EXYU FITNESS FORUM

Ishrana, suplementi, stimulativna sredstva => ::Vitamini, minerali, sagorevaci masti, preparati za sportske povrede, ostalo :: => Topic started by: Tanja on January 17, 2007, 05:49:14 PM

Title: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanja on January 17, 2007, 05:49:14 PM
Najbolji preparat za skidanje masnog tkiva, koji ne anabolicki steroid je E/C/A. Objasnimo prvo sto je to, za one koji mozda jos nisu culi za njega. Sam naziv je skracenica, a znaci; Efedrin-kofein-aspirin.Te tri stvari zajedno stvaraju sinergicki efekat koji je najbolja kombinaca za skidanje masti danas poznata. Uzimaju je i profesionalci, cak i oni koji koriste steroide, jer je izuzetno jaka sa vrlo malim negativnim efektima (o negativnim efektima reci cemo nesto posle).

Sinegicki efekat se sastoji u tome da iako svaki od ovih proizvoda ima odredjene kvalitete i snagu, kada se kombinuju zajedno u odredjenim kolicinama, njihova snaga i delotvornost se visestruko povecava. Inace to se u bodybuilding krugovima naziva "Stack", a stakiranje tj. kombinovanje dva ili vise proizvoda je uobicajeno i u upotrebi proteina, vitamina, kreatina i ostalih bodybuilding i fitnes artikala.

Razmotrimo sada detaljne delove E/C/A-stacka. Prvi od njih i najvazni je efedrin:

Ephedrine tj. ephedrine hydrocloride je vec vekovima poznata supstanca u svetu. Jos pre 2000 g. u drevnoj se Kini koristio caj biljke Ma huang iz koje se prirodnim putem dobijao Ephedrin da bi se postigla velika izdrzljivost i snaga potrebna u cestim bitkama. 300mg ephedre iz Ma Huang-a daje, zavisno o kvalitetu proizvoda oko 25mg efedrina.

Ephedrine ima nekoliko vrlo korisnih svojstava; njegovo delovanje na centralni nervni sistem,on je beta agonist i bronhodilator, (ima ga i u kapljicama za nos jer siri diajne putove), tako da stimulise odredjene receptore u telu koji su odgovorni za vise efekata, npr. unapredjuje misicnu koncentraciju i koordinacijiu, vise kiseonika u krvi, sto rezultuje mogucnoscu duzeg i intenzivneg treninga uz manje umora. Isto tako u dozama od 25-50 mg oko pola sata pre treninga oslobadja misicnu energiju cime se ukupna snaga jako puno povecava u sledeca dva sata. Oko 15 minuta nakon uzimanja, pocinje lucenje Epineferina ili kako ga mi zovemo adrenalin i to izaziva tzv."KICK", psihicko-fizicki uticaj, dodatne eksplozivne snage i energe.

Ephedrine je zato idealan za skoro sve sportove, snage, brzine i izdrzljivosti sto ga cini vrlo popularnim medju sirokim krugom profesionalaca i amatera, kako muskaraca tako i zena. Efedrin tako mozemo uzimati i posebno, samo za povecanje snage, energe i izdrzljivosti, ali i u E/C/A kombinaci za skidanje masnog tkiva.

Sledece svojstvo ephedrina je fat burning efekt, tj vrlo dobro otapa masne naslage i sprecava pojavu novih. Ephedrin stimulise Thyroidnu zlezdu cime ubrzava metabolizam masti troseci ih za energu. Telo inace trosi prvo rezerve ugljikohidrata za energu pa zatim masne naslage, ephedrin radi suprotno i time brze trosi nagomilane masti. Efedrin "stedi" glukozu, dakle pri uzimanju ,telo se vise orjentise na koriscenje masti, a ne glukoze kao energetskog izvora, dok je za vreme normalne dijete situacija obrnuta, tj. prvo se trosi glukoza, a onda masno tkivo.

Sledeci sastavni deo je Kofein. Oni koji se ujutru ne mogu razbuditi bez kafe, jako cene njegov uticaj na centralni nervni sistem. Dakle, kofein je sastavni deo kafe, Coca cole, Red Bulla i jos niza popularnih napitaka. Kofein stimulise i izgaranje masti putem procesa zvanog "lipoliza" i uz pomoc adrenalina jer povecava termogenicki efekat. Ponekad ga se moze (iako vrlo tesko) pronaci i u koncentrovanom obliku kao tablete.

Poslednji sastojak je Aspirin. Onaj obicni aspirin koji uzimamo kad nas nesto boli ili imamo grip. Aspirin siri krvne sudove, cisti ih od holesterola i pomaze boljoj cirkulaci krvi. Glavobolje obicno i nastaju kada nedovoljno krvi, a time kiseonika i hrane dolazi do mozga. Svojim delovanjem, aspirin otklanja teskoce. Upravo zato se aspirin i nalazi u ovoj kombinaciji, on je svojevrsni ubrzavac lipolize masnih stanica i raznosac stvari, zato je vazan deo E/C/A.

I to je to; njihova zajednicka kombinace je pravo resenje za sve koji se zele resiti suvisnih masnih naslaga, efekat je jednak i za muskarce i za zene i svi ga mogu uspesno uzimati (vidi "Negativni efekti), a rezultati su skoro 100%-tni.

Zanimljivo je da su neka ispitivanja pokazala da se uzimanjem E/C/A i bez treninga postizu odredjeni rezultati, samo uz odredjenu dijetu, koliko li je tek onda efekat bolji ako kombinujemo pravilnu ishranu sa programom treninga sa skidanje masnog tkiva.

Sada vas sigurno zanima kao stvar deluje, koji su efekti, koje su najbolje doze, kada i kako ga uzimati i koji su negativni efekti!!? Krenimo redom i pazljivo citajte.

Vec smo nesto rekli o "Kicku”, stimulativnom efektu, e pa efedrin u kombinaci sa kofeinom ima vrlo jak stimulativni efekat, povecanjem adrenalina postajete agresivni ( ne tako da nekoga istucete, kako alkohol moze delovati), nego ste uzasno motivisani za trening,iskaljujete se na teretu koje dizete i to mogli bi reci "zivotinjskom" snagom. I nakon najteze serije imate osecaj (i ne samo osecaj) da mozete napraviti jos vise i vise.

Telesna temperatura time raste i time pocinje drugi a to je termogeni ucinak, jer se ubrzava metabolizam izmene tsvari a time i trosenje masti kao energe. (setite se, vec smo rekli da efedrin prvo koristi mast za energu) Dakle; vise napora je veca potrosnja energe, a rezultat je vece izgaranje masnih naslaga.

Time se ponistava situaca da ako nemamo dovoljno ugljikohidrata u telu pre treninga, telo koristi i misicne proteine za energu. Zalihe glikogena u krvi ostaju na normali a topi se mast.

