EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: ACTIVLAB  (Read 13900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
ACTIVLAB
« on: December 18, 2011, 11:32:16 PM »
ACTIVLAB proizvodi su hrana i dodaci ishrani za sportiste i aktivne ljude, kao i za sve one koji zele da unaprede fitness, zdravlje, lepotu i vitalnost.

Zahvaljujuci pazljivo odabranim sastojcima najviseg kvaliteta koji su obezbedile najbolje svetske laboratorije, nasem dugogodisnjem iskustvu u tehnoloskom sektoru za hranu, nasem visoko obrazovanom i profesionalnom osoblju i nasom bliskom saradnjom sa svetom nauke ACTIVLAB proizvodi su medju najboljima na svetu.



Kako bismo stvorili nase jedinstvene proizvode koristimo rezultate nasih sopstvenih istrazivanja kao i dragocene sugestije iz najboljih istrazivackih centara u Poljskoj i u USA sa kojima saradjujemo. Zbog toga nase musterije mogu biti sigurne da dobijaju visoko kvalitetne proizvode koji su bezbedni i testirani i koji garantuju najbolje moguce rezultate. Zasnovano na potrebama trzista i sugestijama mi konstantno prosirujemo opseg nasih proizvoda.

ACTIVLAB ima sveobuhvatan raspon za ljude koji zele da se brinu o svom zdravlju i figuri. Proizvodi su organizovani u cetiri linije: MUSCLE & STRENGTH, ENERGY, SHAPE i HEALTH. Pocetkom 2010. na trzistu smo pokrenuli smo dva nova revolucionarna brenda hrane sa funkcionalnim formulama – Novi brendovi su  FIT Soup i VITA Soup.

Nasi proizvodi su dostupni po izuzetno prihvatljivim cenama. Nalaze se na rafovima poznatih trgovinskih lanaca kao sto su: ROSSMAN, SUPERPHARM i INTERSPORT kao i u mnogim fitness klubovima, teretanama i najboljim prodavnicama saplemenata kao i u apotekama. Odabrani ACTIVLAB proizvodi takodje su dostupni u TESCO i REAL supermarket lancima.
« Last Edit: January 12, 2013, 10:43:34 PM by Gagi »
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #1 on: December 18, 2011, 11:41:01 PM »
MASS UP

Mass Up je izvor hranljivih materija za one koji žele da dobiju mišićnu masu brzo i efikasno. Savršen izbor za osobe sa brzim metabolizmom, koje imaju problem sa efikasnom izgradnjom jakih mišića i za one koji se bave visoko-intenzivnim sportovima i potrebna im je nutritivna saplementacija. Mass Up obezbeđuje najvišu koncentraciju hranljivih sastojaka neophodnih za povećanje mišićne mase – 100 g proizvoda sadrži čak 393 kcal!!!

Kreatin i taurin podržavaju rast mišićnih ćelija i imaju anti-katabolički efekat, ubrzavajući process regeneracije nakon treninga. Mass Up se preporučuje tokom perioda prekomernih fizičkih napora i posebno atletama svih disciplina koji treniraju rekreativne i ekstremne sportove.

NACIN UPOTREBE:

Rastvorite 100 g (4 ravne merice) u 200 ml vode ili mleka. Koristite dva puta dnevno, poželjno između obroka i nakon fizičke aktivnosti.

Dostupno u pakovanjima:
-1200g
-3500g
-5000g

Dostupno u ukusima:
-Cokolada
-Jagoda
-Vanila
-Vanila-Kokos





MUSCLE UP PROTEIN

MUSCLE UP PROTEIN je dragocen izvor proteina koji podržava povećanje mišićne mase i sprečava njen gubitak tokom perioda redukcionih dijeta. Visoka hranljiva vrednost Muscle Up Protein-a i visoka anabolička aktivnost čine ga idealnim za osobe koje žele da njihova tela  budu fit i da budu zdravi. Kreatin i taurin podržavaju rast mišićnih ćelija i imaju antikatabolički efekat, ubrzavaju proces regeneracije posle treninga. Kako ima nizak sadržaj masti, Muscle Up pomaže izgradnju čiste mišićne mase  i odličan je izbor za one koji prate program za mrsavljenje. Muscle Up protein se preporučuje tokom perioda prekomernih fizičkih napora i posebno za atlete svih disciplina koji praktikuju rekreativne i ekstremne sportove.

