EXYU FITNESS FORUM

Ishrana, suplementi, stimulativna sredstva => ::Protein, amino kiseline, glutamin, kreatin, stimulatori hormona:: => Topic started by: Lazic on January 16, 2007, 11:40:49 PM

Title: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 16, 2007, 11:40:49 PM
Ukratko.
Ove preparate iskusni bodi bilderi koriste samo kada zele da povrate svoj prirodni testosteron.tj da ubrzaju oporavak,polnog hormona,posle stereoidnih ciklusa.Posto tokom tih ciklusa opada produkcija testosteorona,
ovi preparati dodato pospesuju tu prirodnu prozivodnju..
Ono sto je bitno, da se prihvati je cinjenica da su ovi stimulatori sposobni da podignu hormon kada je prirodna proizvodnja na minimumu,dok je diskutabilna efikasnost kada imate normalnu produkciju.
Takodje mora da se shvati da se od ovih preparata ne dobija ni snaga ni misicna masa,misici mogu samo da se izgradjuju pomocu gradivnih materija a to su proteini i sintezom proteina.Sinteza proteina se pospesuje drugim preparatima.
Kvalitetom se izdvajaju tribulus i zma i to se uglavnom uzimaju doze koju su znatno vise nego sto proizvodjac preporucuje.
Da sumiram, ove preparate preporucujem iskljucivo kad deo vaseg PCT , u drugim slucajevima i namenama je bacanje para.
Ovde vam prilazemo cisto nekoliko primera , da bi podrzali diskusiju nekim podacima.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 26, 2007, 05:13:12 PM
ZMA Pro
Prirodni stimulator testosterona



ZMA Pro je prirodni preparat koji potpomaze podizanje nivoa anabolickih hormona (testosterona za oko 33.5%, GH hormona za oko 3.6%) sto dovodi do povecanja misicne mase, telesne snage i smanjenje masnog tkiva. Stres i fizicki napor iscrpljuju organizam i prazne zalihe cinka i magnezijuma usled cega dolazi do smanjivanja nivoa testosterona. Studije su pokazale da ZMA snabdeva organizam neophodnim kolicinama cinka i magnezijuma sto dovodi do povecanja nivoa testosterona. Pored ova dva minerala, ZMA Pro sadrzi i vitamin B6 koji je veoma vazan za metabolizam proteina i izgradnju misicne mase. Vitamin B6 ucestvuje u proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i antitela koji su potrebni organizmu u borbi protiv bolesti. Takodje, ovaj vitamin je potreban za normalno funkcionisanje nervnog sistema.
Sirovinu za ZMA Pro UNIVERSAL NUTRITION nabavlja od svetskog proizvodjaca SNAC System. SNAC System je patentom zastitio ovaj jedinstveni prirodni proizvod (U.S. Patents 4,764,663 i 5,278,329).

Preporucena upotreba: 3 kapsule dnevno muskarci, 2 kaspule dnevno zene, na prazan stomak 30-60 min pre spavanja. Ne uzimati ga sa mlecnim proizvodima ili hranom koja sadrzi kalcijum.


Sastav:
Sastav na 3 kapsule   Kolicina
Vitamin B6 (kao piridoksin HCl)   10.5 mg
Cink (kao l-monometionin i aspartat)   30 mg
Magnezijum (kao aspartat)   450 mg



Pakovanje: 90 kapsula

pansport (http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=BI800)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 26, 2007, 05:14:46 PM
Tribulus Terrestris


Tribulus je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi. Povećani nivo testosterona potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena. Za sportiste je to važno jer je ovo osnov povećanja mišićnih ćelija i povećanja snage mišića. Potpomaže brzu regeneraciju, što je osnov intezivnijeg i delotvornijeg treninga i postepenog povećanja mišićne mase. Obezbeđuje porast nivoa testosterona, i što je osnovni preduslov povećanja muskulature: brz i nemastan porast mišićne mase! U slučaju unošenja testosterona, ljudski organizam prestaje da ga proizvodi, ali ovo dejstvo kod uzimanja tribulusa ne dolazi do izražaja, stoga ima za posledicu stvaranje izuzetno velike mase mišića.

Sportisti koriste Tribulus zato da bi održali odgovarajući nivo testosterona i potpomogli povećanje mišićne mase. Sve ovo bez bojaznosti od neželjenih dejstava steroida. Usled korišćenja Tribulusa već nakon pet dana povećava se nivo testosterona za 30%. Veći broj korisnika tokom testiranja, vršenog prilikom ispitivanja proizvoda, primećuje povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snagu, što im povećava samopouzdanje.

Neželjena dejstva? Nema potvrde o neželjenim dejstvima! Nekoliko korisnika je govorilo o tegobama u želucu, ali kad su uzimali Tribulus tokom jela ove tegobe su trenutno nestajale. Tribulus je legalan i siguran način povećanja nivoa testosterona. Ko ne bi želeo ogromne mišiće i povećanu seksualnu aktivnost? Još danas ga potražite u radnjama!

Preporučena upotreba: uzimati 1-2 kapsule dnevno sa tečnošću.

Napomena:


Sastav:
Sastav   na 100 gr   na 2 kapsule
Tribulus Terrestris   50 gr   1000 mg
Saw Palmeto   2 gr   40 mg
Vitamin A   80 mg   1.6 mg
Vitamin C   9000 mg   180 mg
Vitamin E   1500 mg   30 mg
Cink   1500 mg   30 m

pansport (http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=BI800)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 26, 2007, 05:20:51 PM
Yohimbe Bark
Prirodan stimulator testosterona!



Pausinystalia Yohimbe je biljka poreklom iz zapadne Afrike. Naš proizvod je dobijen ekstrakcijom iz kore drveta. Ekstrakt stimuliše proizvodnju muškog polnog hormona (testosterona), rezultat toga je pojačana muškost.

Johimbin još pojačava osetljivost nervnog sistema, dotok krvi u polne organe i emocionalnost što Vas vodi u drugi svet seksualnog života.

Preporučena upotreba: 1 kapsula tri puta na dan sa obrokom.

PAŽNJA: Pre upotrebe se konsultujte sa lekarom, apotekarom.

Napomena: PROIZVOD je bez dodataka konzervansa, veštačke boje i ukusa, šećera, skroba, soje, glutena, kvasca, pšenice, kukuruza, mleka i jaja.

Neželjena dejstva Johimbina nisu poznata!!!


Sastav:
Sadržaj 1 kapsule   Količina
Johimbin (kora drveta)   500 mg



Pakovanje: 90 kapsula

pansport (http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=NI057)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 26, 2007, 05:24:26 PM
Z-FORCE
Maksimalni anabolički kompleks sa NAC, LPC i Tribulusom!



Dymatize-ov Z-Force je proizvod koji pomaže nivoe hormona i mišićnu snagu kod sportista. Ovaj preparat je specijalna mešavina minerala, biljnih ekstrakta i supstanci koje su podrške za anaboličku sintezu proteina i hormona u našem telu, kao što su patentirani ZMA kompleks, Tribulus Terrestris, LPC i NAC.

Tribulus Terrestris

Tribulus je biljka lekovitih svojstava koja podiže nivo testosterona u krvi. Ali on to ne radi direktno, već povećava nivo hormona koji reguliše lučenje testosterona – LH hormona. Povećana koncentracija testosterona u organizmu rezultuje većom snagom i intenzivnijom izgradnjom mišićnog tkiva. Stoga je tribulus trenutno skoro jedina altrernativa tj. zamena za steroide. Tribulus još i uspešno leči impotenciju kod velikog procenta ljudi jer utiče na povećavanje spermatogeneze i vraća nivo hormona u normalu.

LPC (Lisofosfatidilholin)

Fosfatidilholin – poznatiji kao lecitin, je fosfolipid koji se najviše (u najvećem broju) nalazi u životinjama i biljkama i kao takav je očigledno ključni gradivni blok omotača ćelijske membrane. Lisofosfatidilholin, dobijen iz fosfatidilholina (lecitina) se u manjim količinama nalazi u većini tkiva. Ova supstanca ima značajan uticaj na zastitu kardiovaskularnog sistema.

NAC (N-acetil-cistein)

NAC se dobija iz amino kiseline – cisteina. Ova supstanca se po prirodi nalazi u ljudskom organizmu i gradivni je deo glutationa, najvažnijeg ćelijskog antioksidanta u našem telu. S obzirom da NAC stimuliše proizvodnju glutationa, samim tim značajno štiti jetru od raznih oboljenja i regeneriše je. NAC takođe i pojačava imuni sistem. Zatim, ova supstanca pomaže sprečavanju razvitka raznih tipova kancerogenih oboljenja i koristi se kao podrška hemoterapiji u lečenju bolesti raka. NAC služi još i kao prevencija srčanih oboljenja, smanjuje zamor prouzrokovan napornim vežbanjem i koristi se u lečenju kod trovanja teškim metalima.

ZMA kompleks

ZMA kompleks – Cink, Magnezijum i Vitamin B6, je patentom zaštićen od strane SNAC System proizvođača (U.S. Patents 4,764,663 i 5,278,329). ZMA pomaže podizanje nivoa anaboličkih hormona (testosterona, GH hormona..). Do smanjivanja nivoa testosterona dolazi usled stresa i fizičkog napora kada se troše zalihe cinka i magnezijuma. Unosom ZMA kompleksa te zalihe se obnavljaju, uz dodatak vitamina B6 čiji značaj je višestruk – on učestvuje u izgradnji mišićne mase, proizvodnji crvenih krvnih zrnaca i antitela u organizmu.

Preporučena upotreba: Uzeti 2-4 kapsule pre treninga i 2-4 kapsule 30 minuta pre spavanja, najbolje na prazan stomak.

Napomena: Obavezno konsultujte lekara pre upotrebe. Zabranjeno za trudnice i dojilje. Čuvati van domašaja dece.


Sastav:
Sastav na 4 tablete   Količina
Cink   30 mg
Magnezijum   450 mg
Vitamin B6   11 mg
Kalijum   10 mg
Vitamin C   250 mg
Vitamin E   100 IU
Biljna anabolička mešavina   780 mg
Tribulus Terrestris Ekstrakt   
Mucuna Puriens (seme)   
Polipodijum Vulgare (koren)   
LPC (Lisofosfatidilholin)   100 mg
NAC (N-acetil-cistein)   200 mg



Pakovanje: 120 kapsula

pansport (http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=dy403)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 28, 2007, 09:11:12 AM
Sve osim tribulusa i ZMA je bacanje para..
A i od ova dva u koliko ocekujes cudo ili recimo prirast misicne mase i snage...od toga nema nista...

Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: habul_m on February 14, 2007, 05:36:02 PM
Sve osim tribulusa i ZMA je bacanje para..
A i od ova dva u koliko ocekujes cudo ili recimo prirast misicne mase i snage...od toga nema nista...



A Pedjos sta je sa tribestanom
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 14, 2007, 05:57:03 PM
Pa on je isti kao i tribulus malo drugacijeg sastava, njega nisam stavio jer nisam imao preveden tekst.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on February 14, 2007, 07:04:56 PM
tribestan je jos bolji..tj najbolji..ali obicno cena odvrati od upotrebe
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: BEGINER on February 14, 2007, 07:12:48 PM
tribestan je jos bolji..tj najbolji..ali obicno cena odvrati od upotyrebe
A koja je cena otprilike(Ultimateov Tribulus je oko 1600-1800 dinara nisam siguran)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: habul_m on February 14, 2007, 07:31:06 PM
tribestan je jos bolji..tj najbolji..ali obicno cena odvrati od upotyrebe
A koja je cena otprilike(Ultimateov Tribulus je oko 1600-1800 dinara nisam siguran)

Sve zavisi od proizvođača do proizvođača. Ja bi ti preporučio od firme nutrabolic.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: sasacg on February 14, 2007, 09:50:34 PM
tribestan je jos bolji..tj najbolji..ali obicno cena odvrati od upotyrebe
A koja je cena otprilike(Ultimateov Tribulus je oko 1600-1800 dinara nisam siguran)

Tribestan je bugarski proizvod,radi ga Sopharma...Ne verujem da ces ga naci kod nas u radnjama...Najbolje da ti donese neko direktno iz Blg
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Igy81 on February 15, 2007, 01:01:15 AM
Kazu da je bitno koliko ima saponina posto u sebi?dal gresim?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vuksa on February 15, 2007, 11:57:37 AM
kazu da je tako...
mmm jedva cekam da opet idem u blg :wow:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: sasacg on February 15, 2007, 03:01:07 PM
Kazu da je bitno koliko ima saponina posto u sebi?dal gresim?