E/C/A ujedno ima jedan jako korisni efekat suzdrzavanje apetita sto jednostavno znaci da se ne osecate stalno gladni, sto pomaze regulisanju kolicine hrane u obrocima. Naravno NIKADA nemojte uzimati zato samo 2-3 obroka dnevno. Uzimajte uvek 5-6 obroka, ali smanjite kolicine unesenih kalorija u svakom obroku i pazite na odnos proteina-ugljikohidrata-masti. (neki autori preporucuju odnos 50-35-15).

Recimo sada nesto o doziranju. I ovde se neki autori razilaze u misljenjma, narocito profesionalni bodybuilderi koji zele brzi napredak u kracem vremenu u odnosu na one koji tek esperimentisu sa E/C/A. Nekako najoptimalna doza je 20-25mg efedrina-250mg kofeina i 300-325mg aspirina (npr.jedna Bayerova tableta). Sada, normalno ako vas cesto boli glava pa pijete aspirine ili volite piti puno kafe ili kole, naravno da ce ove kolicine trebati prilagoditi.

Zato moramo pri doziranju paziti da ne uzimamo nicega previse nego da ukupna kolicina ne veca od dopustene.To znaci;uzimamo tri doze dnevno s minimalnim rasponom od 4 sata izmedju svake doze. Izbegavajmo uzimanje na prazan zeludac, narocito ako vec od ranije imamo problema sa probavom (jednu od doza uzimamo 15-25 min. pre treninga i onda je normalno da ne mozemo uzeti posle jela, jer poslednji obrok pre treninga ne bi smeo biti na manje od 1.5-2sata).

Maksimalna kolicina efedrina ne bi trebala prelaziti 80 mg dnevno. E/C/A uzimajte 6 dana nedeljno, a jedan dan ostavite slobodan da se telo malo odmori. Nakon 4 –5 nedelja, prekinite na 7 dana i zatim nastavite jos jedan ciklus, nakon kojeg bi trebali prekinuti uzimanje na otprilike 20 dana. Sve to pomaze obnovi receptora koji bi se mogli navici na kolicine i onda bi ih morali povecavati da bi postigli isti ucinak, cime bi samo ugrozili zdravlje.

Negativni efekti E/C/A; Osobe koje pate od visokog krvnog pritiska i bolesti srca, dabetesa, stne zlezde, trebali bi se drzati dalje od ovog proizvoda. Poznato je da adrenalin stimulise srce i povecava krvni pritisak (koristi se i u medicini za osobe u arestu prilikom reanimace, kada se ubrizgava direktno u srce kako bi nastavilo svoju funkciju). Osobe koje uzimaju lekove sa smanjenje pritiska,mogle bi imati problema, jer na jednoj strani ga smanjuju, a sa E/C/A povecavaju, sto je vrlo opasno.

U pocetku uzimanja vecina korisnika oseca laganu drhtavicu ruku i pomalo ushiceno-uzbudjeni osecaj. Taj negativni efekat se moze spreciti uzimanjem manjih kolicina u pocetku i postepeno piramidalno povecavanje u toku prvoe nedelje. Treba paziti i na to da poslednja doza ne bude manje od 3 - 4 sata pre spavanja, jer inace nema mirnog spavanja, a sumnjam da cete uopste i moci zaspati.

Kada prestajemo sa uzimanjem E/C/A, to opet treba uciniti piramidalno, jer su moguce glavobolje i bezvoljnost, slaba motivacija, kao kada se ujutru probudimo i trebamo raditi bez uobicajene doze kafe, sve je to u stvari jedna vrst navike ili zavisnosti .Vec nakon nekoliko dana negativni efekti prestaju i telo se vraca u normalu. Svakako preporucujem pre bilo koje supstance, pa cak i pre nego uopste pocnemo trenirati, dobro je otici kod lekara i proveriti zdravlje, mozda ni ne znamo koji nas problemi muce ili koje bolesti "cuce” u nama i cekaju povoljan trenutak ili stimulacu da se pojave.

Zdrave osobe koje koriste E/C/A, sigurno ce biti zadovoljne rezultatima ako se budu pridrzavali upstva iz ovog clanka. Podatci su uzeti sa vise Bodybuilding stranica na Internetu i uoblicene u jedan clanak.

(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg215.imageshack.us%2Fimg215%2F713%2Fhead1sp4.th.jpg&hash=eefd263d464befbcd1cd77fcbbe34e298d34ee90) (http://www.fitness.com.hr/prehrana/dodaci-prehrani/ECA.aspx)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: GRKOVCANIN on May 13, 2007, 10:49:34 PM
Nasao sam na netu Vasopro Ephedrine(25 mg efedrin+200mg guaifenesin). Ova verzija nije zabrajena u US. Jel moze ova kombinacija ili mora sam efedrin?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on May 13, 2007, 11:34:41 PM
Nasao sam na netu Vasopro Ephedrine(25 mg efedrin+200mg guaifenesin). Ova verzija nije zabrajena u US. Jel moze ova kombinacija ili mora sam efedrin?

iskreno da ti kazem ne zna sta je to..ali je uvek najbolje da to bude cist efedrin da bi mesao sa ostalim dodacima..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tdragicka on June 01, 2007, 12:15:01 PM
Pre svega pozdrav vama koji odrzavate ovaj sajt i sve pohvale na strucnim savetima. Prosle nedelje sam kupio fat burner Stim&Trim firme MegaPro sa sledecim sastavom i karakteristikama:Stim& Trim je prirodna formula sa dodatkom ekstrakta MaHuanga, koja kada se kombinuje sa vežbanjem, deluje kao sagorevač masti, pomaže u ubrzavanju metabolizma i smanjenju apetita.
U svom sastavu sadrži:
Ekstrakt ploda biljke kole-Kola Nut je plod biljke Kola Vere, drveta koje raste u Zapadnoj i Centralnoj Africi.
Ekstrakt ploda sadrži kofein tako da deluje stimulativno na centralni nervni sistem, smanjuje osećaj zamora i ublažava osećaj gladi, pomaže varenje, deluje kao antidepresiv i kao afrodizijak. Osim toga,ima značajnu ulogu u stimulaciji oslabljenog srca, pomaže kod nervne razdražljivosti, kod pojave anksioznosti, depresije i mračnih misli, kao i kod morskih bolesti.
Kora bele vrbe- umanjuje bolove nastale usled intenzivnog vezbanja.
MaHuang ekstrakt- efedrin je alkaloid izolovan iz biljke roda Ephedra, naziva se MaHuang.
Za efedrin je karakteristično da se dobro resorbuje iz digestivnog tkiva, zadržava se u organizmu oko 10 časova, a nakon 24h se izlučuje iz organizma preko bubrega.
On ima stimulativno dejstvo na centralni nervni sistem, stimuliše srčani mišić, povećava krvni pritisak i ubrzava metabolizam.Njegovo dejstvo je jače na srčani mišić nego na periferne krvne sudove. Efedrin deluje na skeletne mišiće i povećava njihovu kontraktilnost.
L-Karnitin- je materija koja je neophodna pri transportu masnih kiselina u mitohondrije mišićnih ćelija, gde se vrši njihovo sagorevanje u cilju dobijanja mišićne energije.On ubrzava sagorevanje telesnih masti i podiže energetski nivo organizma. Sem toga, značajnu ulogu ima u održavanju normalnog rada srčanog mišića, sprečavanju nagomilavanja mlečne kiseline u mišićima i poboljšanom snabdevanju kiseonikom, zahvaljujući čemu se povećava izdržljivost i odlaže pojava zamora mišića.
Hrom pikolinat- hrom zajedno sa insulinom učestvuje u metabolizmu ugljenih hidrata.Utiče na smanjenje masnog i povećanje mišićnog tkiva. U organizmu se nalazi u jetri u obliku GTF, koji je aktivan organski molekul.Bez postojanja GTF molekula, insulin bi bio neefikasan. Uloga hroma u organizmu je da pomogne proteinima da stignu do mesta gde su potrebni.Pored ove uloge, deluje i kao sagorevač masti, sprečava pojavu visokog krvnog pritiska i koristi se u lečenju dijabetesa, naravno uz odgovarajuće lekove. Usled prerade namirnica, tokom koje dolazi do gubitka hranljivih sastojaka, smatra se da danas ne unosimo dovoljno hroma u naš organizam, što za posledicu može da ima pojavu izvesnih metabolitičkih poremećaja.

