EXYU FITNESS FORUM

Trening => Problemi sa viskom kilograma => Topic started by: dzekil on February 10, 2013, 06:45:37 PM

Title: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 10, 2013, 06:45:37 PM
Neki momak mi je zakljucao temu,ne znam zasto se on tu nasao uvredjen.ako postavljam pitanja ovde znaci da sam neupucen i da trazim pomoc.ne razumem takvo ponasanje.zato vas molim,ko iole moze da mi pomogne da resim problem neka procita temu "Uvek veliki stomak"  i neka mi odgovori ovde.hvala.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Viktor90 on February 10, 2013, 07:04:42 PM
lepo ti je covek reko...odvoji jedan dan ili nedelju dana po par sati i i lepo prelistaj forum ima razne teme koji su pisali drugi...odgovore ces i sam naci..
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 10, 2013, 07:07:49 PM
vec sam citao...i kao sto rekoh od takve hrane imam vrtoglavice.ne mogu da jedem ovsane pahuljice ili tako nesto za dorucak.jednostavno moj organizam ne podnosi to.toliko sam citao da svi pisu svasta...i na kraju se tesko moze izvesti zakljucak.i ja nisam profesionalni diac tegova i sportista pa da toliko vrmena odvajam na hranu.meni samo treba odgovor sta da doruckujem a da mi da dovoljno enerije i sta da rucam.za veceru cu lako.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Viktor90 on February 10, 2013, 07:10:55 PM
Epa onda lepo idi kod nutricionistu da ti kaze sta i kako kad ne mozes da jedes normalnu zdravu hranu..
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: filip85 on February 10, 2013, 07:15:13 PM
hahaha koji je ovo bezobrazluk i razmaženost :lol:


mica mala, njegova tiba ne podnosi čistu hranu pa bi on nešto da uradi sa špagetama sa neutralnom pavlakom i kačkavaljem... neverovatno... :lol:
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: bojan_92 on February 10, 2013, 07:26:11 PM
Bahier ti je napisao jos u onoj temi:

Quote
Pirinac, krompir su super hranjivi UH. To zadrzi.

Uostalom,ako ti ta hrana ne odgovara,uvek je bolje da se obratis nutricionisti.

I nema potrebe stalno da tako napusavate ljude,jbt >.>
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Alokin on February 10, 2013, 07:29:32 PM
ti onda budi debeo ako ne možeš da izdržiš, nikome ko je skidao ili želi da se ugoji nije lako, ali ako oni mogu, a ti ne možeš.. mukica maWa
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Milan on February 10, 2013, 07:32:06 PM
Bojane,uzmi ti onda pa odgovaraj hiljaditi put na svaku njihovu temu gde pitaju stalno jedno te isto.Moze? Al tako zaredjaj jedno pola godine, svaki dan stalno.
Ja sam ti zakljucao temu i nije bilo potrebe da otvaras novu, jer da si citao, video bi da postoje pravila za otvaranje nove teme.To znaci da nisi pogledao ni lepljive teme gore gde je sve objasnjeno. Ovakvih tema ima u arhivi preko 500,mislim da sam jednom brojao..
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: bojan_92 on February 10, 2013, 07:41:54 PM
Spremi jedan odgovor pa copy/paste :D

