EXYU FITNESS FORUM

Trening => ::Powerlifting & Strongman:: => Topic started by: Al Mir on August 27, 2013, 02:43:41 PM

Title: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 27, 2013, 02:43:41 PM
Eh, imam neku potrebu da podjelim priču o tome kako sam ja trenirao dok nisam naišao na ovaj forum i upoznao ljude na njemu i šta se sve izdešavalo nakon toga u mom sportskom životu, pa ako koga interesuje nek pročita, ostavi komentar ili bilo šta..
Ovo je ujedno i moj način zahvale ljudima od kojih sam dobio dosta znanja u mom sportu Olympic weightlifting a Bogami i u PL i nabijanju snage uopće.
Pa da krenem..

Ja sam se dugo bavio karateom i nosilac sam crnog pojasa u karateu i to mi je bio vrlo drag sport. Živio sam u svijetu borilačkih vještina a za moj tadašnji pojam tegovi i sve oko tegova je bilo za krkane i grmalje, kako mi u Bosni kažemo..Vremenom sam spoznao da moje mahanje rukama i nogama u prazno i žestoke tuče sa brojnim zamišljenim protivnicima, mi ne daju puno samopouzdanja i što je najgore ne utiče na bolje na moje fizičke performanse..Tako jedno prilikom spremajući se za državno prvenstvo u karateu 1999 godine, zamolio sam jednog sugrađanina koji je bio trener u olimpijskom dizanju tegova da mi pomogne u pripremama za dobivanje na snazi i kondiciji na što je on pristao..
Počeli smo trenirati i znam da sam imao viška nekoliko kilograma i da je bio jako surov i nemilosrdan kad to sada gledam iz ove perspektive(Bilo je ipak neznanje u pitanju). Zbog svog posla sam mogao da treniram 3 dana pa sam četvrti morao odmarati i to je po mene bilo dobro, jer bi me taj trener bukvalno slomio da nije bilo tog dana odmora a koga ću u nastavku zvati BRKO..Znači u ta tri dana svako jutro sam trčao jako teške dionice tipa 6x 400 metara na vrijeme pa nakon toga 3200 metara, pa naredni dan 12 krugova x 500 metara takođe na vrijeme a treći dana neka ruta u brdu i tako u krug, gdje sam zaista umiro. Naveče je opet bila posebna priča.
Jedan dan bi radio čučanj i to neke svemirske serije tipa 5x5, 3x3 pa 3x1 probijanja, nakon čega bi bila zadnja loža, prednji šut, pa pressa. Nakont oga bi radio gomilu vježbi za leđa I šta sve još, uglavnom trning bi trajao oko 3 sata. Narednog dana je bio bench sa svojim derivatima, pa ruke, ramena I isto tako 3-3 i po sata. Treći dan opet čučanj i sve tako u krug.
Da ne duljim više oko ovoga nakon što sam završio sa državnim prvenstvom u karateu gdje sam bio samo jak i ništa više na nagovor BRKE sam počeo sa WL i tek tada počinju moje muke..Da napomenem da sam radeći onakav sistem vježbanja uz meni tada nepoznate bobice od 5mg sa 96 kg dosegao do težina u bench 145, zadnji čučanj 200 a DL nismo nikad radili jer to samo budale rade koji će nam k...c to.