Preporučena upotreba: Kao dijetetski proizvod piti 3 kapsule ujutru pre vežbanja i 3 kapsule posle podne sa 12 unci( 400 ml ) vode. Korišćenje preparata početi sa 1 kapsulom.1 kapsula po dozi može biti dovoljna. Ne konzumirati više od 6 kapsula u toku 24 sata.Preparat je namenjen samo za odrasle.
Sastav:

Sastav 1 doze ( 3 kapsule ) Količina 
Ekstrakt ploda biljke Kole 1250 mg 
Kora bele vrbe 500 mg 
Ekstrakt MaHuanga 313 mg 
L-Karnitin 50 mg 
Hrom Pikolinat 200 mcg

Posto sam jutros poceo da ga koristim osecam se nekako cudno osecam pojacano lupanje srca i to samo od jedne tablete, sta ce biti kada pocnem da uzimam po 3. Molio bih vas za neciji komentar ko je takodje uzimao preparate sa efedrom. Podrav



Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on June 01, 2007, 12:50:04 PM
to je normalna reakcija..ali sada je poenta price zasto ti to treba i da li si ispunio sve preduslove da ti taj preparat daje ikakav efekat..tipa regulisana ishrana i trening..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tdragicka on June 01, 2007, 01:35:59 PM
Sto se tice ishrane postujem savete koje sam procitao na ovom sajtu, 5-6 obroka dnevno, kao prvi obrok razene pahuljice sa nemasnim jogurtom ili zasladjivacem, uzna pirimac i meso (belo ili riba), rucak belo meso ili konzerva tunjevine, posle 16 casova bez UH, za uzinu salata od povrca i vecera belanca i jos neko meso (belo ili riba). Sto se tice treninga 3 puta nedeljno (utorak, cetvrtak, nedelja) ujutru pre posla kardio (HIIT - 5 minuta zagrevanja, 8 intervala otkucaji 60-70% 2 minuta i jedan minut 80-85%  i ponovo 5 minuta puls oko 60-70% od maksimalnog) i 3 puta nedeljno trening sa tegovima u poslepodnevnim casovima (oko 17-18 casova). Trenutno ne koristim nista od suplemenata. Uz put za protekle 3 godine smanjo sam telesnu tezinu od ondasnjh 103 na trenutnih 88. Sada sam krenuo u pohod na narednih 10. Da li sam na pravom putu?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on June 01, 2007, 01:39:09 PM
jesi ,ali moj stav je da ne moras jos da koristis sagorevac dok ne iskoristis sve faktore , tj manipulaciju u ishrani i trenizima..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tdragicka on June 01, 2007, 01:56:31 PM
Da li imas neki konkretni savet?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on June 01, 2007, 02:05:04 PM
Da li imas neki konkretni savet?


konkretno odvojim ovu temu sto od e/c/a ispises sav info sto treba da znam i krenemo :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: hawk on June 28, 2007, 10:02:42 AM
koliko moze pozitivno djelovati efedrin,ako se uzima samo on prije treninga bez kofeina i aspirina naprimjer jedna tableta od 50mg,je li bolje raspodjeliti tabletu na dva komada ili odjednom gruhnut cijelu,
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on June 28, 2007, 10:26:34 AM
koliko moze pozitivno djelovati efedrin,ako se uzima samo on prije treninga bez kofeina i aspirina naprimjer jedna tableta od 50mg,je li bolje raspodjeliti tabletu na dva komada ili odjednom gruhnut cijelu,

moze samo eferdin, a kako ti najbolje odgovara da pijes-to je nesto sto ces morati da eksperimentises , svako moze da ti kaze kako ima sopstveno iskustvo sto ne znaci da ce i tebi biti isto ..ali efedrin nije tema..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: virludob on July 17, 2007, 10:58:40 PM
Koliko ja znam ni jedan sagorevac masti vise ne sadrzi efedrin.A sam efedrin se ne preporucuje bas svima.Njega nema u slobodnoj prodaji.Gde ga vi nabavljate?Ja sam ranije kupovao grcki u tabletama,ali ga dugo vec nema.A sta mislite o Xenadrine-u kao sagorevacu?Da li je neko mozda probao?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Ted Arcidi on July 17, 2007, 11:03:05 PM
skoro su mi u jednoj prodavnici preparata u Beogradu pokazali nesto sto navodno sadrzi efedrin, koliko je tacno ne znam( efedrin ne podnosim pa me nije mnogo ni zanimalo),ali mozda nekome posluzi informacija
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Pedja Petrovic on July 18, 2007, 06:31:14 AM
Koliko ja znam ni jedan sagorevac masti vise ne sadrzi efedrin.A sam efedrin se ne preporucuje bas svima.Njega nema u slobodnoj prodaji.Gde ga vi nabavljate?Ja sam ranije kupovao grcki u tabletama,ali ga dugo vec nema.A sta mislite o Xenadrine-u kao sagorevacu?Da li je neko mozda probao?
..EXTRA OPCIJA AKO NIKADA PRE NISI UZMAO NISTA DRUGO NA BZI STIMULANSA
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: virludob on July 20, 2007, 12:52:59 AM
Pedja kada si rekao ekstra opcija da li si mislio na Xenadrine kao dobar sagorevac ili na efedrin.Nisam koristi nikakve sagorevace ranije.Ustvari jedan kratak period sam uzimao efedrin ali to je bilo pre mozda pet godina,zato i pitam da li jos uvek postoji a za Xenadrine sam video po casopisima i delovao mi je skroz OK,hidroxicut mi se uvek cinio kao najbolji sagorevac ali nisam uspeo da ga nadjem.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Verness on December 24, 2007, 04:26:55 PM
hay

Raja de mi recite gdje se to moze nabaviti i koja je cjena Efedrina
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kosuta on December 24, 2007, 04:52:58 PM
to je crno trziste, tako da morash naci nekoga ko prodaje, i cena veoma varira.... sretjno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on December 24, 2007, 06:57:07 PM
zabranjeno je pricati o cenama (nabavci) takvih stvari javno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vuksa on December 25, 2007, 12:16:36 AM
a i na pp
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: luka.l on December 25, 2007, 10:23:15 PM
koliko moze pozitivno djelovati efedrin,ako se uzima samo on prije treninga bez kofeina i aspirina naprimjer jedna tableta od 50mg,je li bolje raspodjeliti tabletu na dva komada ili odjednom gruhnut cijelu,

Zavisi sta ti je cilj. Ako ti je cilj skidanje masnih naslaga, bolje ga je podeliti u vise dnevnih doza i to recimo da jedna doza bude nekih pola sata pre cardio-a.