Jbg,sve to moze da se kaze na lepsi nacin.Pucices vremena na kucanje i jednog i drugog odgovora,tako da...
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Milan on February 10, 2013, 08:03:00 PM
Ne, necu jer mu ovde kazem u 1 recenici.Jel treba da cita? Treba. Od ovsenih pada secer a od pavlake i kackavlaja ne pada? Sad ja da objasnjavam da je verovatno previse sasekao kalorije u odnosu na kolicinu na koju je navikao pa mu se zbog toga slozilo.I da trosim vreme na to kako bi on trebalo da uradi.Ovaj kaze procitaj teme.Odgovor:citao sam al sam jeo opet gomilu djubreta od kog sam i inace debeo. Ako ljude mrzi da citaju malo, kako ce onda da drze dijetu, spremaju, peru sudove te silne i sl?
Napisali smo milion puta, dogovorili smo se da vise ne pisemo takve stvari.Jebo te, ovsene pirinac belo i salata..Kao da je atomska fizika pa se vodi polemika.
I ne moze lepse,jer ima 2 sticky teme gde je detaljno objasnjeno koje je Ivana uradila dok je jos imala entuzijazma i zivaca da odgovara ljudima. Pa ima pored sticky tema sa uputstvom za otvaranje nove teme, naravno ni to niko ne jebe 2 posto.Nego i dalje dolaze sa pricom:hocu da smrsam, sta da jedem, jel mogu bez tegova da se ne nabildujem, jel hranu merim sirovu i sl.Clanovi koji dolaze trebaju da postuju dobru volju onih koji su sve to citali, skupljali i sazvlakali njima da to bude shvatiljivo i mozgu koji je navikao da jede pice i bureke.I opet vam ne valjamo...
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 10, 2013, 08:34:57 PM
Bolje da si mi napisao to u vezi secenja ugljenih hidrata nego sto si ovo sve napisao u zadnjoj poruci.potrosio bi isto vremena i slova.sada me mozes i izbrisati sa foruma,nebitno je.trebas da delis savete a ne kritike. i ja nemam veliki problem sa debljinom nego samo sa stomakom.mislio sam da cu dobiti neki pametan odgovor od nekog lica koje je strucno,a vidim da se ti predstavljas za takvo lice. a dobio sam samo prazne recenice. uostalom...posto nisam ovde uspo da saznam nesto pametno,potrudicu se da procitam svaki post koji je napisan na temu mrsavljenja i kada to uradim na kraju cu opet otici kod nutricioniste,jer kao sto sam napisao u prvoj temi...20 godina bavljenja sportom...ne 2,nego 20. i u tih 20 godina mnogo znoja,mnogo ovsanih pahuljica i mnogo zdrave i nezdrave hrane i alkohola i droge i steroida i suplemenata.  i pored toga savrseno sam zdrav jer sam umeren...ali stomak i dalje imam. cao zdravo.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Milan on February 10, 2013, 08:39:56 PM
Druze, dobio si pametan odgovor, a za tebe je to prazna recenica.Dobio si da iscitas forum, ali to verovatno nije ono sto si hteo da cujes.Ne, ja ne trebam da delim savete,ja za to nisam placen,kao ni niko od nas, vec samo zavisi od nase dobre volje.Ne trebam da te brisem sa foruma nego da te podstaknem da dignes dupe i naucis nesto.Kao i sve ostale ovde.
20 god treniras, koristio si steroide i nisi znao ove osnove? Idem da skocim.
Title: Одг: Stomak - zakljucana tema
Post by: Fat Dragon on February 10, 2013, 08:48:06 PM
Imam i ja stomak i mislio sam da se riješim istog na sledeći način.Super bi bilo ako bi neko sa foruma napravio mi jelovnik , skoknuo jednom dnevno do mene i napravio mi obroke za taj dan a usput i oprao sudove , naravno za dž.Još kad bi i namirnice doneo sa sobom.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 10, 2013, 09:47:25 PM
Brate,znam ja sve to sto ti nazivas osnovom. ali dzaba...od uvek vucem te vrtoglavice ako ne jedem jako kaloricnu hranu. sve sam probao...i ne ide.kao sto rekoh,jesam letos dosta smrsao...ali pored naponog treninga i mnoog kilograma piletine i proteina ja sam se ceo istopio...ruke,ramena,i malo stomak.mozda mi je genetika takva.
moj drugar je bio profi bilder i uvek me savetuje u vezi hrane..cak sam jeo isto sto i on,ali ne vredi.sve nesto naopako. mozda sam naopak covek :)      evo sada sam jeo piletinu,kuvani krompir i grcku salatu bez sira i maslinki,i mislim da je to ok. sit sam a stomak mi nije naduven. ali ako ne doruckujem jaku hranu,mogu samo da prelezim u krevetu ceo dan. imam naviku iz detinjstva da cim ustanem odmah jedem...i drugacije ne mogu da funkcionisem. ali kao sto rekoh,procitacu sve jer sam ovih dana dokon pa eksperimentisacu nesto. meni nije problem intezitet treninga ili nesto slicno,sve ja to znam...samo mi je problem sa cime da zmenim toliko masti koje unosim svakoga jutra a da pri tome nemam popsledica u toku dana. ugleni hidrati mi ne pomazu. da napomenem da sam pusac...mozda i to neke veze ima.ja necu trbusnjake...samo da mi ne strci stomak napolje i da nemam one pistolje sa strane.sve ostalo je normalno,osim slabijih grudi koje su verovatno posledica boksa i nedovoljnog vezbanja istih.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 12:27:58 AM
za to što ti hoćeš ćeš morati ipak malo da se pomučiš dok ti se telo ne navikne na manju količinu hrane. problem kod dijeta je manjak šećera, od toga ne možeš da ustaneš iz kreveta i zbog toga nemaš energije, a ne zato što si propustio da uneseš slaninu i pavlaku ujutru za doručak

