Ishrana, suplementi, stimulativna sredstva > ::Vitamini, minerali, sagorevaci masti, preparati za sportske povrede, ostalo ::

DymaBurn Extreme + HyperFX

(1/5) > >>

sajlonac:
Pozdrav, zanima me da li mogu da konzumiram zajedno ova dva gorespomenuta proizvoda?
Kofein podnosim bez problema, tj barem do sada nisam osetio nista lose a uzimao sam DymaBurn i po 4 kapsule dnevno.
Konkretno, HyperFX bih uzimao 15tak minuta pre treninga kao pre-workout posto na trening idem odmah posle posla (tako mi odgovara zbog vremena a i posle je katastrofa u teretani, klasika..). Nemam vremena da jedem normalno pred trening pa kapiram da ce ovo da mi malo da snage s obzirom da doruckujem oko 10 i eventualno pojedem neku bananu ili plazmu oko 13, 14. Radim do 15 i 30 i na trening krecem oko 16, 16 i nesto...
DymaBurn sam kupio za sebe i curu jer je bilo na akciji nekoj, ona je bas bas smrsala i ne pije vise (a i nije se nesto ni pretrzala, mozda 20tak dana) pa mi je ostalo i istice mu rok za neki mesec pa ne bih da se baci, popicu ga :) Zato me zanima da li bi mogao da ih uzimam zajedno. Laicki, mislim da ne bi smetalo nista ali eto, cisto da pitam.
Pozdrav

Lazic:
ako podnosis veliku dozu kofeina mozes

sajlonac:
Hvala puno.
Pa, znas kako, trebalo bi da podnozim s obzirom na 3,4 kapsule dymaburna + jedna-dve kafe dnevno jedan (doduse ne dug) period, bez ikakvih posledica tako da bi trebalo da je to to. E sad, cini mi se da HyperFX nema mnogo kofeina, ako nista, mislim da ima manje od NeuroCore-a koji sam juce probao + jedna doza Dyme i sve je bilo ok :)
Svidja mi se NeuroCore btw... Uzeo od druga cisto da probam i fino radi.

Lazic:
hyper ima oko 200-300mg kofeina .neurocore radi samo zato sto ima geranium. treba da te odusevi neki koji to nema

jovanovics:
U pitanju je nova verzija neurocora, concentrated series koja ne bi trebalo da ima geraniuma koliko ja znam?

P.S. Ja sam taj drug od kog je uzeo da ne bude zabune :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version