Ja recimo pijem efedrin arsan samo pre onih treninga kad idem na obaranje licnih rekorda u cucnju, mrtvom ili bench-u. Nekad ga popijem i kad treba da radim trojke na treningu, a ne osecam se najodmornije ili sam pomalo pospan. U tim situacijama isto ume da pomogne.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: user_name on December 26, 2007, 10:36:39 AM
Slazem se.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kosuta on December 26, 2007, 10:40:02 AM
Nacin pisanja poruka na forumu:

- izbegavajte pisanje besmislenih poruka tipa : "slazem se" i sl.
-

 :vertag:

Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanja on December 29, 2007, 08:07:15 PM
auuuu, pa ti pravila volis vise nego ja ...  :lol: :lol: :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: +Dejan+Pancevo+ on February 08, 2008, 07:01:20 PM
Mene zanima jedna stvar, jedan od efekata EFEDRINA je stumulisanje rada stitne zlezde, a sta je sa ljudima koji su je oprerisali(izvadili), pa te hormone koje ona pravi unoise preko tableta, kao ja.... Da li takve osobe smeju da uzimaju ovaj sagorevac masti?????  :help:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on February 08, 2008, 07:21:50 PM
ne smeju..i sta ce ti..regulisanjem ishrane i fizickom aktivnoscu resices sve..

Sagorevaci masti prodaja (https://www.exyu-fitness.com/sportski-suplementi/sagorevaci-masti/)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Hammer on February 09, 2008, 02:32:02 PM
Ne mogu nigdje naci ovaj kofein u tabletama,moze li kava i koliko...?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on February 09, 2008, 03:01:38 PM
moze..1 veci nes pred trening je dovoljno.imas ovde u srbiji da kupis samo kofein.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Hammer on February 09, 2008, 03:02:48 PM
Nisam iz Srbije,daleko mi je  :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on February 09, 2008, 03:11:48 PM
A mozda da kazes odakle si :rolleyes01:

Sta ce ti moja slika na avataru?  :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Hammer on February 09, 2008, 03:15:09 PM
Iz Mostara...
A ovo sam ja na kraju defke hahah...malo sutra... :lol:














Ovo je Antonio Furic... :clap:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on February 09, 2008, 03:18:10 PM
E neces ni naci onda kofein...barem ne teblete samog kofeina.
Mozes piti kafu kesice ono ovo to nije tako tesko u ovo moderno doba.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Fenjer on February 17, 2008, 05:39:23 PM
A kaj velite za ovaj proizvod, http://www.prosport.net/katalog/product.php?mid=17&product_id=1090019222, jel moze on u kombinaciji s efedrinom?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanja on February 17, 2008, 05:48:40 PM
moze
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: flegma on February 18, 2008, 09:24:48 AM
ja sam super zadovoljna s ef. da am znala da je tak dobro kupila bi ga i prije  :evillaugh: 
koliko često ga Vi uzimate? ja 3 x tj. po pola.. 
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on February 18, 2008, 05:51:51 PM
nemoj da se navikavas previse na njega..nije bas sladak..

sagorevaci masti preporuka (https://www.exyu-fitness.com/sportski-suplementi/sagorevaci-masti/kompleksni-sagorevaci/)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Dule on February 19, 2008, 05:39:53 PM
Kupio sam Efedrin koristim ga u teretani i stvarno dobijan neverovatne rezultate!ko sto je "gore" napisano ponasam se ko "zivotinja" u teretani!Dobijam neverovatnu volju dize mi adrenalin i stalno hocu jos jedan izbacaj! :clap:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Sasa Ilic on February 19, 2008, 09:00:40 PM
Kupio sam Efedrin koristim ga u teretani i stvarno dobijan neverovatne rezultate!ko sto je "gore" napisano ponasam se ko "zivotinja" u teretani!Dobijam neverovatnu volju dize mi adrenalin i stalno hocu jos jedan izbacaj! :clap:


budi oprezan i nemoj prelaziti 50mg 
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mr.X on February 29, 2008, 10:38:31 AM
Ja se divim ljudima koji uzimaju ef.
Ja od toga neznam gde je levo.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mr.X on February 29, 2008, 10:39:27 AM
Hocu da kazem,kako li ne odlepe od ef-a
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: flegma on February 29, 2008, 10:41:54 AM
meni je prvi put bilo koma,  :hitself: uzela ga navece u 9  :hitself: do 5 ujutro zujala u plafon  :hitself:
uzimam po pola, i do sad sam uzela svega 6-7 puta i imam osjecaj da sa svakim uzimanjem sljedeci put "loshije djeluje"  :dunno:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: flegma on February 29, 2008, 10:42:42 AM
Hocu da kazem,kako li ne odlepe od ef-a


ako u mladosti nisu odljepili od droga nece ni od ovoga  :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on February 29, 2008, 09:33:46 PM
Ja sam ga duze vreme pio pa sada i sa 150mg jedva da nesto osetim osim nekog straha nicim izazvanim
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mr.X on February 29, 2008, 10:07:26 PM
Ja sam ga duze vreme pio pa sada i sa 150mg jedva da nesto osetim osim nekog straha nicim izazvanim

Pa ti si bas dobar potrosac......
A dal si razmisljo da ti je CNS malo u autu kad te 150mg efa ne radi?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: flegma on March 01, 2008, 09:56:09 AM
150  :boxed:   jel ti nije to previshe  :dunno:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on March 01, 2008, 06:08:03 PM
Jbg mozda ali ne koristim ga vec jedno 2 meseca a i ne planiram bar jos toliko.......nije dobar za hronicno uzimanje nikako
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on March 03, 2008, 03:23:00 PM
druze mnogo eksperimentises na sebi,sto i nije lose,ali bolje da te eksperimente vrsis sa bezazlenijim stvarima
previse efedrina moze da te ubije  i to bez muke..  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on March 03, 2008, 09:57:44 PM
Ja znam neke ljude koje su uzimali 2000mg da nije greska 2000 tako da je sto bi rekao ajnstajn sve relativno :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lemi livo skodi on March 04, 2008, 07:54:29 PM
Jel dovoljno kofeina ima u onoj maloj kesici gde je nes ili sta je vec to, ono gde pise 3 u 1, 2 u 1?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on March 04, 2008, 11:37:11 PM
Ja znam neke ljude koje su uzimali 2000mg da nije greska 2000 tako da je sto bi rekao ajnstajn sve relativno :evillaugh:

najvise sto sam cuo do sad je 12 komada,zaliveno red bulovima :)
sta rade ti sto uzmu toliko
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Blek Stena on March 04, 2008, 11:57:55 PM
Znam tipa koji pre svakog treninga proguta 10 tableta (500mg) ef-a i to mu je kao taman stimulans.