Jeste bitno,ali je vaznije koliko ima protodioscina,a to vecina proizvodjaca ne postavlja u facts  ;)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: mrkitaur on February 26, 2007, 12:14:17 AM
koliko mu je cijena u eurima da mogu u hr da potražim??? zanima me okvirno koliko bi me ta investicija koštala
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: N_e_z_n_a_l_i_c_a on February 26, 2007, 12:37:51 AM
koliko mu je cijena u eurima da mogu u hr da potrazim??? zanima me okvirno koliko bi me ta investicija kostala

Ovaj preparat nemaš u HR, ja još nisam čuo da ga netko drži, ako saznaš javi, moji poznanici ga nabavljaju na:
http://bodybuilding.com/store/soph/trib.html i mogu rec da je ovo skup sport s obzirom da se radi prirodnom stimulatoru kojima je koliko-toliko ili nimalo za vjerovat, dakle pitaj nekoga sa iskustvom korištenja sto je osjecao i da li ovo uopće djeluje za ovu lovu...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Kano on August 07, 2007, 08:52:46 PM
Animal Stak, negdje sam cuo da on djeluje na povecanje nivoa test.?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on August 07, 2007, 09:14:04 PM
Quote from: Animal M stack
Zahvaljujući značajnom poboljšanju sastava nutrijenata koji ga čini, upotrebom Animal M Stak-a pokreće se anabolizam tj. izgradnja željene mišićne mase, putem sinteze proteina, kao i prisustvom snažnih antikataboličkih faktora, koji sprečavaju razgradnju mišićne mase.
Animal M Stak nova formula sada sadrži novi i čak mnogo snažniji prirodni flavon/steron kompleks, antikatabolički amino kompleks (bogat leucinom) koji čuva mišiće od procesa razgradnje, anabolički adaptogeni kompleks koji pruža mogućnost borbe protiv stresa i pomaže u snižavanju nivoa štetnih agenasa koji mogu da prouzrokuju razgradnju mišićne mase, a prema Pansportovom saznanju adaptogeni kompleks pomaže povećanju kapaciteta fizičkog treninga, povećava izdržljivost, ublažava psihički zamor i pomaže jačanje imunih funkcija. Kompleks za veću moć insulina (koji uključuje ekstrakt lišća Banabe koji sadrži triterpensku komponentu i 4-hidroksi leucin pored ostalih) doprinosi povećanju obima mišićnih ćelija. Što se tiče M faktor kompleksa, on sadrži komponente koje osiguravaju iskorišćavanje svih komponenata ove formula, zarad postizanja željenih rezultata. Animal M Stak sadrži i kompleks za energiju kog čine snažni, prirodni stimulanti, metilksantini i evodiamin, koji pružaju podsticaj i pri najtežim treninzima. Da bi postigli željene efekte, Animal M Stak je neophodno kombinovati sa pojačanom ishranom, treningom i proteinskim dodacima


Quote from: Animal Stak 2
Animal Stak 2 u svoj sastav uključuje Dihidrotestosteron blokatore DHT i inhibitore enzima aromataze, jer na taj način sprečava da u našem telu dođe do prevođenja testosterona u estrogen ili dihidrotestosteron DHT.
Takođe, ovaj preparat u svome sastavu sadrži i izabrane vazodilatatore koji imaju za cilj poboljšanje sistemske cirkulacije i dostavljanje sastojaka do mesta u telu gde su najpotrebniji.
Što se tiče prisustva Cortisol Inhibitor Complex, njegov značaj ogleda se u smanjenju lučenja kortizola, hormona koji je odgovoran za smanjenje mišićnog tkiva i gomilanje masnih naslaga. Ovaj preparat u svoj sastav uključuje i supstance koje pomažu detoksikaciju jetre.Treba imati u vidu da je jetra organ u kome se odvija najveći deo biohemijskih procesa prerade i biosinteze.Jedna od njenih mnogobrojnih uloga u našem organizmu je da čisti i oslobađa krv od nakupljenuh toksičnih supstanci.Pored ovoga, ovaj preparat u sebi
sadrži kompleks prirodnih biljnih ekstrakata ( Longjack, Zoba i Tribulusa ).


Izvor Pansport (http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=UN350)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: -XtReMe- on August 09, 2007, 02:16:37 AM
Odlicni textovi!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ma$ter on October 31, 2007, 09:02:44 PM
Zdravo svima.Resih i ja da kazem nesto na ovom forumu.Sto se tice Animal Stak-a 2 mogu reci da 
sam se razocarao nakon njegove upotrebe (da ne kazem nesto gore) :wallbash1:.Uz njega sam uzeo i Elite Whey Pro.Hranio se dobro.Medjutim ugojio sam se samo 1 kg.Osetio sam povecanje snage u smislu da sam lakse odradjivao treninge.Tako da ako se neko dvoumi da li da proba ovaj preparat preporucujem mu da to ne radi. :nonono:.To je to za pocetak...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: sele137 on October 31, 2007, 09:30:47 PM
Da li ti je ishrana bila OK?
Koliko si kalorija otprilike unosio?
Kljuc je u ishrani i ako to nije OK ni steroidi ti nemogu pomoci!!!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ma$ter on October 31, 2007, 09:37:36 PM
Pa ovako ja imam oko 62 kg znaci unosio sam ok 130 g proteina,Dosta masti i ugljenih hidrata...Jeo sam tunjevine,piletine,jaja pio mleko....Da li mislis da je ovo ok...Cuo sam da ovaj animal stak 2 deluje odlicno ako se usmu npr dve doze...Sta mislite o tome?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Tanja on November 01, 2007, 11:26:31 AM
Za animal stack ne znam tacno da ti kazem. Ovo sto si ti unosio kolko je kalorijski? Sele to pita. Proteina si morao vise da unosis, 2g bi ti bio min. Sta je sa aerobnim treningom? Mnogi grese pa se isforsiraju na kardiu a onda nema nista od mase. Ko zeli masu, kardio laganica pre tegova, cisto da se ostane u nekoj kondiciji.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ma$ter on November 01, 2007, 12:21:53 PM
ne znam koliko je to tacno kalorija.a sto se tice aerobnog treninga njega uopste ne radim...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: D-man on November 01, 2007, 01:56:36 PM
taj preparat ti je samo pomocno sredstvo,ako nemas materijal za izgradnju,necers nista ni napraviti...o tome se radi...
sam kazes da te je podigao u smislu odradjivanja treninga,a njegov sastav sam za sebe ti nece dati ono sto ocekujes...
dobro ti je covjek rekao,ni AAS ti nece pomoci ako nemaju od cega da prave masu...
nesto nisi ispostovao...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vuksa on November 01, 2007, 03:28:29 PM
@tanja

uff mislim da bi kardio trebalo da radi posle tegova a ne pre
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Tanja on November 01, 2007, 05:22:46 PM
@vuksa ;D

decko ima problem da dobije koje kilo misica ;)
mislim na lagani kratkotrajni kardio pre treninga sa tegovima, a cak se nekad ni to ne preporucuje, al kao ajd samo malo kao neko zagrevanje i cisto malo zbog kondicije
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vuksa on November 01, 2007, 08:17:51 PM
kardio bi trebalo da ide posle tegova i u ovom slucaju...a zagrevanje normalno da bude...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Tanja on November 01, 2007, 09:49:51 PM
aha ... ima visak kalorija koje treba da potrosi ;)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nokidude on November 02, 2007, 08:54:38 PM
@Ma$ter
A kakav je animal stack 2? Jel te udari u mozak, u smislu imas volju bolje  se osecas i to, odbijes snagu?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ma$ter on November 03, 2007, 04:06:32 PM
Dobijes snagu recimo posle svake serije sam mogo da uradim jos jednu sa pauzom od 10 sec. npr.
Takodje cini mi se da sam se brze oporavljao.Sutradan posle treninga nisam toliko osecao upale iako su treninzi bili jaci od onih koje sam radio bez animala.Dakle sto se tice snage definitivno je doslo do povecanja.Da li se osecas bolje pa...osecas se...jedino sto sam ponekad osecao nervozu ali to pred kraj tih 21 dan koliko se koristi...Ako ti je cilj snaga svakako je odlican..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nokidude on November 07, 2007, 01:05:08 PM
evo sta pise za tribulus terrestris u casopisu Muscular de.....

http://img257.imageshack.us/my.php?image=tterrsterisql0.jpg
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ma$ter on January 08, 2008, 01:58:25 AM
Uzeo sam ovaj z-force pa me zanima koliko pre i posle uzimanja toga ne treba da pijem mleko ili uzimam neke mlecne proizvode...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 08, 2008, 02:09:32 AM
Uzeo sam ovaj z-force pa me zanima koliko pre i posle uzimanja toga ne treba da pijem mleko ili uzimam neke mlecne proizvode...
pre treninga ti se uklapa.tu sigurno ne koristis mlecne proizvode..ali ce ti biti problem pred spavanje..jer on trazi prazan stomak a ti moras da uzmes nesto da bi hranio misice preko noci...
probaj..ja ga nisam koristio..a iskreno ne bi ga ni uzimao...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ma$ter on January 08, 2008, 02:13:59 AM
Nemam pojma...valjda ako sat, sat i po pre toga pojedem nesto mlecno nece da mu skodi probacu pa cu da vidim :) :dunno:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 08, 2008, 02:39:07 PM
Nemam pojma...valjda ako sat, sat i po pre toga pojedem nesto mlecno nece da mu skodi probacu pa cu da vidim :) :dunno:
nece moci...jer to sto pojedes pred spavanje ima da se polako apsorbuje bar vise sati..jedino da popijes na prazan stomak z forse..sacekas 1h pa onda klasika, whey+posni pa spavanje
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: gamby on February 21, 2008, 03:50:00 PM
Pa ovako ja imam oko 62 kg znaci unosio sam ok 130 g proteina,Dosta masti i ugljenih hidrata...Jeo sam tunjevine,piletine,jaja pio mleko....Da li mislis da je ovo ok...Cuo sam da ovaj animal stak 2 deluje odlicno ako se usmu npr dve doze...Sta mislite o tome?
Cini mi se kao klasicna greska koja se i mene dogodila a to je da brojis samo unos proteina dok ti je unos ugljikohidrata koliko god mislio da je velik je zapravo mali i to te sprecava u rastu.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: jankerr on March 09, 2008, 07:40:22 PM
Da li sam dobro razumeo da njihova upotreba ima svrhe posle steroidnih ciklusa,da se povrati normalna produkcija polnih hormona,odnosno da nema svrhe uzimati ako ne koristimo steroide?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on March 10, 2008, 10:06:20 PM
Da li sam dobro razumeo da njihova upotreba ima svrhe posle steroidnih ciklusa,da se povrati normalna produkcija polnih hormona,odnosno da nema svrhe uzimati ako ne koristimo steroide?
najbolje je tako...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Bule_zmija on December 28, 2008, 04:18:20 PM
posle ovih informacija i nema svrhe uzimati tribulus(koji sam ja uzimao) jer je on bar na mene imao placebo efekat izgleda,jer su me nalozili da cu od toga da dobijem snagu,da cu da se brze ugojim i sta ti ja znam i onda sam ja samim tim i vise gurao u teretani misleci da sam jaci  :clap:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: predator666 on February 19, 2009, 12:44:38 PM
e cao
mene interesuje jedna stvar.dali neko zna dali se mogu vratiti akne i bubuljice posle koriscenja tribulusa,konkretno blue up,jer podizu nivo testosterona,a oni su jedan od glavnih okidaca za pojavu akni.Trebalo bi da pocnem da uzimam ali imam bojazan od njihovog ponovnog pojavljivanja,dali je neko ima neka iskustva sto se toga tice!?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 19, 2009, 01:00:42 PM
ko zna..nisam koristi nista od te firme..mozda imas reakciju na nesto sto do sada nisi uzimao
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: predator666 on February 19, 2009, 03:55:30 PM
ne nisam ih jos uzeo i nisam mislio na ovu firmu vec uopsteno na tribulus i suplemente na bazi povecanja nivoa hormona..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 19, 2009, 04:05:36 PM
ne bi trebalo..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: proarsen on March 04, 2009, 09:55:34 PM
da li je m-stak najkvalitetniji i da li ima nekih ne zeljenih dejstava?u zdrastvenom pogledu?!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on March 04, 2009, 10:02:12 PM
imas slicnih,cak i boljih.nema zdravstvenih tegoba ako si zdrav
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Chivas on March 04, 2009, 10:03:59 PM
da li je m-stak najkvalitetniji i da li ima nekih ne zeljenih dejstava?u zdrastvenom pogledu?!