NACIN UPOTREBE:

Rastvorite 50g (3 ravne merice) u 200 ml vode ili mleka. Koristite dva puta dnevno, naročito ujutru i nakon fizičke aktivnosti.

Dostupno u pakovanjima:
-1000g
-3500g

Dostupno u ukusima:
-Cokolada
-Jagoda
-Vanila
-Vanila-Kokos

« Last Edit: September 16, 2013, 12:13:38 AM by Gagi »
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #2 on: December 20, 2011, 11:18:03 PM »
BCAA Xtra + L-Glutamine

BCAA XTRA preparat je koncentrovani izvor aminokiselina razgranatog lanca. Aminokiseline razgranatog lanca čine otprilike 1/3 mase skeletnih mišića, imaju antikatabolički efekat i igraju važnu ulogu u sintezi mišićnih proteina. BCAA XTRA je idealno rešenje za ljude koji žele da povećaju mišićnu masu i snagu bez povećanja masnog tkiva. Jedna porcija (10g) BCAA XTRA sadrži čak 5 g aminokiselina razgranatog lanca u odnosu 2:1:1. Efekat preparata je dodatno pojačan L-glutamine -om – amino kiselina koja je bitna za biosintezu proteina i takođe povećava snagu i izdržljivost mišića.

Preporuka: za ljude koji zele da povecaju mišićnu snagu i masu, a u isto vreme smanje telesne masti. Za ljude koji se bave svim sportskim disciplinama, i rekreativno i profesionalno.

NACIN UPOTREBE:

Rastvorite 10g (2 pune kafene kasičice) u 250 ml vode i protresite u boci za vodu. Danima kada trenirate: jedna porcija od 10g pre treninga i 10g nakon treninga. Danima kada ne trenirate: jedna porcija od 10g pre obroka.

Dostupno u pakovanjima:

-500 gr.

Dostupno u ukusima:
-Pomorandza
-Grejpfrut
-Limun





CREA-ALKA BUFF

Kreatin je prirodno jedinjenje prisutno u ljudskom organizmu.  On olakšava proizvodnju energije (ATP), pojačava anaboličke procese i stimuliše rast mišićnih proteina. Takođe pojačava snagu mišićne kontrakcije i hidrataciju mišićnih ćelija. Ima jaka anti-katabolička svojstva, značajno skraćuje vreme oporavka nakon treninga. Redovno korišćenje kreatina poboljšava opšte stanje organizma i povećava čistu telesnu masu, povećava mišićnu snagu i izdržljivost, uvećava kapacitete pri naporu i poboljšava adaptaciju na trening. Buferovani kreatin monohidrat obuhvata sve pozitivne karakteristike normalnog kreatin monohidrata, ali je mnogo jači i efikasniji što se tiče podržavanja razvoja mišićne snage i mase. Štaviše, on je mnogo stabilniji i lakše se asimiluje od strane ljudskog organizma.

Nije razgradiv na neaktivan i nepotreban kreatin, ne akumulira potkožnu vodu i korišćenje ovog preparata ne zahteva fazu punjenja. Zauzvrat, D-riboza se slaže idealno sa kreatinom povećavajući njegovu absorpciju  kroz mišićno tkivo. Ona takodje stimuliše proizvodnju insulina, koji zajedno sa kreatinom povećava sintezu proteina, razvija mišićnu snagu i masu i povećava  izdržljivost i efikasnost korišćenja kiseonika. Crea-Alka Buff se preporučuje odraslim osobama (izuzev trudnica i dojilja) – onima koji su fizički aktivni, sa posebnim osvrtom na sportove snage (body building, power-lifting) kao proizvod koji olakšava i ubrzava rast mišićne snage i mase.