Eh onda sam na nagovor BRKE počeo vježbati olimpijsko dizanje tegova . Strašno krut i nerazgiban to je bila prava patnja za mene. Ovo sad što ću navesti o tome kako sam trenirao se u većini slučajeva ne razlikuje od onoga kako većina dizača u exyu trenira (ima izuzetaka koji zaista znaju i svaka im čast).
Trenirao sam 6x sedmično, svaki dan je bio čučanj, da li je to zadnji ili prednji nije bitno ali svaki dan smo ga radili jako puno i jako dugo. Svaki dan smo radili clean/snatch pull. Svaki dan smo radili i trzaj i izbačaj(bez obzira da li je to klasik ili power varijanta). NIKAD nismo radili DL, niti RDL, niti GM. Nikad nismo radili push press, nikad nismo radili press. Radio sam svako drugi dan zadnju ložu, prednju ložu, press mašinu, bench 1x sedmično i to je uglavnom to. Ovako sam sa BRKOM trenirao nekih 7-8 godina, s tim da sam pravio pauze zbog povreda, zbog svega drugog ali sam ovako uvjek trenirao. Na sve ovakve trenige sam imao sljedeće rezultate što se tiče treninga (nikad nisam uspio napravit takav rezultat na takmičenju jer sam uvjek bio ili povrijeđen ili preumoran)snatch 130, C&J 160, front squat 190, back squat 250, sve sa 94-96 kg.
To bi bilo to što se tiče načina kako sam ja trenirao i kakvi su bili ti moji rezultati. Nakon izvjesnog vremena sam se razišao sa BRKOM i njegovim „znanjem“ i krenuo sam ispočetka, bukvalno sa nule.
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 27, 2013, 02:44:09 PM
I onda sam naišao na ovaj forum i ispočetka sam samo čitao i nisam mogao da vjerujem kakve „gluposti“ ljudi pišu. Neki Milan piše kako trenira UKUPNO 3x sedmično, od toga 1x sedmično radi čučanj i ima blizu 300 kg. Ma jesi . kontam, koga lažeš, bez 6x sedmično ne može niko 200 kg, a kamoli 300 jbt. Isto to piše i neki Aragorn. Niđe veze kontam. I onda se pojavi njemački WL reprezentativac Velagić Almir koji u priči sa mnom kaže da radi sedmično 3 do 4 x čučanj, 2x zadnji, 2x prednji, nekad čak i 1x zadnji i 1x prednji. Radi DL, radi snatch DL, radi push press, radi press i sve ono što ja nisam radio on radi. Pa čekaj jbt ko je ovdje lud.
Eh onda sam se upoznao sa Milanom (nije strongmen Jovanović već Milan sa exyu) i Aaragornom i počelo je moje obrazovanje. Eh sad tebalo je izmiksati znanje od Velagića sa PL principima od Milana i Aragorna i sve to sklopiti u WL da to uspješno funkcioniše, da moji takmičari i ja dobijemo na snazi a ne izgubio osnovno iz WL pokretljivost, gipkost itd itd..
Dugim prepiskama i razgovorima sa poslušao Velagića, Milana i Aaragorna i odlučio sam da te izmixane principe pretočim u djelo i nećete vjerovati ONO RADI. Sad sa sigurnošću tvrdim da moj klub i moji takmičari (na osnovu ovog znanja i mixa) jedini u exyu treniraju drugačije od svih ostalih i imaju rezultat.
Kako treniraju, prije svega treniraju individualno prema njihovim karakteristikama i šta kome fali itd ali u suštini sedmični raspored izgleda ovako:
 