osobno ga nsia mprobo nikad,ali ovi moji dio govori da je odlican,a drugi dio da je ok ali ne vrijedi te pare.Opet najbolje probat pa vidit
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: proarsen on March 11, 2009, 02:14:39 PM
da li pomaze ako imamo normalno lucenje testesterona?i da li ostavlja neke posledice?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on March 11, 2009, 02:17:32 PM
da li pomaze ako imamo normalno lucenje testesterona?i da li ostavlja neke posledice?
moras da probas da bi znao..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: snake85 on March 27, 2009, 02:08:52 PM
imam jednu molbu razmisljao sam o uzimanju tih preparata ali imam dilemu:ako se pocne pojacano lucenje testosterona(predpostavka da ce tribulus tome doprineti) hoce li moj organizam(svaciji)poceti da pojacava proizvodnju estrogena da bi se odrzao hormonski balans u organizmu?ako se to desi onda je to katastrofa svi znamo posledice toga,predpostavljam da postoje blokatori estrogena ali to je vec druga prica......da ne duzim!ako neko zna neka odgovori molim vas! :help:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Chivas on March 27, 2009, 02:17:52 PM
ja nisma imo problema,ali nisam bio na testiranjima raznim da bi to pratio

to je sve sta ti mogu rec
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Spartak on March 27, 2009, 03:26:22 PM
imam jednu molbu razmisljao sam o uzimanju tih preparata ali imam dilemu:ako se pocne pojacano lucenje testosterona(predpostavka da ce tribulus tome doprineti) hoce li moj organizam(svaciji)poceti da pojacava proizvodnju estrogena da bi se odrzao hormonski balans u organizmu?ako se to desi onda je to katastrofa svi znamo posledice toga,predpostavljam da postoje blokatori estrogena ali to je vec druga prica......da ne duzim!ako neko zna neka odgovori molim vas! :help:
povecanje testosterona koriscenjem natural test boostera nije ni PRIBLIZNO,NI 5% povecanju istog od strane AAS
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Chivas on March 27, 2009, 09:31:50 PM
povecanje testosterona koriscenjem natural test boostera nije ni PRIBLIZNO,NI 5% povecanju istog od strane AAS

ali hebiga kad krenes s assom vise nema povratka.kad se krene onda sve se to sam onastvalja i moras stalno da radis kure,ako ne zelis da propadnes brzo i mozda cak budes gori nego sta si bio u naturi
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on March 27, 2009, 09:38:24 PM
imam jednu molbu razmisljao sam o uzimanju tih preparata ali imam dilemu:ako se pocne pojacano lucenje testosterona(predpostavka da ce tribulus tome doprineti) hoce li moj organizam(svaciji)poceti da pojacava proizvodnju estrogena da bi se odrzao hormonski balans u organizmu?ako se to desi onda je to katastrofa svi znamo posledice toga,predpostavljam da postoje blokatori estrogena ali to je vec druga prica......da ne duzim!ako neko zna neka odgovori molim vas! :help:
nije iskljuceno..sve to zavisi od mnogo faktora..
definitivno je dokazano da tribulus nema neki veciucinak na produkciju testa kod ljudi koji imaju normalno lucenje
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: snake85 on March 28, 2009, 04:23:42 PM
hvala.mislim da cu se ipak drzati starog dobrog  hardcore treninga,piletine,ribe,whey proteina,trcanja i ponekad malo glutamina i kreatina.
zaboravih da pohvalim ovaj forum nov sam a slucajno sam naleteo na ovo i fenomenalna je stvar sto se kaze za nekoga sve za svakog ponesto!!!!najaci ste!!!!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Marko SS on April 02, 2009, 03:31:47 PM
Imam jedan problem, koji mi stvara probleme. Naime, u trećem razredu osnovne su mi odstranili levi testis. Nakon toliko godina (verovatno usled tog problema) nivo testosterona mi je neverovatno nizak.
Zanima me da li bih smeo koristiti neki stimulator hormona (s obzirom da mi je preostali testis već dovoljno opterećen)?! Da li sam time "osetljiviji" na stimulatore?! Hvala unapred...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 02, 2009, 07:30:32 PM
koliko nizak?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: NeWeN_Rs on April 02, 2009, 08:14:30 PM
Imam jedan problem, koji mi stvara probleme. Naime, u trecem razredu osnovne su mi odstranili levi testis. Nakon toliko godina (verovatno usled tog problema) nivo testosterona mi je neverovatno nizak.
Zanima me da li bih smeo koristiti neki stimulator hormona (s obzirom da mi je preostali testis vec dovoljno opterecen)?! Da li sam time "osetljiviji" na stimulatore?! Hvala unapred...
najbolje bi bilo da uradis lekarski pregled i da izvadis hormone ili samo testeteron...
i odma ces sve znati... ako budes imo nizak procenat tes... lekar ce ti dati ili propisati lek ili gorem slucaju testeteron da koristis... al nista se nemos sekirati znam momka koji ima problema sa testeronom... ima slabol lucenje i prima savke 3 sedmice tes.depo.. i trnira normalno i bas fino izgleda, za koji mesec ce prec na lek...
eto pa ti vidi, on ima dva testisa pa ima problem...
a opet ima ljudi koji imaju 1 testis pa imaju normalnu proizvodnju tes...
zato ti je moja preporuka da nista ne radis na svoju ruku, i uzimas koje kave preparte,
pre nego sto se pregledas i uradis nalaze. kod lekara...
a ja mislim da si ti to sam umislio da imas manjak test...
opet kazem nista dok ne prekontrolises...
a jesili vadi to vec ka vices da ti je mali nivo test..?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Marko SS on April 02, 2009, 08:45:29 PM
Već sam proverio i imam 2 ng/ml. Kažu da je to malo.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 02, 2009, 08:51:24 PM
da to je bas malo..pa ne znam da li uzrok to sto imas jedan manje testis ili generalno oni nikada nisu radili kako treba.
zasto ti je uklonjen taj jedan
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Marko SS on April 02, 2009, 08:58:20 PM
Ne znam... Znam da sam kao klinac imao dve operacije, u roku od dva dana. Bilo je davno, tako da se ne sećam. Da li će mi neki od gore pomenutih povećati proizvodnju testosterona? Izvinite ako dosađujem.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 02, 2009, 09:02:29 PM
ne mogu da ti kazem, jer ne znam zasto imas tako nizak nivo testa.probas uz konsultacije sa lekarom
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Marko SS on April 02, 2009, 09:05:09 PM
Ok. Hvala...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: NeWeN_Rs on April 02, 2009, 09:57:53 PM
ne mogu da ti kazem, jer ne znam zasto imas tako nizak nivo testa.probas uz konsultacije sa lekarom
najbolje da odes kod lekara, dok je jos vreme.. posle mozes imati velikih problema...
dansa medicina cini cudo, a ilekovi su uznapredovali....
to resi sto pre, ne samo zbog teretane, vec zbog svog zdravlja i ako zelis ikad imati potomke...
ili imati kvalitetan seksualni zivot.... :)
ili nedaj boze da ti ode i drugi testis...
ja mislim da ces dobiti jedno vreme,da primas testeteron depo, jedno 6 do 1godinu ces primati,
a posle sigurno ces uzimati neke lekove... bice to sve ok... samo otidi da resisi to sto pre ;)
nemoj da te to sputava, to je izljecivo..jest da ti nemoze izrasti drugi testis al ima mnogo ljudi koji
nemaju jedan testis i zive normalno...imaju potomke i rade, bave se sportom itd...

Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Marko SS on April 02, 2009, 10:35:53 PM
Pomalo "skakljivo" pitanje, ali da li neko zna da li je istina da preostali testis preuzima funkciju oba (da li u potpunosti, ili samo delimicno)?! 
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: NeWeN_Rs on April 02, 2009, 11:05:29 PM
Pomalo "skakljivo" pitanje, ali da li neko zna da li je istina da preostali testis preuzima funkciju oba (da li u potpunosti, ili samo delimicno)?! 
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
ja mislim da pruzima... nisi ti jedini koji ima taj problem ima hiljade ljudi koji nemaju jedan testis pa zive normalno i imaju potomstvo... od mog kolge njegov srtic nema jedan testis, pa ima 2 zdrave dece i nista im nefali.....
samo sam ti reko gore jedino ko ti moze pomoci su lekari... i bice sve ok...
al odi sto pre...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nikolaf7 on April 03, 2009, 01:14:39 AM
Imam druga atleticara, nedavno je uzeo gomilu tribestana i kaze da se njegovi sa treninga i dizaci tegova otimaju o to...oce li to valjat sto meni, uz whey, kreatin i vitamine/minerale sto sad pijem?
Odradio sam pre 6 godina 2 kure metanom, i to je bilo nesto nevjerovatno i nezaboravno ali to i ne ocekujem od tribestana, nego bar nesto...?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Chivas on April 03, 2009, 02:37:48 AM
Imam druga atleticara, nedavno je uzeo gomilu tribestana i kaze da se njegovi sa treninga i dizaci tegova otimaju o to...oce li to valjat sto meni, uz whey, kreatin i vitamine/minerale sto sad pijem?
Odradio sam pre 6 godina 2 kure metanom, i to je bilo nesto nevjerovatno i nezaboravno ali to i ne ocekujem od tribestana, nego bar nesto...?

probaj pa ces vidit.Sto god da ti neko kaze nece bit objektivno i nece bit pokrepljeno cinjenicama.Da bi ti neko reko dal ce ti nes radit ili bi te moro detaljno testirat(vadjenje krvi itd) ili na procjeni nakon nekog vremena uzimanja kakvi su ti dojmovi i dali je to neka normala.

Znaci najbolje je da probas i pijes jedno vrijeme.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: schwaba on April 17, 2009, 12:34:05 PM
ljudi,jel zna neko kakav je tribulus 'NO OPTIMUM NUTRITION' ?
da li ga vredi uzimati?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Chivas on April 17, 2009, 01:38:18 PM
kako bi se reklo  nekom naj naj,a nekom nije nes

kupi,probaj,vidi i najbolje ces sam sebe ocjenit.Ako valja kupuj dalje,ako ne valja makni i to je to.

sve je to individualno.Kolik ose meni puta desilo da ljudi neki proizvod mi nahvale do nebesa,ili ga popljuju a meni bas kontra od onog sta su rekli radi
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: schwaba on April 17, 2009, 02:02:52 PM
nema mi druge nego da probam,posto je po bas povoljnoj ceni!  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 17, 2009, 02:30:08 PM
ljudi,jel zna neko kakav je tribulus 'NO OPTIMUM NUTRITION' ?
da li ga vredi uzimati?
ok je..za sada je povoljan..inace ima 625 mg tribulusa i 40 % saponina..
dok mnogi ne znaju, da, now tribulus ima 1000 mg  i 45 % saponina  :wow:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: schwaba on April 17, 2009, 05:14:46 PM
pa da,toliko ima i ovaj moj tribulus od 'higher power nutrition-a'!625mg i 40% saponina!a sa ovim sam poprilicno zadovoljan,onda bi i ovaj trebao da bude ok.i zaista sam ga povoljno nasao.100 kapsula za 1000din.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Chivas on April 17, 2009, 07:58:07 PM
za sad jedini koji se pokazo djelotvoran je TRIBESTAN,a prozivodi ga bugarska firma SOPHARMA. Jedino u Bugarskoj se uzgaja ta biljka jos(plantazirana).Ostale nisam ni probo ali nisam bas imo ni potrebe,ali ono nisu bas nesto ni dojmovi ljudiju koji jesu probali neke samo drugih firmi.

inace biljka raste u srednjoj aziji.

dobro ga je uzimat s kreatinom jer onda dobijes isto samo malo pojacanog s energijom iz krea.

premda ga vole uzimat poslje kure da lakse prebrode krizu koja ih hvata u tim tjednima kad im snaga naglo pada od zadnje inekcije.Tu kombinira se s beta-HCG i tako pokusa se vratit hormonski disbalans
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Bare on May 15, 2009, 11:01:54 PM
Ako ne jedete cela jajca dzaba vam svim stimulatori, nema se od cega napravit !Mr.T!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jovan24 on October 10, 2009, 09:10:31 AM
Da li je neko koristio NX labs Nitro T3 i kakva su iskustva?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Spartak on October 10, 2009, 09:33:19 AM
to je nx labs proizvod...zar mislis da je drugaciji od bilo kog drugog test boostera ? :) :) :) da ponovimo, samo za ljude koji su zavrsili sa ciklusom :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on October 10, 2009, 09:44:04 AM
nitro t3 je malo drugaciji..pije se nocu i za razliku od zma, nemas one kosmare i budis se odmornijie..jos je i test i no booster...povratne informacije su odlicne..
mana, traje 15-ak dana
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: lokk1 on October 13, 2009, 12:05:55 AM
nitro t3 je malo drugaciji..pije se nocu i za razliku od zma, nemas one kosmare i budis se odmornijie..jos je i test i no booster...povratne informacije su odlicne..
mana, traje 15-ak dana


cek kako NO booster a pije se nocu ... kao odlozeno dejstvo ili shta ??? stvarno prvi put chujem za proizvod .. slobodno laichki mi reci .. ili neki link ako imash da ne smaram  ;)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on October 13, 2009, 12:17:47 AM
http://www.bodybuilding.com/store/nx/nitro.html
http://www.nitrot3.com/
http://www.nxlabs.com/products/mass-system/nitro-t3
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: lokk1 on October 13, 2009, 12:24:09 AM
nigde ne pishe kako su postigli to odlozeno dejstvo NO boostera ? jel to vama ima smisla  :dunno:

mada izgleda po sastavu da im to i nije primarno vec test booster  .. konkurencija ima ozbiljniji sastav shto se tiche NO ..

