz daljine iako imamo igraca prednosti nemam komentara  :boxed:  :wallbash1:

Neko je tu grdno zaradio para!!! A i cela olimpijada kao da se igra u Njujorku a ne u Kini  :pullhair:  :pullhair:  :pullhair:

Vise necu ni da gledam olimpijske igre >:(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version