  Zadnji čučanj, 2x sedmično, nerijetko 1x
   
Sve sam sveo na to da u svim disciplinama se ne provodi vrijeme u crvenoj zoni i da se ide u crveno samo na zahtjev takmičara i to odlično radi.
Isto tako sam spoznao da steroidi ne čine čuda već kvalitetni treninzi.
Sada mi je zaista smješno čuti kada neko kaže da svaki dan radi squat, pull ili 4x sedmično C&J i pri tome kuka na koljena, ramena i laktove i pita se zašto i kako.
 
Na kraju bih ponovo zahvalio ljudima koji su mi otvorili oči svojim savjetima, Milan, Aragorn, Siki i drugi.
 
Možda sam ponešto zaboravio pa nek pita ko šta ima pitati.
 
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Milan on August 27, 2013, 03:13:51 PM
To Aragornu zahvali jer sve je on zapoceo sa svojim nacinom razmisljanja a i ja sam usvajao kao i ti.Tek je sad sve to sazrelo u meni da kazem pa mi sve zvuci logicnije.
Imali smo ovde pre toga pokusaj zacetka pl foruma ali je covek znao kao i taj tvoj prvi trener.

Sto se tice tvojih takmicara, gledao sam ih na Partizanovom stadionu.Ekipa sa ubedljivo najboljom tehnikom i sa najboljim sportskim ponasanjem.A stvarno smo videli svasta tamo.Znam da ce neki reci da je tehnika za slabe, ali moramo i mi slabi da vezbamo nekako.Doduse, i ja bih slusao da mi trener nosi magnum 357  :lol:
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 27, 2013, 03:20:45 PM
Heheheh 357 je način treninga kroz crveno hahahah..
To su bili početci ali sam odmah insistirao na tehničkom izvođenju svega i to donosi rezultat..
Vjerovo ili ne i dan danas kad pričam sa WL trenerima i kažem im da moji rade periodizaciju, 3x sedmično čučanj a posebno kad kažem da rade DL zgražavaju se.. Šta će ti DL to nije naša vježba kažu..
Tako sam znao prije takmičenja na 15 dana izbaciti svojima DL ali su mi rekli ne izbacaj ga nikako, vole oni taj tonus koji osjećaju kroz DL i sada ga stalno rade. Čak i kada povremeno rade bugarsku šemu rade DL.
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Gvozdeni on August 27, 2013, 04:41:30 PM
Svaka cast, lepa prica. Nadam se da ce se znanje prenositi mnogo kolena
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 27, 2013, 05:19:37 PM
Naravno, meni su pomagali, pa i danas, zašto nebi i ja drugima.
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: filip85 on August 27, 2013, 06:53:01 PM
lepo i detaljno napisano, svaka čast na rezultatima... :)


a od Aragornovih postova je većina nas ovde, a i na ostalim domaćim forumima (tu ubrajam sve sa našeg govornog područja a ne samo iz Srbije), krenula da uči... žalosno je što su mu kasnije, na jednom drugom forumu gde je momke takođe uveo u celu priču, uzvratili onim najnižim uvredama i psovkama... no, njima na čast, da ne kvarimo sad temu :)
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 27, 2013, 07:45:09 PM
Da, cuo sam za to prije par dana tek od Milana. Nemam rijeci jednostavno. Na zalost i na sramotu tim ljudima.
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: medomir on August 27, 2013, 10:15:46 PM
Taman da iskoristim temu da vam se svima zahvalim sto delite znanje i iskustvo,internet je cudo nevidjeno,za onoga ko zeli pravilno da ga iskoristi  :clap:.

Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: TECHA on August 28, 2013, 12:48:58 AM
Vrlo lepo i korisno za procitati! Meni je extremno zao sto sam prinudjen da treniram sam
i bez podrske, kao i to sto celo Uzice trenira po split sistemu, pa nesto i nemas sa kime
da komuniciras i popricas o treningu. Ima jedan momak koji trenira po strongman principima
i to je sve, njemu svaka cast, a ostalo je sve corak!
A svima vama jos jednom hvala sto ste me uveli u celu pricu!
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: aleksandar84 on August 28, 2013, 10:46:36 AM
Heheheh 357 je način treninga kroz crveno hahahah..

hehe kakva motivacija  :yes:
Srecno u daljem radu!
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: DeathOrGlory on August 28, 2013, 12:11:02 PM
interesantan i detaljan post  :yes:
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: filip85 on August 29, 2013, 02:52:27 PM
i baš kažem Milanu, šteta bi bila da ono što zna i gde ima rezultate ne iskoristi i baci se malo na trenerski posao... kad gledam, što uživo, što virtuelno, ko sve radi kao trener i uzima pare, ne bih im dao nacrtanu ovcu da mi čuvaju a ne pokazuju trehnike... i nije sad da laskam jer mi je dobar drugar, ali kod nas u teretani (mada, i dosta šire) jedini za koje tvrdim da nesumnjivo znaju znanje su Milan i Bjedov... čak na stranu i rezultati trenutno jer ima dosta jakih momaka koji blage veze sa životom nemaju... na stranu i sve diplome i kursevi, jer gledam i slušam svakodnevno i DIF-ovce i ljude sa nekim trenerskim sertifikatima koji postavljaju najdebilnija početnička pitanja, ali zato uzmu po 100+ evra po klijentu mesečno... ili još gore, deca sa 18 godina koja posle par meseci vežbanja i boravka na forumima, gde im je vrhunac znanja da se ovsene jedu ujutru a Ella uveče, stave u potpis da više neće deliti svoje znanje za džabe... da se čovek prekrsti i levom i desnom... dok neko kao Milan istim tim DIF-ovcima i trenerima sa sertifikatima po teretani volonterski sastavlja treninge i ispravlja tehnike... i još pored toga nisu u stanju pravilno da izračunaju procente od 1RM-a...
i da ne ispadne sad da ja automatski omalovažavam DIF i one koji su ga završili, ali fax kao fax i diploma kao diploma nisu nikakav garant znanja ako se neko ograničava samo na to i ne usavršava se i teoretski i praktično sa strane... tako je i u svakoj drugoj profesiji a ne samo u sportu... imate Mladena Jovanovića, dečka koji je završio DIF ali se usavršavao i van toga, i sad je jedan od najcenjenijih kondicionih trenera, koliko sam mogao da čujem, dečko koji je jedno vreme pisao na forumima i čiji je svaki post prava enciklopedija... i takvima ne treba da bude žao da se da tih 100+ evra... :)