Tri-Arginine Malate, Citrulline-Malate, Cnidium Monnier, Xanthoparmelia Scabrosa.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Nitrom on October 13, 2009, 12:35:48 AM
sad kad vam Laki nabaci Nov Xplod ''NT"ima vidite vi sta je NO :smokeib:  :lol:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on October 13, 2009, 08:54:13 AM
nigde ne pishe kako su postigli to odlozeno dejstvo NO boostera ? jel to vama ima smisla  :dunno:

mada izgleda po sastavu da im to i nije primarno vec test booster  .. konkurencija ima ozbiljniji sastav shto se tiche NO ..

Tri-Arginine Malate, Citrulline-Malate, Cnidium Monnier, Xanthoparmelia Scabrosa.
pa i jeste test booster i nitrix oxid..
ovakvu vrstu nemas na trzistu, pogotovu ne sa tim % saponina
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: MuscleFilip on October 13, 2009, 10:01:17 AM
kada se inače pije tribulus?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Damir H. on January 15, 2010, 02:14:09 AM
Pijem Leukic od muscletech-a...i on je kao stimulator hormona na biljnoj bazi...kazu da podize nivo testosterona i GH...iz mog licnog iskustva,nisam osetio neku promenu ni shto se tiche seksualne aktivnosti a da ne pomenem rast misicne mase...
Da li je josh neko imao iskustva?
da napomenem...zavrshavam 2 kutiju...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 15, 2010, 06:49:42 AM
Quote
iz mog licnog iskustva,nisam osetio neku promenu ni shto se tiche seksualne aktivnosti a da ne pomenem rast misicne mase

naravno da nisi i neces ni osetiti jer je to sve sarena laza
to ti je isto kao kada klinci od trublusa ocekuju da dobiju na misicnoj masi ali on na zaslot ne radi premda je extra preparat ali u neke druge svrhe kada se koristi i uzima,a na trib isto pise da POVISEUJE TESTOSTERONA za neznam koliko%...da ti na brzinu pokusam objasniti..
tacno je da triblus podize nivo testosterona ali ne u toj meri koliko bi bilo dovljno za razvoj misicne mase
ali da ti podiznje tog % tesstotserona moze pomoci da di se dize i nesto drugo  :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:....i te kako  ;) ;)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 15, 2010, 09:43:39 AM
Pijem Leukic od muscletech-a...i on je kao stimulator hormona na biljnoj bazi...kazu da podize nivo testosterona i GH...iz mog licnog iskustva,nisam osetio neku promenu ni shto se tiche seksualne aktivnosti a da ne pomenem rast misicne mase...
Da li je josh neko imao iskustva?
da napomenem...zavrshavam 2 kutiju...
leukic je leucin..posto studije pokazuju da bcaa, moze povecati (indirektno ) to sto pricas..
inace direktno on je samo leucin i sluzi za ono za sta sluzi leucin..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on January 15, 2010, 12:22:01 PM
ali da ti podiznje tog % tesstotserona moze pomoci da di se dize i nesto drugo  :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:....i te kako  ;) ;)
Tribulus se uzima i za potenciju? Jel bi recimo Methyl Test imao veci efekat na tu oblast od tribulusa? (nije da mi treba, samo me zanima xD)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 15, 2010, 01:55:39 PM
Quote
on je samo leucin i sluzi za ono za sta sluzi leucin..

pa da
a to nije sigurno podizanje prirodnog hormona rasta...

Quote
Methyl Test

sasvim ok product
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: boris88 on January 15, 2010, 06:59:04 PM
da li neko moze nesto vise da kaze o universalovom m-staku? da li moze da se ocekuje ono sto kazu na sajtu, pres svega mislim da proteinsku sintezu? s obzirom da i no busteri prakticno stimulisu sintezu belancevina pojacanim krvotokom, sta je bolje uzeti za cistu misicnu masu?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on September 18, 2010, 04:42:02 PM
juče sam čitao o metil testu... On nije na bazi prirodnih sastojaka? Hemija je u pitanju? Koliko je bezbedno koristiti ga i interesuju me iskustva? Trenutno sam na kombinaciji arginin ornitimn lisin + whey... Razmišljam o GH max-u pa me i oko toga interesuju iskustva i preporuke! Šta od ovih preparata može da da bilo kakvog efekta tj. da nije bacanje para... Hvala !
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: BigBig on September 18, 2010, 11:01:31 PM
Dali se ova dva proizvoda mogu zajedno uzimati ili je to opasno i netrebno???I ako ne zajedno koji je bolji??
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on September 18, 2010, 11:04:14 PM
juce sam citao o metil testu... On nije na bazi prirodnih sastojaka? Hemija je u pitanju? Koliko je bezbedno koristiti ga i interesuju me iskustva? Trenutno sam na kombinaciji arginin ornitimn lisin + whey... Razmisljam o GH max-u pa me i oko toga interesuju iskustva i preporuke! Sta od ovih preparata moze da da bilo kakvog efekta tj. da nije bacanje para... Hvala !
na prirodnoj bazi, ako negde imas da ga nadjes uzimaj, preparat je fantastican..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on September 18, 2010, 11:35:25 PM
dosta sam vremena proveo čitajući forum i konačno odlučio da se registrujem i postavim par pitanja !hvala na odgovoru ! Svaka čast na strpljenju i vremenu koje posvećujete korisnicima !
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on September 21, 2010, 06:57:42 AM
methyl test jedna od najacih stvari koje sam probao kada su u pitanju stimulatroi hormona tj povecanje prirodnog nivoa testostroena
samo je bitno da ljudi ne ocekuju misicnu masu od njega jer za to je ipak potrebno MALO VECE POVECANJE NIVOA TESTA
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on September 21, 2010, 04:16:34 PM
ok. A kako "radi" ,mislim na efekte(snaga , koncentracija...) i manifestaciju na ponašanje(razdražljivost, pocećaba agresivnost, nervoza...)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Spartak on September 21, 2010, 04:57:31 PM
ok. A kako "radi" ,mislim na efekte(snaga , koncentracija...) i manifestaciju na ponasanje(razdrazljivost, pocecaba agresivnost, nervoza...)

pa to zadnje ne "rade" ni AAS a kamoli LH boosteri
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on September 21, 2010, 04:58:18 PM
bolji mentalni fokus,veca zelja sa treningom,bolje radi patka  :yes: :yes:,spermatogenoza povecana :clap: :clap:,sex drive..ono...kresno bi i komarca u preletu  :innocent:
uopsteno
povecanje nivoa tetostorena pa da je to i za 10% od "normlanog" znaci pobljsanje opsteg fizickog i psihickog stanja kod muskarca.
mislim da je sada sa ovim prilicno sve jasno
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on September 21, 2010, 06:52:44 PM
i više nego jasno ! :D hvala !
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: tenssa on September 21, 2010, 07:23:18 PM
Mala kad procita Pedjin post uzece mi odma neki test booster... :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: bebac on September 21, 2010, 08:48:52 PM
Mala kad procita Pedjin post uzece mi odma neki test booster... :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:

Pa jbg ako je neophodan i ako MORA  :lol:  to ona ipak najbolje zna  :lol: :wow: :boxed: :clap:                                                     :innocent:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: tenssa on September 21, 2010, 09:31:13 PM
Ma ne mora, nego cisto onako, malo da doda gasa jos.  :blush:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: rasor on January 25, 2011, 05:02:21 PM
pozdrav, interesuje me da li postoji neki preparat za rast i da li to vrijedi piti u 23. godini. unaprijed hvala
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on January 25, 2011, 05:07:49 PM
kasno je za bilo kakav preparat, lek, bilo sta u tim godinama
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 25, 2011, 05:27:40 PM
samo nemoj da padnes na one fore sa neta gde imas knjigu da kupis kako da porastes bla bla bla bla..
ili jos bolje capsule za rast i te fore.
nevoerovatno sta sve ljudi nece da prodaju (nas narod bi rekao..muda pod bubrege)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 26, 2011, 11:54:13 AM
šta je po vama bolje za pct-tribusteron od biotecha ili tribulus maximus od biotecha, za biotech sam se odlučio iz razloga zato što je povoljan.
molim odgovor?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 26, 2011, 02:36:40 PM
šta je po vama bolje za pct-tribusteron od biotecha ili tribulus maximus od biotecha, za biotech sam se odlučio iz razloga zato što je povoljan.
molim odgovor?

evo pitanje
a zasto PCT?
KORISTIS HEMIJU.....
damn
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 26, 2011, 02:41:06 PM
ma nije nikakva hemija, uzeo 30 mg metančića i pio mjesec dana tako, samo da me snagom pogura i poguralo me, a sad mi ti kao takmičar odgovori da li uopšte treba bilo kakav pct i bilo kakva zaštita na to, neko kaće da ne treba jer je i kratka kura a i mala doza, šta ti misliš, treba li šta, a ako treba šta treba?
unaprijed ti hvala
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Nitrom on January 26, 2011, 03:47:38 PM
30 metancica ? :lol: ko pez bombonice  a?
Pokusavam da zamislim pedjinu facu i udarac u celo kad bude video ovo  :lol: :lol:
ubice se covek :wow:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 26, 2011, 03:58:27 PM
to je bilo čisto da me pogura malo, i poguralo je sa 180 na 210 kg u benču sa tim što sad imam 95, a kad sam na kreatinu guaro 180 imao sam 110 kg ( da ne bude zabune ljetos sam sa 110 smršao na 90 i kako sam uzeo metan dobio sam 5 kg za dvadeset dana)
baš kao pez bobe ha ha ha
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 26, 2011, 04:16:04 PM
30 metancica ? :lol: ko pez bombonice  a?
Pokusavam da zamislim pedjinu facu i udarac u celo kad bude video ovo  :lol: :lol:
ubice se covek :wow:
:wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1:
 :shocking: :shocking: :shocking: :shocking: :shocking: :shocking: :shocking: :shocking: :shocking: :shocking:
 :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai :sadbuai
 :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip: :zip:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 26, 2011, 04:18:52 PM
ubio se neko ne ubio ja sam 2 glave prebacio, snimio i jbm se, 2 glave su 2 glave, jbš čovjeka koji ne prebaci 2 glave u benču ha ha ha
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 26, 2011, 04:20:25 PM
ubio se neko ne ubio ja sam 2 glave prebacio, snimio i jbm se, 2 glave su 2 glave, jbš čovjeka koji ne prebaci 2 glave u benču ha ha ha

svaka ti dala
 :notworthy02: :notworthy02:

Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 26, 2011, 04:21:00 PM
ha ha ha
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Nitrom on January 26, 2011, 10:52:56 PM
ha ha ha
[/quote

Ma da jebo nas sto na kuri od kreatina ne dizemo 180 a od metancicja 2 banke...jebo coveka koji nije prdno na bencu od 200 kg i zadovoljio svoje ligamente,tetive,nervni sistem jednim onako beznacajnim cimanjem zbog koga ce posle isti da popuse neku herniju il sta ja znam...

e da Pedja vidi jbt sto ti ne dizes 2 banke na benchu,mozda bi bolje napredovao  :wow:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: simpson on January 27, 2011, 02:31:58 AM
ubio se neko ne ubio ja sam 2 glave prebacio, snimio i jbm se, 2 glave su 2 glave, jbš čovjeka koji ne prebaci 2 glave u benču ha ha ha
pristavi druze taj snimak da vidimo sta taj pez radi :hitself:, a ja konto ako covjek moze da digne svoju tezinu sasvim dovoljno  :wallbash1:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Ted Arcidi on January 27, 2011, 04:34:01 AM
ubio se neko ne ubio ja sam 2 glave prebacio, snimio i jbm se, 2 glave su 2 glave, jbš čovjeka koji ne prebaci 2 glave u benču ha ha ha
Sinjske ili telece? Ma odakle li nicete samo :wallbash1:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 27, 2011, 09:33:32 AM
što ti je ljubomora brate ha ha ha
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Tanor on January 27, 2011, 11:53:09 AM
stvarno si pogodio ko ima razloga biti ljubomoran na tebe  :lol: :lol: :lol:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Otorinolaringolog on January 27, 2011, 01:01:11 PM
ocu i ja pez
ima li to na trafikama?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vlado0550 on January 27, 2011, 01:16:28 PM
ocu i ja pez
ima li to na trafikama?

ma neces daleko sa pezom
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on January 27, 2011, 04:03:28 PM
ma đe si ba oliću ha ha ha
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on January 28, 2011, 11:20:40 AM
Quote
Takodje mora da se shvati da se od ovih preparata ne dobija ni snaga ni misicna masa,misici mogu samo da se izgradjuju pomocu gradivnih materija a to su proteini i sintezom proteina.Sinteza proteina se pospesuje drugim preparatima.

jbt laki koloiko p[uta ovo treba ponoviti da se dokaze nekome nesto.
neveroatno kakvi smo mi ljudi
a sve je ovo tj ova prica krenula iz samo jedne radnje :pullhair: :pullhair: :pullhair:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nikolaf7 on February 23, 2011, 10:59:32 PM
Koliko grama ekstrakta je dobro za pct? 3-4? Da znam koji i koliko da uzmem
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 24, 2011, 07:34:02 AM
kog extrata?
tribulusa?
zavisi od kvaliteta
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nikolaf7 on February 24, 2011, 04:47:04 PM
Pa recimo maxx i ultimate pise da su 45%, ne znam za maximus. U tom slucaju koliko grama mi treba dnevno?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 24, 2011, 05:00:37 PM
min 3 gr
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nikolaf7 on February 24, 2011, 10:02:22 PM
Hvala
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nemanja1234 on February 26, 2011, 05:52:01 PM
Kakav je NOW Tribulus? Po sastavu mi se cini najbolji (1000mg ekstrakta tribulusa, sa 45% saponina).
Da li mozda ima neki bolji? Mislim cena/kvalitet...
I kako bi trebalo da se uzima?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 26, 2011, 05:58:36 PM
ok je ..3x 1 min
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nemanja1234 on February 26, 2011, 10:32:06 PM
Hvala Lazicu. A da li bi trebalo da se uzima sa obrokom, pre obroka, na prazan stomak... Da li, i koliko treba pre treninga da se uzima?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on February 26, 2011, 10:43:48 PM
moraces da probas sta ti vise odgovara..imas obe varijante kao preporuku
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nemanja1234 on March 02, 2011, 04:14:50 PM
Tribulusa od NOW Foodsa nigde nema. Sad ne znam koji da uzmem?  :nonono:

Gledao sam:
ALL MAX Trib-X90
Dymatize Tryb-650
Ultimate Nutrition-Bulgarian Tribulus Terrestris
Biotech USA-Tribulus Maximus
Universal Nutrition-Tribulus Pro

Jel znate kakvi su ovi? I koji bi od njih bilo najbolje da uzme? Ili neki deseti...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 02, 2011, 04:26:07 PM
dosta raje se ne žali na tribulus maximus-pogotovo ako se uzima 2-3 tablete dnevno, s obzirom da na kutiji piše samo jedna tableta.
ali i mene bi zanimalo mišljenje nekoga ko ih je koristio, a prije svega lazića.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: bebac on March 02, 2011, 05:19:11 PM
dosta raje se ne žali na tribulus maximus-pogotovo ako se uzima 2-3 tablete dnevno, s obzirom da na kutiji piše samo jedna tableta.
ali i mene bi zanimalo mišljenje nekoga ko ih je koristio, a prije svega lazića.

Što se žale, što ima je dignut?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Drakce-Powerlifter on March 02, 2011, 07:44:09 PM
Tribulusa od NOW Foodsa nigde nema. Sad ne znam koji da uzmem?  :nonono:

Gledao sam:
ALL MAX Trib-X90
Dymatize Tryb-650
Ultimate Nutrition-Bulgarian Tribulus Terrestris
Biotech USA-Tribulus Maximus
Universal Nutrition-Tribulus Pro

Jel znate kakvi su ovi? I koji bi od njih bilo najbolje da uzme? Ili neki deseti...
Nisam skoro nista osetio od Universala i od verovao ili ne ALLMAXA...iako se svi hvale
NOW me drmao iz mrtvih,ali nema ga......
Moj savet je da uzmes Ultimate je je slicne cene sa Biotechom..
Ili probaj tribulus od THE nutrition,sta vise extra radi ;)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on March 02, 2011, 09:52:19 PM
po
Nisam skoro nista osetio od Universala i od verovao ili ne ALLMAXA...iako se svi hvale
NOW me drmao iz mrtvih,ali nema ga......
Moj savet je da uzmes Ultimate je je slicne cene sa Biotechom..
Ili probaj tribulus od THE nutrition,sta vise extra radi ;)

kao zastita, posle kure ili samo ovako?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Drakce-Powerlifter on March 02, 2011, 10:03:43 PM
po
kao zastita, posle kure ili samo ovako?
Pa verovatno me cekas da kazem da sam dobio masu...ja sam imao od masovnih trcanja,marseva,teretane,vrece,takav pad testa,skok kortizola,pad libida......volje,svega....digo me je..prvo THE tribulus,pa onda NOW....universal nista,njega sam izmedju pio...allmax nisam osetio cak enormne doze
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Nitrom on March 02, 2011, 11:38:19 PM
druze ti ako si imao pad testa usled pretreniranosti sigurno ti nije TRIBULUS pomogao da se se vratis u normalu... jbt ono sto pedja govorio jedno hiljadu puta u jednostavnom obliku za shvatiti..Poveca se tebi test ali ne u kolicini za SINTEZU PROTEINa!! a kamoli za uticaj na cns i zamor....  fucking placebo je cudo :bored:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on March 02, 2011, 11:40:14 PM
Pa verovatno me cekas da kazem da sam dobio masu...ja sam imao od masovnih trcanja,marseva,teretane,vrece,takav pad testa,skok kortizola,pad libida......volje,svega....digo me je..prvo THE tribulus,pa onda NOW....universal nista,njega sam izmedju pio...allmax nisam osetio cak enormne doze

naprotiv ne cekam , nisam od "onih"  :) samo pitam , posto si prvi na koga sam naisao da je uzimao tribulus a da nije kao zastita i kazes da te digo iz mrtvih... samo me interesuje kako?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vlado0550 on March 03, 2011, 12:02:59 AM
naprotiv ne cekam , nisam od "onih"  :) samo pitam , posto si prvi na koga sam naisao da je uzimao tribulus a da nije kao zastita i kazes da te digo iz mrtvih... samo me interesuje kako?

pa digo ga je iz mrtvih kad je poslje tih "silnih" treninga se iscrpio, bolje reci smirio i ishranom oporavio a on sve prepisao tribulusu i to od jedne firme...

neznam cemu Drakce, neko stalno tvoje "vanzemaljsko" iskustvo
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Hans on March 03, 2011, 12:23:09 AM
Kakva zastita tribulus??Od vestica?  :lol:


tribulus oporavlja nivo testosterona.Posle kure njavaznije,ali racunajte da ogroman deo populacije ima problema sa niskim testom zbog stresa itd. Tu isto moze pomoci.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Drakce-Powerlifter on March 03, 2011, 06:12:29 AM
pa digo ga je iz mrtvih kad je poslje tih "silnih" treninga se iscrpio, bolje reci smirio i ishranom oporavio a on sve prepisao tribulusu i to od jedne firme...

neznam cemu Drakce, neko stalno tvoje "vanzemaljsko" iskustvo
Pa ako trcis po 12km dnevno,radis marseve,teretanu,trening za viseboj i samo tako gruvas,i za sve to vreme jedes i pijes kako treba,i nakon toga nastavis teretanu samo i to odrzavanje 3,4 nedelje i uzmes tribulus,cemu da pripisem oporavak,skok libida,volje,zelje,ko nov sam..a u to vreme na pripremama sam pio i do 80gr glm-a....
Mislim,ne mora neko ovde da uvazi moje misljenje,ali kazem koji se MENI najbolje pokazao,
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 03, 2011, 10:12:35 AM
Što se žale, što ima je dignut?
ha ha ha
nisi me dobro shvatio
rekao sam dosta ljudi koje ja znam kažu da je taj tribulus maximus dobar pravo, dakle ne žale se na njega
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 03, 2011, 10:15:38 AM



tribulus oporavlja nivo testosterona.Posle kure njavaznije,ali racunajte da ogroman deo populacije ima problema sa niskim testom zbog stresa itd. Tu isto moze pomoci.
[/quote]
tu se slažem
nego omladina, tu mislim da ove do 20-tak godina, previše očekuju od tribulusa, kao da je steroid, i onda se razočaraju, mada po svim forumima se priča da tribulus nema efekta kada se organizam čovjeka još razvija, tj u pubertetu.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Hans on March 03, 2011, 10:52:48 AM
slazem se,i ako nekom treba trib a ne uzima steroide  a ima 20ak god,bolje da ukloni uzrok problema tj taj stres,pretreniranost,ne spavanje koji svi uticu na nizak nivo testa.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: aazzoo on March 03, 2011, 12:47:18 PM
Kakva zastita tribulus??Od vestica?  :lol:


tribulus oporavlja nivo testosterona.Posle kure njavaznije,ali racunajte da ogroman deo populacije ima problema sa niskim testom zbog stresa itd. Tu isto moze pomoci.


tako je ,od vestica !
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vlado0550 on March 03, 2011, 03:58:21 PM
slazem se,i ako nekom treba trib a ne uzima steroide  a ima 20ak god,bolje da ukloni uzrok problema tj taj stres,pretreniranost,ne spavanje koji svi uticu na nizak nivo testa.

mozda bi se ti Drakce mogao pronaci ovdje...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Drakce-Powerlifter on March 03, 2011, 04:39:22 PM
mozda bi se ti Drakce mogao pronaci ovdje...
Pa to jesu uzroci..ja nemam problema,samo u julu u tim fazama jakim ubacim tribulus,i jasna se razlika vidi...inace imam test cak 12 jedinica u krvi trenutno....
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on March 03, 2011, 05:32:54 PM
Quote
tribulus oporavlja nivo testosterona.Posle kure njavaznije,ali racunajte da ogroman deo populacije ima problema sa niskim testom zbog stresa itd. Tu isto moze pomoci.