ako hoćeš napiši kako se hraniš (vrstu i količinu namirnica), pa da vidimo gde škripi
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 03:55:58 AM
razumljivo,ali osim toga sto imam manjak energije,ja imam polusvesno stanje,otezano disanje.sve u svemu,jako lose se osecam.e sad,kod poslednje regulisane ishrane to je bilo najizrazenije.jako cudan osecaj.bukvalno kao da umirem. mada moj san je u haosu i bice,jednostavno ne mogu da ga promenim jer moram da radim,a rad mi ne dozvoljava ustajanje u 7 i leganje u 22h. ali manje vise,meni se organizam navikao na to. e sad sto se tice ishrane sada cu vam reci.... posto sam cesto na putu zbog posla hranim se po restoranima,kao sto je primer ovih dana. zadnja 3 dana za dorucak sam jeo kuvana jaja i prsutu i mleko,pastu sa sirom koji je malo masniji (nemasni nemaju) i spagete sa piletinom kackavaljem i neutralnom pavlakom. pri tome danima kada treniram ujutru na prazan stomak popijem 25 grama proteina na bazi soje.za recimo uzinu jedem po jednu bananu,jabuku,kivi,pomorandzu i krusku.  onda idem na trening (samo teretana,bez kardio vec neko vreme) ,onda ide naravno opet 25 grama proteina. pa rucak...za rucak uvek jedem piletinu,zadnjih dana sa barenim povrcem koje je podgrevano na maslacu ( ipak je to restoran pa valjda imaju puno gotovog obarenog,i onda kada se narucuje oni tako podgrevaju) danas sam jeo piletinu,1 baren krompir i grcku salatu bez maslinki i sira. onda opet ide voce,sve isto i  za veceru opet piletinu sa cistim barenim povrcem i opet tako neku salatu,znaci bez masti ( jedina mast je na przenoj piletini).pred spavanje 25 grama proteina.  i protein pijem samo danima kada treniram. e sada...nije uvek ovakva hrana jer naravno priroda posla mi ne dozvoljava,nekada pojedem pizzu uvece,nekada pojedem riblje pljeskavice,nekada pojedem palacinke itd.   i naravno pizza sa slavije  :)    sto se tice slatkoga...kada jedem onda je to u nenormalnim kolicinama...nekada zaredjam 10 dana svaki dan da nesto slatko jedem...nekada 20 dana ne okusim slatko..nema pravila.   npr sutra za dorucak cu jesti onaj fabricki musli sa jogurtom,mada kontam da je taj musli pun secera,ali ajde da probam kako cu izdrzati.  sve u svemu...nemam dovoljno vremena da pazim na bas bas drasticnu sportsku ishranu,,kada sam kuci onda jedem kuvano,boranija,corba,spanac....  ali najveci problem mi je to sto mi organizam trazi jak dorucak. ja necu da budem maneken saplocicama i iscrtanim bicepsima..ne zanima me to...samo malo da skinem stomak.jer i u najvecoj snazi i treningu kada sam bio imao sam one pistolje sa strane na stomaku.  jedan primer,svi znate ko je Fedor...i kakav stomak ima...takav je i moj samo jos malo napupcen :)
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Gvozdeni on February 11, 2013, 07:04:02 AM
Ishrana ti je katastrofa (isto kao i Fedorova, samo što on nije slušao ruske stručnjake, nego pičio samo dbol). Imaš šećera više nego Kostić. Uzmi čitaj to što ti je Milan rekao, posle lepo nađi temu rotacija UH i sastavi jelovnik, postavi, pa će se ispraviti. Ovako ne ide.

