Izvestaji sa takmicenja > ::Ostala desavanja u svetu sporta::

Шапић поломио ногу!!!

(1/4) > >>

cicaDraza:

Vaterpolo reprezentativac Srbije Aleksandar Šapić u subotu je zbog preloma fibule desne noge otputovao iz Pekinga u Beograd, a okolnosti pod kojima se dogodila ta povreda glavna su tema među članovima srpske olimpijske ekspedicije.

Šef srpske misije Snežana Lakićević Stojačić i Vaterpolo savez Srbije (VSS) u odvojenim obraćanjima medijima su saopštili da se Šapić okliznuo na stepeništu u olimpijskom selu i da je povredu zadobio prilikom pada.

Međutim, u Pekingu se tokom čitavog dana špekulisalo da li je iskaz srpskih zvaničnika tačan i da li "slučaj Šapić" ima i neku drugu pozadinu.

Izveštač "Večernjih novosti" iz Pekinga javlja da je Šapića zapravo povredio Denis Šefik!

Pozivajući se na svedoke incidenta, list piše da je "Šefik udario Šapića, koji je potom pao niz stepenice i da je polomio fibulu, kost iznad skočnog zgloba desne noge".

Selektor Dejan Udovičić i ostali vaterpolisti ne žele ništa da komentarišu. "Ne bih da pričam o nečemu što je intima naše ekipe", procedio je Udovičić.

"Prema jednoj od verzija celog događaja, Aleksandar Šapić je na hodniku, pred svim igračima rekao da bi njega, kao jednog od najiskusnijih, svi trebalo da slušaju. Uz sve to je, navodno, pitao: 'Ima li neko jači od mene?'. Denis Šefik je, verovatno, pomislio da će pesnica za Šapića biti najbolji odgovor u tom trenutku...", pišu "Večernje novosti".

Izveštač lista je bio u Olimpijskom selu kada je Šapić odlazio iz Pekinga. Na licu Šapića, dodaje list, nije nije bilo tragova tuče. Šapić nije želeo ništa da kaže, ali je dobacio selektoru Udovičiću i kapitenu Vladimiru Vujasinoviću: "Držite se, osvojite bronzu, čekam vas kod kuće".

CRonaldo:
E bas do jaja!!!! Sad igramo bez Sapica i Ikodinovica, i slomljenog duha,  ala cemo biti dobri  :wallbash1: >:(

cicaDraza:
Polako, ali sigurno nasi sportovi idu u propast, pocevsi od kosarke kojoj nema povratka, pa sve do odbojke i vaterpola. Jedina nada nam je tenis, ako i tu ne zeznemo stvar :hitself:

Mackolina007:
 :boxed: :hitself: :wallbash1:

medena:
svasta.... ko deca  :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version