bravo!!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: nikolaf7 on March 05, 2011, 01:45:56 AM
Nije bilo nikakvog izbora u prodavnici, uzeo ultimate bulgarian od 750 i pijem 5 na dan
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on March 05, 2011, 10:44:10 AM
Nije bilo nikakvog izbora u prodavnici, uzeo ultimate bulgarian od 750 i pijem 5 na dan

odlicno
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 10, 2011, 09:42:13 AM



tribulus oporavlja nivo testosterona.Posle kure njavaznije,ali racunajte da ogroman deo populacije ima problema sa niskim testom zbog stresa itd. Tu isto moze pomoci.
[/quote]

ali daj mi na ovo odgovori. koliko dugo se taj tribulus smije piti. mislim, nije svakako štetan, ali negdje sam čuo da se ne treba uzimati više od nekih par sedmica, pošto se kao organizam navikne na njega i onda kao nema efekta, tj ne djeluje i ne pospješuje proizvodnju testosterona, pa se treba i pauza onda napraviti.
sad, koliko je to tačno?
treba li pauza?
koliko dugo ga uzimati?
možeš li mi odgovoriti? bilo ko ko se razumije.
lazić?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 10, 2011, 03:11:30 PM
kakav je tvoj stav laziću?
koliko dugo se može piti tribulus?
je li istina da se poslije par sedmica tijelo navikne?
i da treba onda pauza?
je li to tačno?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 11, 2011, 10:15:14 AM
zna li iko išta o ovim pitanjima?
laziću?
može li se tribulus piti konstantno ili ipak trba poslije par sedmica pauzica?
neko?
bilo ko?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Nitrom on March 11, 2011, 11:48:16 AM
 :shutup: :shutup: :shutup: :book2: :spam: :trysearch:





This
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 11, 2011, 12:07:32 PM
haveru, lakše bi ti bilo da si mi pisao može li se uzimati ili ne može. ako znaš javi
očito, ili nisam našao ili sam površno tražio, svejedno, ako znaš reci.
kako vidim i hiljade tema se i o weju i o kreatinu i o glutaminu otvara, ja pitam u sklopu neke teme niko ništa.
ako ko zna odgovor neka javi.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Nitrom on March 12, 2011, 12:43:03 AM
BRaTE MILI,TRIBULUS UZIMaS U 2 SLUCaJa

u prvom ti treba samo dok ne vratis se u normalu od rokanja ...tu nema on off..jednom kad se vratis vise ne treba!
u drugom ga mozes koristis ceo zivot ako oces,tj dok god ti ne radi k**a!

JBT :pullhair: :dots:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 14, 2011, 09:28:02 AM
hvala druže moj, vidiš da je lakše bilo tako odgovoriti.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Al Mir on March 16, 2011, 09:33:40 AM
ja sam koristio testoexplode od Weidera i originalni bugarski tribestan sa 2000 mg dozom...
do bugarskog je teško doći i meni je zaista pomogao kod teških WL treninga ne u onom smislu da sam za kratko vrijeme mogao više kg podići već mi je dao bolju koncentraciju, raspoloženje i samim tim sam spreman za duži i bolji trening...u WL je poenta da se izdrži ciklus i tako se napreduje...
mislim da im je to u suštini i najvažnija funkcija
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 28, 2011, 11:48:13 AM
pitanje za jedan od proizvoda universala a zove se gh max
več nekoliko mjeseci ni u jednoj sportixovoj radnji u sarajevu, a imaju dvije u robotu kod terze i u skenderiji kod mirze, nemoguće je naći ovaj proizvod. a kako sportix ima ugovore sa univerzalom a ovo jeste univerzalov proizvod, a na sportixovoj stranici je pisalo da su u banja luku stigli univerzalovi proizvodi, međutim u sarajevu i dalje nema gh maxa.
molio bih objašnjenje.
je li se ovaj proizvod više ne uvozi u bih ili je nešto drugo u pitanju, pošto među proizvodima za snagu još uvijek stoji.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vlado0550 on March 28, 2011, 10:23:36 PM
ja mislim da se gh max od universala vise ne proizvodi vidi na oficijalnoj stanici...

a i neznam sta ocekujes od proizvoda?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on March 29, 2011, 09:26:54 AM
ništa posebno, ali ne košta da se proba, zar ne
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: vlado0550 on March 29, 2011, 05:51:11 PM
ništa posebno, ali ne košta da se proba, zar ne

pa ako ga imas za dzabe ne kosta inace u sportixu mislim da kosta...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 05, 2011, 12:06:03 PM
     
Količina:

TESTOPLEX R95 - 95% STEROIDAL SAPONINS 120 caps

TESTOPLEX R95 je originalni bugarski tribulus teresstris najveće moguće koncentracije steroidnih saponina - 95% !!!!
Steroidni saponin predstavlja aktivnu supstancu u tribulusu. Tribulusi drugih proizvođača na tržištu su standardizovani na slabih i jadnih 45%, 30% pa čak i 20%. Neki proizvođači čak i ne stavljaju količinu steroidnih saponina na svoje etikete jer su na najmanjem mogućem minimumu. To je sramota jer je steroidni saponin aktivna supstanca tribulusa i ono što tribulus čini efikasnim.
TESTOPLEX R95 SCI-MUSCLE je originalni bugarski tribulus sa OGROMNIH 95% steroidnih saponina, najefektivniji i najači tribulus ikad proizveden !!!!!!!!!


Serving size: 2 capsules
Servings per container: 60

Amount per serving:
Bulgarian Tribulus Terretris 1400mg
Steroidal Saponins 95%

INGREDIENTS:
BULGARIAN TRIBULUS TERRESTRIS STANDARDISED TO 95% STEROIDAL SAPONINS. CAPSULES MADE FROM 100% VEGETABLE MATERIAL, MAGNESIUM STEARATE. DOES NOT CONTAIN MATERIALS DERIVED FROM ANIMAL SOURCES. DOES NOT CONTAIN FLAVOUR OR COLOURINGS.

Directions For Use:
Take one serving (2 capsules) upon waking and another serving two hours latter
On training days take on serving upon waking and one directly after working out.

No loading phase needed.

Warnings:
For adult use only. Keep out of the reach of children. Consult your physician before using the product if you have any medical condition. Do not use if you are pregnant or nursing. For best results combine with a diet and exercise program.

Allergen warning
This product is manufactured on equipment which processes products containing nuts.

Disclaimer:
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Product Information:
TESTOPLEX R95 is the most revolutionary and advanced testosterone-boosting supplement to hit the market in recent years.
In the world of bodybuilding Bulgarian Tribulus is used as a testosterone booster. Tried and tested scientific studies have shown an increase off over off 50% in testosterone levels whilst taking Tribulus Terrestris. And as we all know testosterone is the holly grail to muscle growth!

Normal Bulgarian Tribulus Terrestris supplements are standardised to 40% steroidal saponins. (even as low as 20% in many cases) This is a shame as steroidal saponins are Tribulus’s active ingredient.

TESTOPLEX R95 is standardised to a massive 95% making them one off the purest strongest test boosters out there!

TESTOPLEX R95 is designed to naturally increase testosterone levels to dramatically build muscle mass and strength; and supports workout intensity.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 05, 2011, 10:07:45 PM
brate 95% saponina, to je nemacki tribulus nema veze sa bugarskim, zna se koliko moze maksimalno da  ima pravi bugarski
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 06, 2011, 09:32:45 AM
ma ja šatro.
nije nego sam ovo pronašao pa me zanimalo je li slučajno ko probao, a i djeluje mi kao šuplja.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 06, 2011, 09:47:14 AM
pa vecina tribulusa ima taj "efekat" skoka libida..tako da ce to odraditi  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 06, 2011, 09:53:33 AM
laziću, a majke ti jesi li ti upoznat sa ovim
negdje neko kaže da tribulus staslno treba da se pije
a opet negdje čitam i kaže se da se može piti 8 sedmica, a onda da se ipak treba napraviti pauza od bar 2 sedmice
mislim, znam da si upoznat, ali kakav je tvoj stav po ovom pitanju?
posebno se to odnosi na ljude koji su možda pod nekim stresom pa imaju manjak prirodnog testosterona?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 06, 2011, 10:12:21 AM
nema dovoljno istrazivanja o ovoj biljki
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 06, 2011, 10:44:12 AM
po tebi, utiče li na proizvodnju prirodnog testosterona, preporučio si je za pct
dakle tvoje mišljenje, pospješuje li proizvodnju
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 06, 2011, 12:12:10 PM
utice kada je smanjena produkcija, ali kada je normalna hmmm
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 06, 2011, 12:14:26 PM
e to te pitam, kada je smanjena prirodna proizvodnja zbog kojekakvih stresnih situacija, ima li se tada potrebe svakodnevno piti ili ipak i tada poslije određenog perioda treba pauzu napraviti?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 06, 2011, 12:19:22 PM
pa iskreno i ne osecas se dobro kada ga stalno pijes...meni pocne da smeta..preznojavam se, malaksao sam itd..pratis po sebi kada je "visak"
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 06, 2011, 01:42:11 PM
u pravu si
ipak za sve treba pauza
hvala ti laziću
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: simpson on April 06, 2011, 02:51:09 PM
steroidan pazi da ne bude belaja :lol:
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs4.postimage.org%2F22d6ujbac%2Fbanana.jpg&hash=ecbdf866e25cbc9cf5dd1110df364fc870f84b08) (http://postimage.org/image/22d6ujbac/)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: steroidan on April 06, 2011, 02:58:49 PM
ha ha ha
što ih zajmi bananamen sa belegijom
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: sele137 on April 06, 2011, 11:14:08 PM
Nova tema za razmisljanje "D-Aspartic Acid"   :innocent:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: bebac on April 07, 2011, 09:04:50 AM
Nova tema za razmisljanje "D-Aspartic Acid"   :innocent:

...je prirodni stimulator testosterona, u svetu već poznat a kod nas taj info dolazi tek sad.Inače proizvođači upozoravaju da D-Aspartic Acid da može pokazati pozitivan AAS test ako se koristi.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pedja Petrovic on April 07, 2011, 11:22:45 AM
jes probao bebac  :rolleyes01: :rolleyes01:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: bebac on April 07, 2011, 12:13:05 PM
jes probao bebac  :rolleyes01: :rolleyes01:

Planiram nešto.
Ti?
Jel tako kao što pišu da znam?.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: qwerty1000 on August 21, 2011, 11:05:51 AM
Da li neko zna gde moze da se kupi u Srbiji TESTOPLEX R95 i koja je cena?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on August 21, 2011, 12:08:47 PM
nema to ovde
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Sasa Ilic on August 21, 2011, 03:47:18 PM
Laki oces imati na lageru u skorije vreme Methyl Test?  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on August 22, 2011, 02:20:48 PM
ne, frende, prestali su da ga proizvode, napisao sam to u temi o njemu..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Sasa Ilic on August 22, 2011, 05:11:00 PM
ne, frende, prestali su da ga proizvode, napisao sam to u temi o njemu..

jbg. nisam video  :blush: hvala na odg.  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Mandrej on December 18, 2011, 12:47:05 PM
nitro t3 je malo drugaciji..pije se nocu i za razliku od zma, nemas one kosmare i budis se odmornijie..jos je i test i no booster...povratne informacije su odlicne..
mana, traje 15-ak dana
Ja imam velike probleme sa uspavljivanjem,a i 33 mi je pa je i test cini mi se vec nekako low.Hteo sam da ovih dana uzmem ZMA jer sam s njim ocekivao da jednim udarcem ubijem dve muve,medjutim ako on ima ovakve indikacije kao sto Lazic kaze (kosmari i tesko ustajanje) onda bi mi on bio totalno kontra produktivan.Treba mi neko misljenje i iskustvo iz prve ruke s ovim preparatom.Hvala.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: tenssa on December 18, 2011, 01:53:47 PM
Mislim da nisu kosmari bas u pitanju, vec gluposti...sanjas nebuloze...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Mandrej on December 18, 2011, 03:53:25 PM
Mislim da nisu kosmari bas u pitanju, vec gluposti...sanjas nebuloze...
Pa jos i da dam dve crvene da  sanjam nebuloze :wow:.Ne hvala  :nonono:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 19, 2011, 10:07:43 AM
Ja imam velike probleme sa uspavljivanjem,a i 33 mi je pa je i test cini mi se vec nekako low.Hteo sam da ovih dana uzmem ZMA jer sam s njim ocekivao da jednim udarcem ubijem dve muve,medjutim ako on ima ovakve indikacije kao sto Lazic kaze (kosmari i tesko ustajanje) onda bi mi on bio totalno kontra produktivan.Treba mi neko misljenje i iskustvo iz prve ruke s ovim preparatom.Hvala.
probas..snovi su ti nekako realni, imas osecaj da ne spavas..bar ja
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: l3my on April 26, 2012, 06:55:10 PM
Da li neko zna nesto o Hemotropinu? Da li vredi uzimati?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 27, 2012, 07:09:39 AM
ufff, ne znam sta da ti kazem, prosle godine sam uzimao u isto vreme hemotest i hemotropin zajedno nisam bio zadovoljan
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: l3my on April 28, 2012, 12:56:32 PM
ufff, ne znam sta da ti kazem, prosle godine sam uzimao u isto vreme hemotest i hemotropin zajedno nisam bio zadovoljan

Ne znam sta bi drugo mogao da uzmem? Do sada sam trenirao na suvo ali vise ne ide, pa bih nesto da uzmem da skinem koje kilo a da misic ostane ili se poveca. Sta predlazes?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Pajseras on April 28, 2012, 06:15:47 PM
Ne znam sta bi drugo mogao da uzmem? Do sada sam trenirao na suvo ali vise ne ide, pa bih nesto da uzmem da skinem koje kilo a da misic ostane ili se poveca. Sta predlazes?