NACIN UPOTREBE:

Danima kada trenirate: 1 kapsula ujutru na prazan stomak, 2 kapsule pre treninga i jedna kapsula pre spavanja. Danima kada ne trenirate: 1 kapsula pre doručka na prazan stomak i 1 kapsula pre odlaska u krevet.

Dostupno u pakovanjima:

-120 kaps.

« Last Edit: December 25, 2011, 08:58:58 PM by Gagi »
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #3 on: December 22, 2011, 02:03:19 PM »
BCAA Xtra Drink

BCAA Xtra Drink je koncentrovani izvor razgranatog lanca aminokiselina (Leucin, Izoleucin, Valin). BCAA cine otprilike 1/3 vase misicne mase i imaju vitalnu ulogu u sintezi misicnih proteina. Takodje, imaju jak anti-katabolicki efekat i pomazu da se smanji nagomilavanje mlecne kiseline tokom napornog vezbanja.

BCAA Xtra Drink je savrsen i za amatere i za profesionalne sportiste koji zele da poboljsaju svoje performanse i izgrade cistu misicnu masu.

BCAA Xtra Drink Sadrzi 4000 mg BCAA u optimanom odnosu: Leu/IsoLeu /Val = 2:1:1.

Dostupno u pakovanjima:
-limenka od 250 ml.

Dostupno u ukusima:
-limun







TriCreatine Malate Pro

Tri-Creatine Malate (TCM) formira se u reakciji kreatina i malične kiseline, prirodno je prisutna supstanca koja učestvuje u takozvanom Krebsovom ciklusu. To znači da ima ključnu ulogu u proizvodnji energije u organizmu. U poređenju sa tradicionalnim monohidratom, Tri-Creatine Malate karakteriše bolja asimilacija, stabilnost i anabolička aktivnost. Rastvara se lako u vodi. To je karakteristika koja se manifestuje u brzoj asimilaciji u krvotok i munjevitom transportu do mišićnih ćelija. Kao rezultat, postižemo veće povećanje mišićne mase. Tri-Creatine Malate, suprotno od monohidrata, ne dezintegriše se tako brzo, već se akumulira u telu stvarajući depozite koji se koriste u trenutku povećane potrebe za njim. Sve te karakteristike čine ga idealnim saplementom za entuzijaste svih sportskih disciplina. Jedna kapsula TCM Pro sadrži neverovatnih 970mg šistog Tri-Creatine Malate-a najvišeg kvaliteta!

Nacin upotrebe:

Danima kada trenirate: 2 x 5 kapsula (ujutru na prazan stomak i nakon treninga), danima kada ne treninrate: 5 kapsula (ujutru na prazan stomak). Preporučena dnevna doza ne bi trebalo da bude prekoračena.

Dostupno u pakovanjima:
-120 kaps.
-300 kaps.

« Last Edit: December 25, 2011, 08:57:40 PM by Gagi »
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #4 on: December 28, 2011, 10:40:41 PM »
BETA ALANINE

ß-Alanine je amino kiselina – prekursor karnozina, koji povećava njegovu koncentraciju u mišićnim ćelijama. Karnozin povećava kapacitet buferovanja mišića i podiže anaerobni prag. Odlažući efekte iscrpljenosti i mogućih oštećenja mišića, značajno unapređuje mišićne mogućnosti i obim treninga.

Najvazniji efekat ß-alanine-a je unapređena snaga i izdržljivost mišića i kod aerobnih i kod anaerobnih aktivnosti. Osim toga, B-alanine ima pozitivne efekte na povećanje mišićne mase, i kada se koristi zajedno sa kreatinom, daje sinergijske efekte u procesu dostizanja maksimalne mišićne snage i čiste mišićne mase tela.

Nacin upotrebe:

4 kapsule dnevno, najbolje pre treninga.

Dostupno u Pakovanjima:
-128 kaps.

