Izvestaji sa takmicenja > ::Ostala desavanja u svetu sporta::

Milorad Cavic osvojio zlato!!!

(1/2) > >>

Igy81:


Čavić za B92: "Tajna je u brijanju"

Novi evropski prvak Milorad Čavić izjavio je za B92 da se nije pribojavao finala, iako je impresivno otplivao polufinale i tada u utorak takodje oborio evropski rekord:

"Posle polufinala znao sam da mi je ostalo još puno prostora za napredak pošto se nisam brijao u utorak. Znao sam da ću imati nekih 15 sati da se odmorim i spremim za trku,takodje i da se obrijem i da odradim tu "pedeseticu" malo bolje. Sve je bilo super tokom finalne trke, jedino što nisam imao perfektan ulazak u cilj. Znam da ću da se kajem malo večeras što nisam oborio i svetski rekord. Tu mi je bio i mogao sam, ali biće još prilika", rekao je novi evropski prvak i rekorder za B92.

Podsetimo, Milorad Čavić upisao se u sredu uveče zlatnim slovima u srpske sportske almanahe pošto je osvojio je zlatnu medalju u disciplini 50 metara delfin na Evropskom prvenstu u Ajndhovenu. Čavić je, pored osvojenog zlata, napravio i novi evropski rekord pošto je dužinu od 50 metara isplivao za 23 sekinde i 11 stotinki. To je za 14 stotinki bolji rezultat od prethodnog rekorda koji je takođe držao naš plivač.

Srebrnu medalju osvojio je Ukrajinac Sergej Breus sa rezultatom 23,48, a bronzanu Španac Rafael Munjos Peres.


Igy81:
Bravo majstore!!!!

-XtReMe-:
Sada upravo slusao na b92. Svaka mu cast!

snoopy:
 :clap:

Tanor:
svaka cast !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version