Nece tu stimulatori da pomognu ..
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: performans on May 25, 2012, 10:56:04 PM
Uzeo sam Ultimetov Bulgarian tribulus,ono sto mogu da kazem iz svog ''iskustva'' jeste da sam za 10 dana koliko pijem osecam da imam vise snage manje se umaram,ali isto tako slabije spavam pogotovu kad ne radi desanka,ali u GYM-u svakako imam snage barem za 2 do 3 ponavljanja vise nego sto sam pre tribulusa mogao.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on May 26, 2012, 08:18:43 AM
super..koliko imas godina
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: savic2 on May 26, 2012, 11:34:49 PM
pozdrav svima! :) razmisljao sam da kupim ovaj stimulator hormona,pa mi je potrebno misljenje iskusnijih http://www.amino.ba/index.php?dispatch=products.view&product_id=29864 (http://www.amino.ba/index.php?dispatch=products.view&product_id=29864)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: performans on May 27, 2012, 01:56:23 AM
23 god,elem idem 11 meseci u teretanu redovno,ranije sam 12 god trenirao fudbal,tako da se nadam rezultatima za jos jedno 1 i po dana.  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on May 27, 2012, 02:29:13 PM
@savic
u teoriji sadrzi ok komponente, u praksi ne znam kako ce radti
@performans
mislim da u tim godinama neces imati neki veci benefit, osim potencije


 
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: MarkoM on June 27, 2012, 02:15:53 AM
Pozdrav svima:

Imam 16godina ali ove godine punim 17godina, jel bih smeo ja u ovim godinama da uzmem tribulus, plasim da mi se ne desi nesto?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on June 27, 2012, 08:25:38 AM
Pozdrav svima:

Imam 16godina ali ove godine punim 17godina, jel bih smeo ja u ovim godinama da uzmem tribulus, plasim da mi se ne desi nesto?


Stimulatori hormona idu samo posle kure sa steroidima, a tribulus i ovako ne radi nista.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on June 27, 2012, 09:53:44 AM
nece nista da ti se desi..a posto si mlad a hormoni ti bujaju, ne verujem da ces imati neki benefit
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on August 14, 2012, 09:42:15 AM
Ponovo na lageru!!

(https://www.exyu-fitness.com/shop/images/detailed/0/Tribulus_Maximus_4bc3094347e0b.jpg)


http://www.exyu-fitness.com/shop/stimulatori-hormona/tribulusi/tribulus-maximus.html
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Al Mir on September 03, 2012, 10:19:14 PM
Nisam se dugo javljao, pozdrav svima..
Laziću, moram ti reći nakon određenih provjera i razmjena iskustava da tribulus ipak radi na povećanju snage..
Dizači tegova koji ga uzimaju, uzimaju ga u većim dozama od propisane duplo pa čak i troduplo 4-5 nedelja i jednostavno radi..
Teško je povjerovat da jedan takav tribulus može raditi na bilderima koji su navikli na testosteron ili bilo kome drugom, ali naturalci koji su zbog doping kontrola prisiljeni biti čisti, koriste tribulus i on radi...
Nije nikakva reklama jednostavno samo da prenesem iskustvo
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on September 03, 2012, 10:29:04 PM
ako su stariji , znam da radi..ako su klinci, jok

ovo probajte--mnogo je bolje  http://www.exyu-fitness.com/suplementi/d-aspartat-nova-nada-za-veci-t/ (http://www.exyu-fitness.com/suplementi/d-aspartat-nova-nada-za-veci-t/)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on November 04, 2012, 01:20:53 AM
DAA zaista podize nivo testosterona, medjutim dize i nivo estradiola a i prolaktina- zapravo DAA je potencijalno vrlo opasna stvar jer moze pokrenuti adenomu u hipofizi (mini tumori) koji su relativno cesta pojava. DAA je dosta neispitana i jos uvek se ne zna tacno efekat na receptore u mozgu, no definitivno ima negativan efekat na dopamino receptore.
Inace, DAA se zasad najbolje pokazala u ciklusima "3 nedelje on 3 off", takodje se kombinuje sa blagim anti-estrogenima i sa dopamin agonistima da smanji prolaktin (npr mucuna pruriens).

Tribulus terestis- nekolicina ljudi tvrdi da ima pozitivan efekat no istrazivanja pokazuju suprotno.

ZMA- takodje nema neki efekat na testosteron, sam cink u vecim kolicinama smanjuje estrogen (mislim da je pikolinat u pitanju) sto moze povecati nivo testosterona no velike kolicine cinka smanjuju magnezijum...

Vitamin D- izuzetno pozitivno deluje na nivo testosterona, zna da podigne nivo tt i za 150-200 ng/dl.

Tongkat ali- takodjer ima efekta no mora biti u dobrom omeru, a i mana mu je kao i kod dosta prirodnih preparata sto relativno brzo prestane da funkcionise, pa je dobra ideja da se koristi po principu 5 dana on 2 of.

Najbolji stimulator testosterona kod nas su- orasasti plodovi koji povecavaju efikasnost rada samih testisa- i rezultati mogu biti solidni.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on November 04, 2012, 09:05:31 AM
Quote
medjutim dize i nivo estradiola a i prolaktina- zapravo DAA je potencijalno vrlo opasna stvar jer moze pokrenuti adenomu u hipofizi (mini tumori) koji su relativno cesta pojava. DAA je dosta neispitana i jos uvek se ne zna tacno efekat na receptore u mozgu, no definitivno ima negativan efekat na dopamino receptore.
neko istrazivanje da je to mereno kada je u pitanju daa
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on November 04, 2012, 12:46:58 PM
DAA, dize i nivo estradiola a i prolaktina- zapravo DAA je potencijalno vrlo opasna stvar jer moze pokrenuti adenomu u hipofizi (mini tumori)
...
takodje se kombinuje sa blagim anti-estrogenima i sa dopamin agonistima


Anti estrogeni i dopamin agonisti na DAA  :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: Svaka cast, preporucujem ovaj post za najgluplji post godine na ovom forumu.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on November 04, 2012, 01:01:26 PM
ima tih preporuka  u bb svetu ali sva merenja za prolaktin koje sam ja nasao je radjeno na pacovima..tako da nisam upoznat sta se desava sa ljudima

u tu svrhu ja sam i nasao ovaj tekst da bi ljudi bili upoznati kako mogu do da drze na normalan nivo

http://www.exyu-fitness.com/ishrana/namirnice-koje-snizavaju-nivo-prolaktina/ (http://www.exyu-fitness.com/ishrana/namirnice-koje-snizavaju-nivo-prolaktina/)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on November 04, 2012, 02:06:15 PM
ima tih preporuka  u bb svetu ali sva merenja za prolaktin koje sam ja nasao je radjeno na pacovima..tako da nisam upoznat sta se desava sa ljudima

Ma da Laki, ovo sto je on napisao nema veze sa zivotom, ljudi tako procitaju neko kvazi istrazivanje na pacovima od pre 40 godina i onda pametuju po forumima... Pa i da si na AAS (19nor) uglavnom nema potrebe za dopamin agonistima a ne na nekom suplementu...
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on November 04, 2012, 02:23:25 PM
verovatno se poziva na ta citanja
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on November 04, 2012, 02:32:08 PM
Nisam se pozivao na istrazivanje- sto se DAA tice, samo jedno istrazivanje je uradjeno na ljudima- ovo od 12 dana i svi se sad pozivaju na njega- no u par navrata sam sreo ljude koji su imali probleme s prolaktinom.
DAA je nuzno zlo- vrlo je dobar u tzv PCT i dobar je za ljude koji hronicni imaju nizak nivo testosterona- pa pokusavaju da "restartuju sistem"- kao tzv "testosteron booster" je jednostavno potencijalno opasan.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on November 04, 2012, 02:52:19 PM
pa u tom istrazivanju nema koliko povecava prolaktin.meni bi bilo zanimljivije da vidim  neko istrazivanje na tu temu
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on November 05, 2012, 02:38:12 AM
pa u tom istrazivanju nema koliko povecava prolaktin.meni bi bilo zanimljivije da vidim  neko istrazivanje na tu temu

Detaljna istrazivanja nisu radjena, a raznorazne klinike i endokrinolozi jos ne koriste DAA tako da je tesko naci opipljive dokaze- no poprilican broj ljudi je imao problema sa prolaktinom-ne svi, i ne svi u istoj meri- tako da je tesko dati konkretne brojke i detalje- no cinjenica je da gotovo svi bodibilderi koji koriste DAA koriste i antiestrogen, a vecina koristi i L-dopu.
Hteo sam da ukazem na moguce negativne efekte DAA, a svako nek prouci i odluci za sebe.
Usput receno, nisam nikakva strucnjak i moje se znanje bazira na licnom iskustvu, pomalo proucavajuci radove nekih endokrinologa i dosta sam aktivan na ovom forumu:
http://www.primordialperformance.com/discussion/primordial-health/9338-l-citrulline-restoring-erectile-function.html (http://www.primordialperformance.com/discussion/primordial-health/9338-l-citrulline-restoring-erectile-function.html)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on November 05, 2012, 09:42:13 AM
i moje se znanje bazira na licnom iskustvu

Znaci koristio si DAA, i imao si probleme sa prolaktinom a to si utvrdio kada si odradio laboratorijske textove ili nas trolujes?

i dosta sam aktivan na ovom forumu:
http://www.primordialperformance.com/discussion/primordial-health/9338-l-citrulline-restoring-erectile-function.html (http://www.primordialperformance.com/discussion/primordial-health/9338-l-citrulline-restoring-erectile-function.html)

Taj forum je za naivne amere koji se loze na pro hormone (koji su teski junk), svi ti sponzorisani forumi su kanta... Budi tamo aktivan, ali nemoj ovde pisati gluposti (bez uvrede), naivni ameri gutaju gluposti, ovde to ne prolazi.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on November 05, 2012, 01:16:19 PM
Znaci koristio si DAA, i imao si probleme sa prolaktinom a to si utvrdio kada si odradio laboratorijske textove ili nas trolujes?

Taj forum je za naivne amere koji se loze na pro hormone (koji su teski junk), svi ti sponzorisani forumi su kanta... Budi tamo aktivan, ali nemoj ovde pisati gluposti (bez uvrede), naivni ameri gutaju gluposti, ovde to ne prolazi.

Vas odgovor mi nije bas prijao, a i nemam nameru da se prepirem. Ameri jesu naivni, slazem se- no Evropska enokrinologija je u srednjem veku kad se poredi s Amerima, i s druge strane posto se oni rokaju sa svim i svacim a cesto rade krvne nalaze vrlo su koristan izvor informacija.
Sto se DAA tice moram priznati da sam ispao veliki naivac jer sam naseo na price- koristio sam je prvi put u martu 2010 i prolaktin mi je prvo skocio na 37.11 a drugi put na 45.51 ng/dl (ref range 3- 25) i nije se nikad vise spustio ispod 15.44 ng/dl.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on November 05, 2012, 02:24:03 PM
a kakav ti je inace bio..mora da si bio inace osteljiv da bi toliko skocilo
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on November 06, 2012, 12:16:43 AM
a kakav ti je inace bio..mora da si bio inace osteljiv da bi toliko skocilo

Gotovo je sigurno da jesam bio osetljiv i pre, pretpostavljam da je i vecina drugih bila osetljiva takodje- no poprilican broj ljudi ima ili ce imati problema s prolaktinom, bilo zbog mini-tumora u hipofizi ili pak zbog neefikasne stitne zlezde itd... Koliki je broj tih ljudi, ne znam mozda 3%, mozda 30%.
Takodje tu je i problem s estradiolom- dakle samim tim DAA nije nikako pogodan za "klince" posto povisen nivo estrogena potencijalno moze imati negativan uticaj na njihov rast i razvoj (u odredjenom trenutku puberteta dodje do povecanja nivo estrogena i onda kosti prestaju da rastu). S druge strane estrogen se moze no opet to kao prvo iziskuje nesto novaca.
S pozitivne strane DAA se poprilicno dobro pokazao u tzv "PCT"-u i mislim da mu je tu i mesto.
Zaista ne vidim razloga zasto trositi novac i rizikovati imalo zdravlje zbog 100-180 ng/dl testosterona, koji ionako nece imati neki veliki uticaj ni na masu ni na sam trening.
Inace, moram reci da sam malo citajuci vase odgovore dosao do zakljucka da ste zapravo dobar covek i bodibilder, i nije mi namera da vas na bilo koji nacin diskreditujem- jednostavno delim svoje misljenje, koliko je ono isparavno ili pogresno- vreme ce pokazati.