"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline zerin

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 1
Odg: ActivLab
« Reply #5 on: February 12, 2012, 01:16:19 PM »
Pozdrav, kuppio sam Leucin xtra od ActivLab-a ali na njemu ne pise sastav  :nonono:
Pise samo uzeti jednu mjericu 10gr prije i jednu poslije treninga...pa me sad interesuje koliko ima l-leucina u 100 gr ovog proizvoda odnosno u toj jednoj mjerici od 10 gr.
Ovo pitam iz razloga sto pise da sadrzi i pomocne komponente poput hmb-a i tako to.
Hvala unaprijed

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg: ActivLab
« Reply #6 on: February 12, 2012, 02:43:51 PM »
5 gr leucina u 10 gr praha

Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #7 on: November 10, 2012, 04:37:17 PM »
WHEY PROTEIN 80 plus Authentic

Whey Protein 80 plus Authentic, karakterise najveca nutritivna vrednost i anabolicka aktivnost, iznad svih nutritivnih proteina. Shodno tome, WHEY PROTEIN 80 plus Authentic je hranljivi izvor proteina od najvece vrednosti za sportiste i fizicki aktivne osobe. Whey protein moze takodje da se koristi tokom dijeta za mrsavljenje, jer sprecava smanjenje misicnog tkiva. Proteini, uz ugljovodonik, je vazan izvor energije. Tokom intenzivnog, fizickog treninga, narocito kada za cilj imamo povecanje misicne mase, moramo obezbediti svoje telo sa do 3 g cistog proteina po 1kg telesne mase dnevno. Bioloska vrednost BV = 104. Whey Proteina ima visoku nutritivna vrednost zbog najvise moguce asimilacije koncentrata i optimalanog odnosa egzo- i endogenih amino kiselina. Visoka anabolicka aktivnost, pored visoke nutritivne vrednosti se postize zbog metabolickih funkcija celih Whey proteina i peptida i mikropeptida formiranih u procesu hidrolize. Oni unapredjuju transport aminokiselina u misicne celije i stimulisu anabolizam. Oni takodje formiraju antioksidativnu barijeru. Oni stabilizuju lizozome i inhibiraju aktivnost katabolickih lizosomalnih enzima. Oni ojacavaju nervni i imuni sistem.



Nacin upotrebe

Rastvoriti jednu porciju - 30 grama u 300 ml vode ili niskomasnog mleka i dobro promesati pomocu sejkera ili miksera. Koristi 1 - 2 puta dnevno, kao dodatak ishrani, ili 2 – 3 puta dnevno kako bi se dostigao optimalan unos proteina koji ide uz fizicki trening.

Pakovanje:
-750g
-2000g

Ukusi:
-Cokolada
-Vanila
-Jagoda
-Banana
-Visnja-Jogurt
-Sumsko Voce
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #8 on: November 29, 2012, 10:08:42 PM »
Creatine Powder

Creatine Powder se preporucuje za sportiste svih disciplina sa posebnim osvrtom na sportove snage (kao sto je bodi-bilding, discipline snage, borbeni sportovi).

Kreatin se preporucuje za razvoj ciste telesne mase i efikasnosti tokom visoko-intenzivnih treninga. Preporucuje se za upotrebu od strane bodi-bildera koji su u regularnom treningu i sportista koji treniraju naporne sportove. Kreatin je prirodno prisutan u ljudskom telu. Unapredjuje proizvodnju energije (ATP), podstice povecanje miscnih proteina i samim tim povecava misicnu masu.

Nacin upotrebe:

Faza punjenja: do 20 g dnevno tokom 5 dana. Doza za odrzavanje: 8-10 g dnevno.
Proizvod treba uzimati redovno 4-6 nedelja. Nakon 6 nedelja prestati sa uzimanjem Creatine Powder-a na 3-4 nedelje. Creatine Powder ima jak anabolicki efekat kada se koristi sa dekstrozom. Kada se koristi zajedno sa ACTIVLAB HMB, ACTIVLAB BCAA pomaze brz rast ciste misicne mase.

"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."

Offline Gagi

  • Fitness trener
  • *
  • Posts: 702
  • Gender: Male
Odg: ActivLab
« Reply #9 on: November 30, 2012, 08:13:56 PM »
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."