eto, malo se odužilo, mogao bih da nastavim i dalje ali prekidam ovde... :)



edit: i da, od svega su mi još manje jasni biceps majstori koji imaju sreću da treniraju sa ljudima koji nešto stvarno znaju, a oni umesto da iskoriste to, treninzi im se i dalje zasnivaju na biceps pregibima na 1001 način...

inače, da, postoji i jedna pozitivna strana, a to je što primećujem da sve više ljudi kod nas radi te bazične vežbe... gotovo da nema nijedne devojke koja ne radi čučanj i mrtvo kod nas u teretani, i ne ustručavaju se da pitaju i traže pomoć... u Koloseumu je Bjedov promovisao čučanj... do 2006. bukvalno nije bilo čoveka koji je imao čučanj preko 200kg, dok Bjedov nije krenuo da divlja sa težinama pa ljudi videli i skontali "u, ovo je do jaja, probaću i ja"... :)

eto toliko, uzdravlje... :)
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 29, 2013, 03:10:32 PM
MIlan će nadoći već..Život piše najbolji roman..Neke stvari se moraju jednostavno posložiti pa da se dođe na taj nivo da on počne zarađivati novce a hoće jednog dana siguran sam..Ja sam jedno vrijeme i sam trenirao i bio trener svojim takmičarima i usput trenirao sportaše i rekreativce..I vidio sam da svi kaskamo jer ja žestoko i ozbiljno treniram, i da ćemo i dalje svi kaskati osim ukoliko se ja njima ne posvetim..I ja sam jednostavno prestao i prešao u rekreativce, a posvetio se prvenstveno svojim takmičarima pa onda ostalim i to je onda krenulo nabolje..Ali sam sebe zapostavio, sve sam teže nalazio vremena za svoj trening da bi došao u fazu da nisam trenirao nikako 4-5 mjeseci..
Ovo sam naveo samo zato da ukažem da je Milan još uvjek u vrhunskom  treningu, završava fakultet i razne druge obaveze..Sve će to biti drugačije opet kad se završi fakultet, zaposli se, smanji svoje treninge a posveti se haj da kažem doslovice izučavanju snage a pogotovo uzimanju novaca hahah..
U svakom slučaju uspjeće sigurno..
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: LeDu 91 on August 29, 2013, 03:44:56 PM
Da se ubacim iako je van price, Filipe totalno te podrzavam u tome sto si rekao za DIF, naime isti zavrsavam za godinu dana i totalno si upravu za usavrsavanje, na fakultetu pokupis neku osnovu koja treba da te natera da dalje sam ucis. I ima ljudi koji sa ovog faksa izadju ne znajuci bukvalno nista.
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 29, 2013, 03:53:17 PM
DIF ili FASTO je samo uslov da bi mogao obavljati određeni posao..
Vrlo malo ih se može hvaliti specifičnom primjenom tog znanja..Ili je usko vezano za određeni sport ili je općenito pa na kraju ništa, što je uglavnom..
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Fat Dragon on August 29, 2013, 05:24:07 PM
Ajmo malo neozbiljnosti:

gotovo da nema nijedne devojke koja ne radi čučanj i mrtvo kod nas u teretani, i ne ustručavaju se da pitaju i traže pomoć
Kao recimo spotiranje prilikom čučnja?