Zaboravio sam dodati da nisam testirao prolaktin pre DAA, no sigurno mi nije bio trajno povisen, i takodje nisam nikad koristio AAS.
Pozdrav.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on November 06, 2012, 07:26:27 AM
mi ovde ove stimulatore hormona preporucujemo posle ciklusa i matorcima preko 30-35 godine kada test pocinje da opada..pokusati podici test kada si u punoj snazi je....
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: warlord on December 02, 2012, 12:35:40 AM
da li je neko koristio ovaj preparat koji ima da se nabavi u apoteci ,koliko sam cuo isto je jako dobar stimulator hormona ...po pricama mnogo bolji od tribulusa zove se Speman from Himalaya



Key Ingredients of Speman from Himalaya:
Salabmisri (Orchis mascula), 130mg
Kokilaksha (Hygrophila auriculata Syn. Asteracantha longifolia), 64mg
Vanya kahu (Lactuca scariola Syn. L.serriola), 32mg
Kapikachchhu (Mucuna pruriens), 32mg
Suvarnavang (Mosaic gold), 32mg
Vriddadaru (Argyreia speciosa Syn. A.nervosa), 64mg
Gokshura (Tribulus terrestris), 64mg
Jeevanti (Leptadenia reticulata), 64mg
Shaileyam (Parmelia perlata), 32mg
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 02, 2012, 12:47:46 AM
morao bih da pogledam sta su ostale biljke i koje doze su ono delotvorne..
tribulusa ima jako malo a inace njihov liv 52 je odlican
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: warlord on December 02, 2012, 12:55:38 AM
Stvarno ne znam sta je sta tu ima malo tribulusa zanemarljivo ali po pricama sam cuo da se pije 4 tablete dnavno jer ih ima 120 pa traje mesec dana i da je bolja stvar od tribulusa...pa reko da vidim jel to neko probao mozda ili je cuo za to
Title: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on December 02, 2012, 02:19:36 AM
Sve te stvari ako nisu za pct je beskorisno.

Ne znam sta ocekujete i da vam se test poveca duplo, nista necete primetiti.


Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 02, 2012, 10:55:12 AM
dobro..pomaze nama matorcima :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on December 02, 2012, 12:38:21 PM
dobro..pomaze nama matorcima :)

Da i to  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: doktorlegije on December 02, 2012, 12:47:16 PM
dobro..pomaze nama matorcima :)

Potvrdjujem! Jbg, matorci. :whistling
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on December 02, 2012, 06:59:19 PM
Evo jedno istrazivanje koje potvrdjuje vezu izmedju testosterona-vitamina D

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21154195 (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21154195)

Ukratko: Grupa od 200 muskaraca je izabrana za jednogodisnje testiranje (do kraja istrazivanja 35 ih je odustalo), svi su imali nedostatak vitamina d i nizi nivo testosterona, nijedan nije patio od dijabetesa.
Podeljeni su u dve grupe- jedan je dobijala 83 μg (3,332 IU) vitamina d svaki dan, druga je bila placebo grupa. Grupa koja je dobijala vitamin d osim povecanja vitamina d imala je i fino povecanje testosterona, slobodnog testosterona i bioloski aktivnog testosterona. placebo grupa nije imala znacajnijih promena.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 02, 2012, 07:01:53 PM
http://www.exyu-fitness.com/suplementi/vitamin-d-povecava-nivoe-testosterona-i-rast-misica/ (http://www.exyu-fitness.com/suplementi/vitamin-d-povecava-nivoe-testosterona-i-rast-misica/)


to preko dana i zma, moji omiljeni suplementi sada.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: doktorlegije on December 02, 2012, 07:35:56 PM
Apsolutno se slažem. Isprobao te kombinacije i ja zadovoljan.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Jelisej on December 02, 2012, 09:58:04 PM
http://www.exyu-fitness.com/suplementi/vitamin-d-povecava-nivoe-testosterona-i-rast-misica/ (http://www.exyu-fitness.com/suplementi/vitamin-d-povecava-nivoe-testosterona-i-rast-misica/)


to preko dana i zma, moji omiljeni suplementi sada.

Zapravo "zma" se poprilicno dobro slaze sa vitaminom d- takodje je dobro dodati malo kalcijuma ali u odvojeno vreme (posto se cink i kalcijum ne slazu). Inace, kao "pojacivac testosterona" zma je manje-vise beskorisan. Cink u vecim kolicinama deluje kao antiestrogen, medjutim to bas i nije najbolja opcija posto previse cinka smanjuje nivo magnezijum koji jeste pro-estrogen ali je poprilicno potreban (pogotovo za opustanje misica). Takodje previse cinka smanjuje bakar itd.
Inace kod "matoraca" je bitnije drzati E2/estradiol pod kontrolom, posto je ogromnoj vecini E2 povisen. Najbolji nacin da se E2 snizi je jedenjem povrca koji sadrzi "DIM" (prokelj, kupus itd...)
Da bi otkrili dali je E2 na optimalnom nivo jeste osmatranjem jutarnje erekcije- tj svaki muskarac bilo da je 20 ili 70 godina bi trebao da ima jutarnju erekciju i ako je ona odustna znaci da je E2 ili previsok ili prenizak.
Sam E2 ima veci efekat na libido od testosterona.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: warlord on December 06, 2012, 01:37:57 AM
Kupio Speman from Himalaya pije se kao 1-2 dnevno ima 120 tabletica ja cu piti po preporucu 2 ujutro 2 uvece pa javljam rezultate kako deluje da li kao tribulus ili itd itd...btw prica ide ovako...meni ne bi palo to na pamet da postoji da mi jedan takmicar rekao ako petljas sa tribulusom uzmi proverno dobru stvar videces bolji od tribulusa ...aj da vidimo :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 13, 2012, 10:54:27 AM
evo nesto novo za probati

http://www.exyu-fitness.com/suplementi/natrijum-tetraborat-povecava-testosteron/ (http://www.exyu-fitness.com/suplementi/natrijum-tetraborat-povecava-testosteron/)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Cifra on April 13, 2013, 12:12:59 AM
Imam pitanje u vezi Zma ako ga je neko koristio, da li mora iskljucivo na prazan stomak da se pije?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lexrol on April 13, 2013, 01:36:32 AM
Imam pitanje u vezi Zma ako ga je neko koristio, da li mora iskljucivo na prazan stomak da se pije?

da , samo na prazan stomak treba da se uzima  . . .ja pred spavanje popijem ZMA ,i nakon 40 minuta  ella sir i spavam kao beba,i ustajem ujutru svez i pun  :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 13, 2013, 09:00:57 AM
samo da ne bude sa mlecnim proizvodima..popijes neposredno pre spavanja, nadam se da ne jedes i odmah se bacis u krevet
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Cifra on April 13, 2013, 02:02:14 PM
To zbog kalcijuma..onda ni whey ne bi trebalo uvece da pijem..? Npr. da li bi mogao da popijem zma  pojedem ovsene ili musli i nakon toga dok se malo svari hrana legnem...? malo je ne zgodan za zma za koriscenje :/
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 13, 2013, 02:28:55 PM
ne
popijes bilo sta, sacekas pola sata, zma i u krevet
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lexrol on April 13, 2013, 03:11:18 PM
necu da se pravim pametan sad nesto , smao cu izneti neko svoje misljenje . . . zbog cega ova varijanta kao sto ja uzimam ZMA nije dobra ? moje neko misljenje je da je skroz OK , ZMA pa nakon 40 min ili jos bolje 60 min da se jede , zato sto ako jedes 60min pre spavanja ti spavas sigurno 8 sati,pa dok se razbudis , i dok napravis dorucak prodje nekih 10 sati,tako da ja mislim da moze da se jede odma cim legnes,a ZMA da se popije 60min pre spavanja,taman ZMA odradi to sto treba da odradi,i mislim da taj kalcijum iz sira nece smetati ZMA posto je proslo 60min od uzimanja. ja sam do sada tako uzimao ZMA , a citam i da mnogi sada tako rada kada koriste ZMA. . .
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on April 13, 2013, 03:51:45 PM
da zma treba da se uzima pre obroka, onda bi tako i pisalo..
edit,
sve vise njih preporucuje da se uzme na prazan stomak 30 minuta pre poslednjeg napitka..tako da ne znam sta da ti kazem
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Cifra on April 13, 2013, 03:54:10 PM
ne
popijes bilo sta, sacekas pola sata, zma i u krevet

Ee to mi je logicnije..malo mi je bilo frka da izgubim jedan obrok..jer sam prvo mislio da ne smem nekih dva sata pre zma nista da jedem.. Hvala Vam ljudi na savetima
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: DeathOrGlory on April 28, 2013, 01:41:54 PM
DAA radi  :yes:
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Malisha on August 23, 2013, 09:53:42 AM
Pozdrav,
Malo mi je glupo da pitam,al' ajde.
Da li je neko imao iskustva sa hormonom rasta?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on August 23, 2013, 10:10:00 AM
Pozdrav,
Malo mi je glupo da pitam,al' ajde.
Da li je neko imao iskustva sa hormonom rasta?

Pretpostavljam da pitas za neki suplement posto ako pitas za pravi GH onda nemas predstavu koliko kosta i da ga je skoro nemoguce nabaviti?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Malisha on August 23, 2013, 06:13:06 PM
Pitam za suplemente.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on August 23, 2013, 06:29:27 PM
Pitam za suplemente.

Pitao sam posto si napisao hormon rasta a to nije suplement.

Suplementi ne mogu u dovoljnoj kolicini uticati na prirodni hormon rasta da bi imao bilo kakve pozitivne efekte. Ne kosta dzabe GH kao suvo zlato.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Malisha on August 23, 2013, 07:02:11 PM
Dobro druze,kapiram da sam slabo edukovan u vezi tih stvari.

Ne postoji nikakva zamena za to?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Becks on August 23, 2013, 07:09:33 PM
Dobro druze,kapiram da sam slabo edukovan u vezi tih stvari.

Ne postoji nikakva zamena za to?

Nema zamene. Jel ima neki poseban razlog zasto pitas?

Posto ti natural ne mozes uticati u dovoljnoj meri ni na jedan hormon da bi imao razlike dugorocno.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Malisha on August 23, 2013, 07:20:41 PM
Hvala na pomoci.
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: DorianTHEnajbolji on March 11, 2014, 06:15:45 PM
Da li je neko probao EvoTest od BSN-a?
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: MarkoMighty on December 12, 2014, 08:13:11 PM
Da malo ozivimo temu.
Jel zna neko nesto o ovome: http://sann.net/products/testo-hardcore/

Testo hardcore, 2000mg tribulusa sa 90% saponina i ZMA.
Koliko vidim nudi najvise tribulusa a jeftin je. Jel ovih 2 gr x 2-3 puta dnevno previse ?!
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 12, 2014, 10:58:08 PM
to ti je u 3 tablete, sto znaci manje od 700 mg u jednoj
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: MarkoMighty on December 13, 2014, 12:39:54 PM
Ups, moja greska  :hitself:
 Izvinjenje :)
Title: Odg: STIMULATORI HORMONA-zabluda ili ne,mozete da proverite samo ovde
Post by: Lazic on December 10, 2020, 11:20:47 PM
https://www.exyu-fitness.com/brendovi-sr/svi-brendovi-sr/biotech-sr/gh-hormon-regulator-120-kapsula/