Ishrana, suplementi, stimulativna sredstva > ::Vitamini, minerali, sagorevaci masti, preparati za sportske povrede, ostalo ::

E/C/A pitanje

(1/2) > >>

malojaci:
Interesuje me posto aspirin ostecuje sluznicu zeludca i nije ga preporucljivo piti na prazan stomak,vec poslije obroka.A posto se E/C/A pije na prazan stomak taj aspirin zna dovesti do zeludcanih tegoba,e sad mene interesuje da li je onaj sumeci aspirin+c blazi za zeludac posto se on ratopi u vodi i da li bi se stvar mogla s njim kombinovati?Ima li ko iskustva s tim?

Lazic:
da li tebe dovodi do tih tegoba?..posto su to retke pojave..
drugo ako si vec bilder nikada nemoj bukvalno da vezbas na prazan stomak uvek su tu bcaa, glutamin, mozda i neke druge amino kiseline..

malojaci:

--- Quote from: Lazic on April 13, 2008, 10:06:51 PM ---da li tebe dovodi do tih tegoba?..posto su to retke pojave..
drugo ako si vec bilder nikada nemoj bukvalno da vezbas na prazan stomak uvek su tu bcaa, glutamin, mozda i neke druge amino kiseline..

--- End quote ---

Nikad ni ne vjezbam na prazan stomak,to bi bila cista glupost.Ali ujutro radim cardio na prazan stomak,popijem samo glutamin a nekad ni glutamin.Ja sam do sad pio efedrin i kafein bez aspirina,tetka mi je doktorica pa me ustrasila pricama o stetnosti aspirina po zeludac,iako vjerovatno pretjeruje djelovala mi je negativno na psihu.A sta mislis o toj kombinaciji sa sumecim aspirinom + c?

Lazic:
samo cepni taj glutamin ujutru  i ne brini..neces ti da pijes eca 100 dana niti uzimas neke velike doze..

sele137:
Bayerov aspirin protect 100...puferovan...doza taman i reci doktorici da obavi update diplome :evillaugh:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version