I lupi nekad taj enter majku mu
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 02:47:41 PM
dobro ...

aj sad da čujemo kako izgleda ta dijeta koju si isprobao i od koje ne možeš da ustaneš iz kreveta
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 04:18:07 PM
ajde i to da napisem. ovako..dorucak :
    musli ili 4 kuvana jaja ili przena jaja sa pilecim prsima ili sendvic sa pilecim prsima
                                 rucak :
    kuvana jela kao sto su grasak,boranija,corba....punjene paprike...uvek piletina u svakom jelu,cureci bataci,frikovom italijanski miks przen na malo ulja....kuvan krompir skoro uz svako jelo....spanac sa piletinom i jogurtom....nekada pljeskavica sa pilecim mesom naravno,i klasika belo przeno plus neko grilovano povrce.
                             vecera :   piletina ili tunjevina,nekada oslic, kuvan krompir,kuvano povrce,kuvana jaja
               za uzinu uvek voce,pred trening 2 banane,posle treninga pomorandze. trening 4 puta nedeljno,ali jak...kardio,tacnije kik-boks
               nisam pio nikakve suplemente tada,mozda sam nekada imao i vise obroka dneveno ali sa slicnom hranom
             sto se secera tice,retko kada sam sladio kafu..ali retko kada,ali sam cesto uzimao po kafenu kasicicu meda.i da...jeo sam ponekeada onu cokoladu sa 70 posto kakaoa.ali ponekad i to po jednu stanglu,dve.to kada bas osetim pad energije, i uz svu ovu hranu sam popio galone srvene aqva vive hidroaktiv.
     eto,verovatno sam nesto ispustio od hrane ali to je verovatno to.   naravno desilose nekad da sam pojeo masnu obicnu plejskavicu,ili neki kroasan...ali to je bilo samo par puta za 3 meseca.
    i od svega ovoga organizam mi je doziveo lom.bio sam polu mrtav.mesec dana nisam mogao ni lagan trening da uradim. i posle toga sam jeo sta sam stigao (samo da napomenem da se kod mene kuci uvek sprema zdravija hrana zbog nekih zdravstvenih problema u porodici)  pecenje,jagnjetina itd niakda ne jedem,jednostavno ne volim.
    jutros sam doruckovao musli (onaj fabricki u plavoj kutiji,mislim da je klasik) ,kuvani krompir i 4 kuvana jaja.posle idem na trening,videcu kako ce da se odrazi.
       
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 04:26:21 PM
samo da dodam da sam sa takvom hranom i bas jakim treningom jako smrsao...ali nisam dobio zeljeni efekat da iscedim salo nego sam se iscedio ceo,pretpostavljam da sam potrosio dosta proteina iz organizma.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 04:32:20 PM
ajde za početak da smanjiš masti, a pojačaš UH (pirinač, ovsene, krompir, pasulj ... )

nema pljeskavica, nema prženja (ako pržiš bukvalno par kapi maslinovog ili nekog drugog ulja, čisto da premažeš tiganj), nema bataka i kožice

kada osetiš pad energije pojedi nešto (proteini+UH)

izbaci te banane pre treninga a ne preteruj ni sa ostalim voćem

prati količinu namirnica u narednih nedelju dana i kako se osećaš, pa da vidimo dalje (naravno, izveštavaj nas o tome, jer ne znam odakle da počnemo, ishrana ti je dosta loša)