Ne znam da li je fenomen ali to nema veze sa zivotom,previse je.

Mislim da extra doza 50mg ef-a u kombinaciji sa Cofeinom i aspirinom radi odlicno i za snagu a narocito kao sagorevac. Provereno mnogo puta.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Spartak on March 05, 2008, 09:11:54 AM
ja sam bio povecao dozu stim n trima na 9caps znaci 75mg efa i nije mi dao kick, onda sam smanjio na 6,jer u sustini kick i nije bitan
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on March 05, 2008, 02:45:51 PM
ja sam bio povecao dozu stim n trima na 9caps znaci 75mg efa i nije mi dao kick, onda sam smanjio na 6,jer u sustini kick i nije bitan
bravo

Najbolji sagorevaci masti (https://www.exyu-fitness.com/suplementi-zdravlje/mrsavljenje/sagorevac-masti/)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Spartak on March 11, 2008, 11:08:35 AM
to zavisi od covjeka do covjeka,nekoga odere i 25mg epha dok nekoga ni tri put vece doze.Npr ja kad sam poceo sa salbutamolom tek sam osjetio da radi kada sam povecao na po 4tabsa(8mg).Sve je individualno.ali ne treba se tovarit sa eph samo da bi dobili kick.To nije primarna svrha.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on March 11, 2008, 08:16:37 PM
Zavisi kako tumacis to "radi".
Ako mislis na euforiju od efedrina to nije znak da efko radi tj. efko bolje radi kad te prode ta eufrija.
Takoder ako mislis da clen/salbutamol radi kad pocnes drhtati to neznaci da radi nego da si dosao do jedne od nuspojava.

4tabs je 80mcg a ne mg :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Olivera on March 16, 2008, 03:44:02 AM
A jel to treba sve posebno da se uzme , mislim na efedrin cofein i aspirin ili je to nesto all in one ??? :)   :dunno: i ako je posebno ima li u apotekama da se kupi tablete cofein ???
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanor on March 16, 2008, 03:55:00 AM
Treba sve posebno  :yes:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Olivera on March 18, 2008, 03:18:27 AM
E ako se brze mrsavi idem sutra odma u nabavku  :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Olivera on March 18, 2008, 03:20:10 AM
Btw efedrin sam jos danas nasla i to u mojoj teretani zamislite, ima moj trener  ;)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on March 18, 2008, 07:52:22 AM
Brze se mrsavi za 0,1% no ova kombinacija ima odredene nuspojave za razliku od CLA.
Razmisli malo o tome :yes:
Osim toga ovakve stvari po meni trebaju se koristiti kad sve manipulacije treningom i kardio prestanu davati rezultate dakle otprilike kad smrsas 12 kg od zeljenih 15 pa onda.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Olivera on March 18, 2008, 11:45:48 AM
Ma ja trenutno uzimam one Tonalin CLA ali sta ja znam i ne vidim neke rezultate od to  :crazy:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on March 18, 2008, 12:33:09 PM
Nema magicne pilule!!!
Za gubljenje sala treba dosta muke znoja i gladi!!!
Nijedna pilula ti nece donjeti vidljive rezultate samo ti moze vrlo malo pomoci kad sve zapne.
CLA je vise namjenjen za to da nedobijes novo salo nego da ga gubis.
DRZI SE TI DIJETE!!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mr.X on March 18, 2008, 02:09:47 PM
Btw efedrin sam jos danas nasla i to u mojoj teretani zamislite, ima moj trener  ;)

Trener ti bas i nije neki drugar........
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Olivera on March 18, 2008, 02:43:59 PM
Ma ja i nikada nisam ni verovala u tabletama ali ajde jedna drugarica dobre su i znate to kako ide...a sto se tice mojoj dijeti dobro napredujem bar za sada ... nista ne bi trebalo da bude tesko ako se hoce :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Olivera on March 18, 2008, 02:45:53 PM
Trener ti bas i nije neki drugar........

Pa ne on mi je rekao da nece da mi da to jer nije dobro samo mi je potvrdio da moze da se nadje :) Rekao mi je kao je stetno za srce i sta ja znam tamo nesto  :bored:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Fenjer on July 07, 2008, 11:04:46 AM
Moze li mi neko reci koliko je ECA stetan za jetru jer sam negdje davno citao da samo jedan put popijena ta kombinacija unistava jetru ko nekoliko litara vina. koliko jedna kura (2x25mg efe dnevno) od dva tjedna moze ostetiti jetru ili neke ostale organe? ako neko zna kakav odgovor puno bi mi pomogao. Hvala
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: soibiber on July 07, 2008, 11:28:39 AM
Zna li neko neki preparat koji moze da se kupi u Beogradu a da sadrzi Ma Huang ili efedrin?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on July 07, 2008, 11:13:58 PM
Moze li mi neko reci koliko je ECA stetan za jetru jer sam negdje davno citao da samo jedan put popijena ta kombinacija unistava jetru ko nekoliko litara vina. koliko jedna kura (2x25mg efe dnevno) od dva tjedna moze ostetiti jetru ili neke ostale organe? ako neko zna kakav odgovor puno bi mi pomogao. Hvala
pojedinacne komponente ne mogu da ostete jetru, jer su to lekovi koji imaju svoju namenu...ne vidim zasto bi to radili u ovoj kombinaciji..ako se plasis imas lekove koji pomazu detoksizaciju jetre..da li vrse odredjeno opterecenje, sigurno vrse..jer sve sto unosimo u nas ide preko nje..pa i hrana..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Hans on July 07, 2008, 11:22:10 PM
Zna li neko neki preparat koji moze da se kupi u Beogradu a da sadrzi Ma Huang ili efedrin?

stim and trim imas na akciji u pansportu....ima ma huang
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 08, 2008, 04:18:35 PM
Prije par dana počeo sam sa E/C/A i moram priznati da sam zadovoljan njegovim djelovanjem (naravno još je prerano govoriti o učinkovitosti). Po Tanjinom savjetu počeo sam ih uzimati piramidalno od 12,5 mg na dan (1/4 tablete na dan). Danas sam prešao na 25mg i mogu reći da me stvarno dobro odradilo. Sad da prijeđem na stvar: Jedine kofeinske tablete koje sam pronašao bile su preskupe, pa sam ih odlučio kompenzirati kavom. Znači kad pijem, popijem dupli espresso + E+A. Dali je to u redu ili je premalo?
P.S. Što se tiče kicka stvarno ga osjećam
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on July 08, 2008, 05:09:52 PM
ako i iz srbije imas 200 tableta x 100 mg kofeina za 600din..to je dz
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 08, 2008, 07:14:29 PM
Meni je ovaj dobavljac (efedrina) nudio 20 kofeinskih tableta nekakvih za 70 eura???  :crazy: To mi se ucinilo previse ili me htio opasno zaj... jer je skuzio da nemam iskustva s tim stvarima.
Inace sam iz HR pa ako ima tko da me savjetuje kako je rijesio pitanje kofeina ovdje? Pito u svojoj ljekarni, kaze da nema.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on July 08, 2008, 10:23:48 PM
trazis u prodavnici suplemenata firmu api..mora da ima..