@Almir
Čitajući ovaj tvoj zadnji post ja sam imao prosvjetljenje i shvatio zašto moj benč već neko vrijeme stagnira.
To je zbog onog gada Milana koji umjesto da se posveti mom problemu , studira , ispite polaže čak , trenira , ima djevojku.
I šta sad treba? Da on završi fakultet , ode u inostranstvo i nađe dobar posao , zasnuje porodicu , a ja?
Da moj benč i dalje kaska? :nonono:
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 29, 2013, 05:30:18 PM
Dragone, to će ti sigurno da bude tako i sigurno je Milan kriv jer tvoj bench nije velik kako bi trebalo da bude..Gad pravi hahahah..


Moja supruga trenira 3x sedmično, od toga radi 2x sedmično puni čučanj, 1x sedmično DL, RDL i sve osnovne vježbe..
Jedne prilike kad je svojim kolegicama u školi (profesoricama)pričala da je radila 50x5 DL one je ono gledaju tupo i pitaju pa što??
hahahah
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Milan on August 29, 2013, 05:32:15 PM
Hvala na lepim recima :-)
Sta znam, glupo mi je da se promovisem sad kao ne znam kakav trener, jer ima jos da se uci mnogo. Ljudi izgleda ne shvataju kakva je odgovornost trenirati nekog. Stvarno vidjam sve I svasta sto se tice tih " trenera" I nisu svesni gde su suplji.


Sent from my PMP5580C using Tapatalk 2
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 29, 2013, 05:40:51 PM
Kakvi se dunđeri prihvataju tog posla nebi ga ja poslao po čašu vode, a on uzme sportaša ili klub čak da trenira..

Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: aleksandar84 on August 29, 2013, 06:45:27 PM
Sta znam, glupo mi je da se promovisem sad kao ne znam kakav trener, jer ima jos da se uci mnogo.

ne zameri sto sirim ovu pricu, ali i doktor u jednom trenutku mora da pocne da radi, a ima da uci ceo zivot...
i sam vidis kakvi likovi "rade", a danas je nazalost takvo vreme da skromnost mora imati granicu, jer inace ti samopromoteri grabe sve, iz ruke maltene...
nema sta da ti bude glupo, imas celu pricu (trening+hrana i sve ostalo) zaokruzenu u malom prstu, imas rezultate, imas iskustvo...

znaci drugo je ako to ne zelis da radis, ali nemoj da ti bude glupo...
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Milan on August 30, 2013, 04:46:20 AM
To je malo nezgodno kod nas. Vecina bi da izgleda misicavo, ali retko ko hoce da dize tegove. Uzak je krug ljudi koji treniraju cisto radi snage. Da bi imao klijente moras necim da ih privuces,a to sigurno nece da ide sa ovom medvedjom gradjom koju nosim :-) Uvek je vise prihvacen neko sa trbusnjacima.
Vise iznenadjuje to sto sam u poslednje vreme naisao na cak tri devojke koje me pitaju stvari vezane za snagu. I naravno,moja devojka, veciti squater, koja samo to vezba da bi mi lakse na glavu sela :-)
O tom potom. Za sad bih da skupim par ljudi koji hoce da rade jako I da vezbamo u grupi. I da vidim sta mogu da uradim na takmicenjima,jer ako napravim total od 900kg nekad to ce da odjekne.

Sent from my PMP5580C using Tapatalk 2
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Al Mir on August 30, 2013, 07:35:47 AM
Milane, ganjaj sportaše kojima treba snaga za njihov sport..Tu se prvenstveno traži
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: DeathOrGlory on August 30, 2013, 07:39:50 AM
Iskreno,uvek ce mi biti impresivniji total od 900kg nego isecen stomak.ali opet,to sam ja,I tako misle I ostali clanovi.ovog foruma,I tu se zavrsava.ima dosta ljudi koji nisu za trenerski posao A ZA TO SU KRiVI LJUDI KAO STO SI TI ,LJUDI KOJI ZNAJU STA RADE ALI NECE TO DA RADE :) :) :) 

P.s. ja bih te prvi platio za jedan strength session nedeljno! A nisam 'pocentik'
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: TECHA on August 30, 2013, 08:10:46 AM
Hvala na lepim recima :-)
Sta znam, glupo mi je da se promovisem sad kao ne znam kakav trener, jer ima jos da se uci mnogo.