unosio si malo UH za tako intenzivan trening
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 04:39:11 PM
konacno konretan odgovor :)   Hvala.
   ima samo jedan problem,cesto sam na putu i hrani se po restoranima,i vuek im kazem da mi prze piletinu na malo olju,ali naravno njih boli uvo.  pasulj ne mogu da jedem,imam problema sa zeludcem. a sto se tice pirinca,ovde imaju sam obican.nemaju integralni. a nemaju ni ovsene pahuljice. krompira ima na tone :) .  jedino kada dodjem kuci onda cu jesti te pahuljice i integralni pirinac.  i mogu ti reci da mi banana jako prija 1 sat pred trening  .
   a sto se voca tice,vec 7 dana jedem po dve banane,2 pomorandze,2 kivija,2 kruske i 2 jabuke..svaki dan.  mnogo?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 04:45:38 PM
samo da dodam,ne znam dal si procitala da imam 2 metra i 134 kilograma,pri tome sam prirodno krupan.znaci to nije klasicna masa. pa zato i jedem mnogo,tj organizam mi trazi mnogo.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 04:46:54 PM
i više nego "mnogo"

ograniči se na 2 voćke, ne više. eventualno zadrži za sad tu jednu bananu pred trening ako baš mora (!) i jedna druga voćka u toku dana (ujutru najbolje).

ne moraš jesti integralni pirinač, i beli će poslužiti

traži u restoranu bareni pirinač, bez preliva (!), oni su prepuni masti i šećera i ne trebaju ti (najgore je što i ne naš tačno nutritivni sastav i lako ćeš izgubiti uvid u to šta i koliko si pojeo)

što se tiče mesa ... da li možeš da jedeš roštilj? jel i to peku na ulju?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 04:47:23 PM
ok jedi ti mnogo, al jedi pravu hranu :)
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 04:50:06 PM
e pa to hocu,da zadovoljim moj orgnizam,jelte i moj ego..da ne gubim na snazi i velicini mnogo a da izbacim ovo masti sto imam. jednom sam uzimao steroide,imao sam 138 kg,i nabildovao sam se kao mamlaz.licio sam na budalu.bilo je odvratno.sam sam sebi bio strasan. ali i tada sam imao stomak,i mnogo mnogo velike misice. a vidis,kiliza mi je bila priblizna.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 04:53:24 PM
ma da,peku na ulju..mad aja im kazem da stave sto manje ulja.da ne objasjavam sad.imam dva restorana gde se hrani.jedan ima klasicni rostilj na cumur,a drugi ima onaj rostilj na plehu,ne znam kako se zove.ja uvek ejdem u drugom jer imaju dosta raznovrsniju hranu.  i svaki put kada se pijavim u restoranu konobari i kuvari se hvataju za glavu. verovatno ih mnogo cimam a niko ne sme nista da mi kaze.jbg.mrzi ih da rade.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 04:58:04 PM
tu ti već ne mogu pomoći, reci im da imaš holesterol, triglicerideda ne smeš zbog zdravlja ... vidi najmanje masnu varijantu (pileće belo!, ćureće belo,riba) ... zaboravi na batak i ostale delove,ne treba ti još ta masnoća
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 05:00:33 PM
ma retko kad jedem batak.to kuci ponekad.ovde uvek belo ili one riblje pljeskavice.
  Hvala ti,probacu da izbegavam masni i jescu mnogo ugljenih hidrata ako osetim slabost. videcu dokle cu da stignem.nadam se da ce za dva meseca da se pojave dobri rezultati.
   a sta mislis o pasti sa nemasnim sirom za dorucak?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 05:04:20 PM
rezultati zavise od tebe,definitivno moraš da poradiš na ishrani, al ajde polako da to regulišeš

za početak može i pasta (najbolje ako nađešneku integralnu,raženu isl) i daj makar sastav tog sira,šta je nemasni?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 05:06:41 PM
pa video sam u MAXI da ima neki sir sa malo masti.  ne znam koji je. preporuci neki sir.
  Uglavnom,iz mog zivota sma dobio jedan zakljucak :   Sve sto je dobro je nemoralno,ilegalno ili goji. :)
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 05:09:26 PM
misliš na Ella sir? ljubičasto pakovanje?