Sagorevaci masti iskustva (https://www.exyu-fitness.com/sportski-suplementi/sagorevaci-masti/)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 08, 2008, 10:33:44 PM
Fala na informaciji, idem sutra po to
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Al Mir on July 11, 2008, 09:43:20 AM
samo jedno upozorenje, efedrin je registrovan kao doping sredstvo i svi oni koji ga budu eventualno koristili i takmičili se na takmičenjima gdje postoji doping kontrola BITI ĆE POZITIVNI :wallbash1:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bokalinda on July 21, 2008, 01:03:33 AM
edit Kosuta: zabranjeno je da pitash za cenu efedrina, ili da trazish kao preko oglasa, barem ne ovde na forumu
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vojkan on July 21, 2008, 01:58:40 AM
Zasto efedrin,za sta se spremas, ako nije tajna naravno?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 21, 2008, 04:52:15 PM
Meni je ovaj dobavljac (efedrina) nudio 20 kofeinskih tableta nekakvih za 70 eura???  :crazy: To mi se ucinilo previse ili me htio opasno zaj... jer je skuzio da nemam iskustva s tim stvarima.
Inace sam iz HR pa ako ima tko da me savjetuje kako je rijesio pitanje kofeina ovdje? Pito u svojoj ljekarni, kaze da nema.

Mora da ti je nudio 20 KOKAINSKIH tableta za 70eura :)
Kao što Lazić rece 200 tableta po 100mg = manje od 8eura pa ti vidi...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kano on July 23, 2008, 07:20:27 PM
ima i od biotecha jeftini Power Force, jeftin je a ok, 60 mg kofeina po tableti ako me dobro pamcenje sluzi u kutiji ima 60 tableta kofein+taurin za 7eura.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 23, 2008, 07:23:57 PM
Još jedno pitanje:
Jeli tko probao kombinirati E/C/A sa pyruvateom?
Ako jeste, kako je radilo, a ako ne - postoji li razlog zašto ih ne kombinirati?

Unapred zahvaljujem
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 23, 2008, 07:39:35 PM
ima i od biotecha jeftini Power Force, jeftin je a ok, 60 mg kofeina po tableti ako me dobro pamcenje sluzi u kutiji ima 60 tableta kofein+taurin za 7eura.
jkano

Može i ovako, kupi Energy BOOST sok u kesicama (kao stepici samo sto se rastvara u 1čašu), ima 80mg cofeina+1gr taurina i eto ti red bula bez šećera, košta 0,39km kesica, kupuje se u prodavnicama.
Ima ga u BiH u Srbiji ga nisam viđao, ja ga koristim i stvarno je dobar.
A koliko ima taurina taj Biotech po kapsuli?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kano on July 23, 2008, 07:57:06 PM
i ja sam iz BiH ali taj en.  u kesicama nisam jos vidio jedino onaj otrov sa aspartamom Step, bas cu potraziti u marketima.
ambalazu sam bacio a napamet nista ne znam za PF, mislim da ima vise taurina od energetskih napitaka.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 23, 2008, 08:22:17 PM
i ja sam iz BiH ali taj en.  u kesicama nisam jos vidio jedino onaj otrov sa aspartamom Step, bas cu potraziti u marketima.
ambalazu sam bacio a napamet nista ne znam za PF, mislim da ima vise taurina od energetskih napitaka.

Znam da si iz BiH rekao mi Terza.
Taj od Biotecha ima 80mg cofeina, tj evo sastava:

1 kapsula   

Taurin 765mg
Kofein 8o mg

A evo ti slika BOOSTA sveze uskenirana :)

Gotovo sva energetska pica imaju 80mg cofeina + taurin, ovaj BOOST podseca na redbul a i stvarno te malo cimne kad si mrtav, i taj od Biotecha po sasatvu je odlican a poprilicno jeftin.
Ja BOOST kupujem u INTEREXU, ROBOTU, KONZUMU, MERKATORU... ma ima ga skoro svugde, prave ga Bugari...

Pozdrav od Kragujevcanina naseljenog u Sarajevu
   
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vuksa on July 23, 2008, 10:19:14 PM
ima li to da se kupi u srb
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kano on July 24, 2008, 02:01:15 AM
Bebac hvala za slicicu, mada to cudo prvi put vidim, potrudicu se da pronadjem jer mi je vise dosadilo kafe praviti a red bullovi su samo skupi secer..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 24, 2008, 09:57:29 AM
Ja sam znao piti red kick umjesto kave i odlična je kombinacija, samo šta košta.
Molim Vas ponovo da mi odgovorite - jeli itko ikada kombinirao pyruvate sa E/C/A? Sorry ako sam naporan, ali uletio mi je dzabe pyruvate
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 24, 2008, 10:39:12 AM
ima li to da se kupi u srb

Koliko ja znam nema...potrazi imaš sliku i prednje i zadnje strane.
Ja samo znam da sam svom prijatelju takmičaru u BB donosio pune torbe toga jer ih tada nije bilo.
Dobra je stvar što nem a suvišnih šećera a kao red bul je, stvarno dobra stvar...
Potražite po većim trgovačkim centrima, to su Bolero sokovi a taj je Bolero energy boost
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kano on July 24, 2008, 01:37:07 PM
Ja sam znao piti red kick umjesto kave i odlicna je kombinacija, samo sta kosta.
Molim Vas ponovo da mi odgovorite - jeli itko ikada kombinirao pyruvate sa E/C/A? Sorry ako sam naporan, ali uletio mi je dzabe pyruvate