Sent from my PMP5580C using Tapatalk 2

E pa nemoj sad odmah neko izvlacenje, ovo-ono, lazna skromnost i ostale kerefeke!  :yes: Racunaj
da ces, ako se ja u narednih par godina preselim za Bg, imati klijenta na kome ces moci da vezbas
svoje trenersko znanje u uzimanje love!  :lol: Do tad ces da zavrsis fax, i kao sto Almir kaze, poceces
da radis, prestaces da treniras, i imaces sasvim dovoljno vremena da se posvetis nama kilavima! Pardon,
klijentima!  :lol: I upravu je Zmaj, ti si odgovoran za nase lose rezultate na benchu!  :yes: A ja vec
godinama zivim u zabludi da ja negde gresim!  :innocent: Tako da prvo moras da popravis stetu koju
si nacinio, pa tek onda nastavljamo dalje!  :lol: Od opreme za trening cu poneti Zmaja, ako nemas
nista protiv!  :lol:
Malo sale, ali realno, svaki put kad sam trenirao sa Milanom i Filipom u Koloseumu, mnogo coveku bude
lakse da pohvata greske na tehnici, kad ima neko da ti direktno ukaze na iste!  :thumbup1: Hvala na
pomoci, i da znate da cu tek da vas mucim!  :)
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Fat Dragon on August 30, 2013, 08:41:04 AM
To je malo nezgodno kod nas. Vecina bi da izgleda misicavo, ali retko ko hoce da dize tegove. Uzak je krug ljudi koji treniraju cisto radi snage. Da bi imao klijente moras necim da ih privuces,a to sigurno nece da ide sa ovom medvedjom gradjom koju nosim :-) Uvek je vise prihvacen neko sa trbusnjacima.
Vise iznenadjuje to sto sam u poslednje vreme naisao na cak tri devojke koje me pitaju stvari vezane za snagu. I naravno,moja devojka, veciti squater, koja samo to vezba da bi mi lakse na glavu sela :-)
O tom potom. Za sad bih da skupim par ljudi koji hoce da rade jako I da vezbamo u grupi. I da vidim sta mogu da uradim na takmicenjima,jer ako napravim total od 900kg nekad to ce da odjekne.

Sent from my PMP5580C using Tapatalk 2
Evo Milane ja predlažem da se nas dvojica uortačimo i krenemo u trenerski biznis.
Ti zbog znanja a ja čisto zbog izgleda (trbušnjaci i to) da privučem mušterije , maneken takoreći.Naročito zbog ženske populacije , vidio si kako me spopadaju na ulici. :lol:
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: filip85 on August 30, 2013, 09:05:10 AM
hahahaha ona jedna se jedva odlepila od tebe :lol:
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: Milan on August 30, 2013, 12:27:17 PM
Videcemo gde me put nanese,kao sto rece Almir.A i ko zna sta ce sutra biti, a ne za par godina  :)
Ona odlepila, zena zalepila  :lol:
Teco, ako me obradujes i udas se u bg,znas vec gde, radimo zajedno stalno  :yes:
Title: Odg: MOJI TRENINZI PRIJE I POSLE OVOG FORUMA
Post by: TECHA on August 30, 2013, 01:59:28 PM
Teco, ako me obradujes i udas se u bg,znas vec gde, radimo zajedno stalno  :yes:

Sve sve, ali sto moram da se udam ili ozenim?  :lol: Sto ne mogu samo k'o covek lepo da
se preselim u Bg?  :innocent: Salu na stranu, meni bi zaista puno znacilo treniranje sa dobrom
i kvalitetnom ekipom, konacno!