ella može u svakom momentu, slobodno (više elle, manje testa, nemoj na elli da štediš)
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 05:11:33 PM
e moguce da je taj.kada dodjem kuci ici cu da kupim. ipak mi treba raznovrsnija hrana.  probacu...pa sta bog da. kada vratim film,sa obzirom sta ponekad sve trpam u sebe ja i nisam debeo.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: Und3i2c0v3i2 on February 11, 2013, 05:14:00 PM
sve smo se dogovorili, ostalo je na tebi (da kreneš)

pozz
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on February 11, 2013, 05:14:48 PM
hvala puno. cao.  za 10 dana javljam sta sam sve izmenjao.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on March 07, 2013, 12:48:41 PM
jel mogu posle treninga sa tegovima da se jedu spagete sa nekim bezmasnim sosom od piletine i pecuraka( sa paradajzom i son nekim povrcem)  ????   tj da li to testo posle takvog treninga stvara masne naslage?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on March 23, 2013, 12:16:01 AM
posto mi niko nije odgovorio na psolednje potanje,ajde da bidimo dal ce sad neko :)
  evo...ne znam vec koliko nedelja se pridrzavam ishrane.rezultata ima,izbacio sam vodu,obrazi su mi se smanjili,stomak malo,ali se upak vidi itd...ali sta se desava...izgubio sam snagu i nekako imam isecaj da su mi se ramena smanjila,kao i ruke,i pored toga opet mi se javlja neki cudan osecaj u organizmu..nedostatak snage i tako to. npr sinoc mi se bas to desilo,ali sam se odmah resio toga vecerom.i evo ishrane :
     ujutru-  casa vode ,pa vocka,pa tunjevina,pa 6 velikih kasika ovsanih pahuljica sa jogurtom.
     medjuobrok- kuvani krompir sa 4 kuvana jaja
     onda trening
     rucak-piletina sa barenim pirincem i neka vitaminska salata,ponekad i pileca corba
     vecera-  riba (nekad dimljeni fileti nekad sveza pastrpka)  ponekad opet piletinu za veceru,salata vitaminska
     i vecera 2 :)    konzerva tunjevine....ponekad ako znam da necu uskoro na spavanje pojedem jos jednu konzervu tunjevine,nekih sat vremena posle prethodne.
           ...naravno ima tu i kobinacije ella sira,badema,pomalo oraha,ponekad integralnu kiflu sa tunjevinom pojedem,kada moram na ulici da imam obrok i tako. uglavnom to su namirnice koje jedem
                      ali...imam osecaj kao da mi spadaju misici,opet mi se javlja umor.bas danas sam 2sata  posle ovsanih pahuljica pojeo spagete sa piletinom i nemasnim sosom od paradajza i povrca...i imao sam malo vise snage.ali mislim da misici ne mogu da mi porastu od ove hrane iako za svaki obrok jedem proteine.  neka mi neko kaze gde gresim...zasto sam poceo da smanjujem obime misica,i sta da radim sa ovim UH...da li da nastavim da jedem spagete...ne znam ni sam.   dodje mi da osinem pizzu sa slavije :))
                    negde pravim gresku...i koliko proteina trebam da unesem dnevno sa obzirom da sada imam 130 kg ( smrsao sam 5 kila za mesec ipo dana)     ako trebam da unesem 260 grama proteina...pa koliko ja to mesa trebam da pojedem...to mi je nesto mnogo.    gresim gresim gresim....pomozite mi.
   Hvala 
               
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: bojan_92 on March 24, 2013, 12:11:58 PM
Energija=Uh,masti.

Ili ih jedes premalo ili je u pitanju nesto ozbiljnije zbog cega bi mogao da posetis doktora.Mada bolje da neko strucniji odgovori.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: LeDu 91 on March 24, 2013, 02:44:42 PM
Koliko pijes vode dnevno?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on March 24, 2013, 03:55:26 PM
pijem dosta vode....preko 3l.
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: LeDu 91 on March 24, 2013, 08:44:40 PM
A koliko jedes pirinca tacno u gramima?
Title: Odg: Stomak - zakljucana tema
Post by: dzekil on March 24, 2013, 09:13:30 PM
pa ne znam tacno,ne nesto mnogo,ali ne i malo.ali ga jedem samo posle treninga. pre treninga jedem ovdane pahuljice i kuvan prompir...sada sam poceo umesto kuvanog krompira spagete i bolje mi je malo. npr,juce sam se castio sa jednom vecom picom i jednom baklavom. danas na treningu nisam imao nikakvih problema. verovatno malo UH unosim