Ko ce ti odgovoriti kad pitas gluposti!!!
Izdvoji sat vremena, samoj jedan sat za citanje osnovnog o treningu, ishrani i suplementaciji i neces pitati takve stvari.
Kakve veze ima kreatin pyruvate, zasto ga ne bi smio kombinovati.. 
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 24, 2008, 11:21:44 PM
Samo bez nervoze.
Ako bi netko trebao čitati to si onda ti!
Gdje u mom postu stoji da bih kombinirao kreatin pyruvate sa E/C/A? Piše samo pyruvate, bez kreatina
Uostalom ti prvo prouči ovo http://www.bodybuilding.com/store/pyruvate.html (http://www.bodybuilding.com/store/pyruvate.html) , da naučiš šta je pyruvate uopće, pa tek onda djeli bahate odgovore na pristojno i normalno postavljena pitanja.
Uostalom, ako mi neznaš odgovoriti, onda mi nemoj niti odgovarati, jer se ne želim svađati, samo sam tražio savjet
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kano on July 25, 2008, 12:30:48 AM
Izvini, nesporazum

ja sam samo weiderov kreatin pyruvat probao i radio je kao obicni kreatin znaci nisam nista primjetio od onog sto na linku tvrde i sta se reklamira, a cisto sumnjam da ces i ti, da je imalo efikasan bio bi poznatiji. A ima proizvoda tipa l carnitin i cla od kojih nisam ni od kog cuo da je ista osjetio. Za Yohimbine hcl kazu da je dobar u kombinaciji sa eca, mada ni to ne znam dok ne probam.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on July 25, 2008, 10:41:49 AM
Hvala na odgovoru.
Ja sam dosta eksperimentirao sa l-carnitineom i CLA (3 tjedna trening sa ili bez jednog ili drugog preparata) i mogu ti reći da je CLA pobijedio za nijansu - a zašto svi hvale l-carnitine to stvarno neznam.  :dunno: Tako sam jednom naletio na pyruvate u ampulama i on mi je radio dvostrulo bolje i od CLA i l-carnitinea. Tj. dao mi je ono što mi je l-carnitine "obećao".
Djelovanje mu je slično kao kod E/C/A (barem sam ga ja tako doživio, iako je E/C/A dosta bolja), ali upozoren sam da  je izrazito jak, i da pazim s čime ga kombiniram.
Da Vas pitam: znate li postoji li koji preparat (burner) koji se nebi trebao kombinirati s E/C/A-om?  :help:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Verness on July 25, 2008, 11:13:45 AM
Pozdrav....
Malo sam kasno uletio u temu, al nemam vise net u blizini...
Odgovor kolegi Fenjer-  ja sam prije par 6-7 godina bolovao hepatitis-b (zutica) bolest jetre.
A vec godinu dana koristim efedrin odnosno e/c/a i nemam nikakvi problema. Naravno da ne koristim konstantno godinu dana efedrin jer zna se kako se to radi.

pozdrav za raju ;)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ica-beograd on July 26, 2008, 01:00:39 PM
Da li si lepo napisao? Imao si hepatitis B?!? Ili hep.A? Velika je razlika,...Ovo sto si napisao da si imao je veoma ozbiljna bolest i ako si to imao,tj. jos je imas,ne bi trebao da se zezas sa ECA niti sa bilo cim slicnim.  :nonono:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Nina_88 on July 26, 2008, 10:58:00 PM
da li je u redu da ja sa 20god pocnem sa uzimanjem e/c/a? hranim se pravilno, od skoro sam pocela da trcim pa sam mislila cisto radi malo veceg dobijanja snage kod trcanja da pocnem to da uzimam. . .
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: aca3330 on July 26, 2008, 11:50:05 PM
da li je u redu da ja sa 20god pocnem sa uzimanjem e/c/a? hranim se pravilno, od skoro sam pocela da trcim pa sam mislila cisto radi malo veceg dobijanja snage kod trcanja da pocnem to da uzimam. . .


naravno da ne!
tek si pocela da trcis a vec hoces nesto da pijes... samo ti trci i polako povecavaj duzinu ili brzinu... zavisi sta ti je cilj...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kosuta on July 27, 2008, 01:21:55 AM
da li je u redu da ja sa 20god pocnem sa uzimanjem e/c/a? hranim se pravilno, od skoro sam pocela da trcim pa sam mislila cisto radi malo veceg dobijanja snage kod trcanja da pocnem to da uzimam. . .


ni slucajno, jer kao prvo efedrin se ne preporuchuje ni muskarcima, a kamoli zenama
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Verness on August 12, 2008, 12:01:13 AM
haaaay

cao ice-beograd. da dobro si procitala hepatitis-b. znam kakva je bolest. al eto uzimam ace i neprimjecujem nikakave stetne posljeice.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on August 17, 2008, 08:58:42 AM
haaaay

cao ice-beograd. da dobro si procitala hepatitis-b. znam kakva je bolest. al eto uzimam ace i neprimjecujem nikakave stetne posljeice.

... sve do jednog dana...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chivas on August 18, 2008, 09:06:49 PM
ovaj forum ne sluzi za informisanje o cenama i nacinu nabavke nedozvoljenih supstanci
nebitno je to sto trazis informaciju na pm
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on August 18, 2008, 10:03:30 PM
Prvo probaj bez... Pa onda vidi shta cesh.... Mojim venama je svashta proshlo... Ima i dobrih legalnih zamena za efedrin...Npr. Dymaburn.. Koji je mene radio maximalno... Koristio sam i Cuts ali neshto nisam bio zadovoljan sa njim i ako ima dosta ljudi zadovoljnih... Mozda sam ga prerano u dijeti uzeo... Ko zna...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on August 21, 2008, 12:13:40 AM
Skoro negde trazim od lika efedrin i on mi kaze da trenutno nema efa ali ima neku kombinaciju eca ali sve vec smuckano u prahu je pa sta vi mislite o tome jel ko koristio nesto slicno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chivas on August 21, 2008, 04:11:48 PM
Skoro negde trazim od lika efedrin i on mi kaze da trenutno nema efa ali ima neku kombinaciju eca ali sve vec smuckano u prahu je pa sta vi mislite o tome jel ko koristio nesto slicno

ma ak ti je vec sve smuckano unaprjed uglavnom je podvala,opet ne mozes napravit dozu koja tebi odgovara i ne mozes da je reguliras

zabrij da zagrabis praha i ono taman taj dio di ima 1.5 grama efedrina(eh onda si u kurcu skroz)

ajde kod sublimenata koji ti ne mogu da nastete sam tako i ne gleda se tocno da sad moras pazit na omjer,ali kod efedrina moras uvjek pazit
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on August 21, 2008, 04:49:30 PM
Lik mi kaze da je omjer 60mg efa,oko 300 i nesto kofeina i 200 i nesto aspirina,kaze da je to neki medicinski efedrin posto za efedrin arsan ne moze da mi garantuje da je orginal,inace mu vjerujem 100% i dosad je sve sto sam nabavljo od njega bilo ok   
Imal ko od iskusnijih misljenje o ovome jel ko koristio nesto slicno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on August 21, 2008, 05:08:18 PM
Koliko ja znam u medicini se ne koristi eca nego samo efedrin.
No i da zanemarimo sve to NIKADA nije pametno uzimati od bilo koga neki prah i povjerovati da je to to pogotovo kad se radio o farmaceutskom proizvodu a ne npr. whey-u.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on August 22, 2008, 01:53:17 PM
Dobio sam nove informacije o ovome prahu tj. pricao sam sa doktorom koji je inace veoma cijenjen u masoj okolini ali je takodje jako objektivan i kaze da se u med. zaista koristi efedrin mada ga nisam bas razumio za sta valjda ga razblazuje za neke kapi ili nesto slicno
Inace ne bih ni razmisljao o ovome da nemam potpuno povjerenje u covjeka od koga uzimam jer covjek nije diler ali moze da nabavi nesto od hemije uglavnom za nas dvojicu,interesuje me dali ste culi ranije za nesto ovako,eca u prahu 
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on August 22, 2008, 01:56:45 PM
sto bi rizikovao sa prahom..nabavi lepo komponente, nije to danas toliko nedostupno, bar ima aspirina i cofeina, i popijes tih 3-4 tableta i to je to.sto da rizikujes, da li se neko zeznuo pa ti stavio vise ili manje necega sto ti je potrebno..
imas poverenja..poverenje se jednom gubi a i zivot..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on August 24, 2008, 04:34:03 PM
Jos sam dobio neke inf. o ovome i juce uzmem jednu kasicicu da probam i potpuno isti osjecaj kao i kod efa samo jaci
ebala me nesanica celu noc
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chivas on August 24, 2008, 05:34:35 PM
Jos sam dobio neke inf. o ovome i juce uzmem jednu kasicicu da probam i potpuno isti osjecaj kao i kod efa samo jaci
ebala me nesanica celu noc


nisi valjda uzeo i netreniro jer smao te onda mogla hebat(ili si uzeo poslje 18h)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on August 24, 2008, 08:09:35 PM
zaista koristi efedrin mada ga nisam bas razumio za sta valjda ga razblazuje za neke kapi ili nesto slicno

efedrina imas u kapima za nos i uopste lekovima koji se koriste za suzbijanje kijavice/curenja nosa i slicno. koliko sam upucen, na tour de france-u su te kapi proglasene za doping

nemoj ni slucajno da se igras sa time posredstvom lekova, ume da bude stvarno gadno

btw, na drug testovima mozes da ispadnes pozitivan, samo da napomenem...  :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on August 24, 2008, 08:24:57 PM
U kapima je pseudoefedrin stereoizomer efedrina.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on August 24, 2008, 08:27:34 PM
i kaze da se u med. zaista koristi efedrin mada ga nisam bas razumio za sta valjda ga razblazuje za neke kapi ili nesto slicno


Da si procitao moj odgovor vidio bi da sam ja napisao da se u MEDICINI NEKORISTI ECA STACK A NE EFEDRIN.
Ti si rekao da mozes nabaviti prah u kojem se nalaze sve tri kommponente zajedno zar ne :rolleyes01:
U galenskim lab. se efko koristi za pravljenje kapi!!!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on August 24, 2008, 08:50:22 PM
U kapima je pseudoefedrin stereoizomer efedrina.

moja greska onda, hvala na ispravci
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nix on August 24, 2008, 09:58:15 PM
Ne ne mozda se nismo razumili ja sam rekao da se u med koristi efedrin a ne eca stack i da se u ovom eca nalazi 60mg tog med efa a dodat je jos aspirin i kofein 
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on August 25, 2008, 05:05:17 PM
Poanta je u tome da ti može prodat speed, koku, kredu ili razmrvljene pseće kosti ako su u prahu... Naš ti je savjet da to izbjegavaš, ali ako si toliko navalio, mi te sigurno nemožemo zaustaviti.
P.S. ako ti je do praha ili šmrkanja radje nabavi ove tri komponente pa si ih sam zdrobi u prah, bar ćeš znati šta piješ
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chivas on September 07, 2008, 04:10:58 AM
ja sma imo problema s tim grcevima ali toliko gadnih da se bojim postat...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: LazarSD on September 07, 2008, 04:04:14 PM
@ Lazicu ajde da ne menjam temu...Probacu tako kalium,pojedem 1 do 2 banane pre treninga!? :yes: Hvala jos jednom...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: savmojsvet on November 27, 2008, 01:00:22 PM
Pozdrav,
 vidim da ovde ima iskusnih kada je rec o upotrebi E/C/A !!!!
Potreban mi je savet.....
naime pre tri nedelje sam nabavila E i pocela da ga uzimam u kombinaciji sa C i A.....naravno krenula sam svakodnevno da vezbam, tri puta nedeljno trening, a ostalim danima vezbam kod kuce...
Elem, efekat je u prvo vreme bio uocljiv, ali kako vreme odmice, ja povecavam kolicine i sve ga manje osetim!!!!!
E citala sam jos da smanjuje apetit, sto kod mene nije slucaj. Kapiram da imam nekih 6 kg viska i neznam kako da ih se oslobodim  :wallbash1:.
Znaci, uspevam da vezbam, vise nego obicno, a masti se ne tope!!!!!! Znam da se efekat ne moze videti odmah, ali zar ni makac?????
I jos jedna stvar, kontam da E moze izazvati zavisnost, koliko dugo smem da ga upotrebljavam, pa onda koliku pauzu da pravim....
Unapred zahvalna onome ko odvoji vremena da me posavetuje!!!!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanor on November 27, 2008, 01:52:01 PM
A da ja tebe nesto pitam,

1.Zasto si uzela eca ? po cijoj preporuci ? Koliko imas godina ?

2.Koje doze uzimas ?

3.Kakva ti je ishrana?

4.Kakav je to trening sto radis ?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on November 27, 2008, 01:56:53 PM
Ovdje će te svatko savjetovat da ECA uzmeš tek kada ishrana i trening prestaju davati rezultate, da ti u biti potpomogne završiti posao. Ako odmah kreneš s ECA, sumnjam da će ti dati rezultate kakve očekuješ
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: savmojsvet on November 27, 2008, 03:38:11 PM
For Tanor i jos nekoga ko bi me mogao posavetovati....

Ovako, imam 25 god.
Za E znam jos od ranije, a nabavio mi je kolega koji se bavi bodibildingom.
Sad mozda ce vama biti smesno ali ja treniram nesto sto se zove '' karate aerobik ''. Treninzi su mi bili jako naporni, nikada nisam imala dovoljno snage i kondicije da odradim  ceo trening, uvek se trudim da svaka vezba bude pravilno izvedena.
I tu sam se odlucila za E kao push up ! Malog pomagaca !
E, sad izgleda da sam ja zajebala sa kolicinama, za prvi put sam uzela 25 mg, a sad pred trening uzmem i 100 mg.
Sto se tice ishrane, trudim se da bude sto zdravija, ali kako sam student imam mali milion obaveza pa se desi da mi prvi i poslednji obrok bude u 7-8 uvece...... :hitself:
Pred trening pojedem bonzitu ili tako sta...

Imas li kakav savet, posto sam ti odgovorila na pitanja??????

Unapred zahvalna!!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on November 28, 2008, 01:56:05 AM
100g efedrina je previše, puno punooooo previše za tebe. Pogotovo ako piješ efedrin-arsan, meni koji sam muško i imam 100 kg i u treningu sam, 50g je i više nego dovoljno. Količine su kod efedrina relativno varijabilne, ali gledaj da nikada ne uzmeš više od 75g dnevno.
Mada, ako uzimaš ovako kako si rekla vjerojatno si promašila temu jer ovdje se priča o efedrinu kao jednom od 3 elementa ECA, a ti kako vidim koristiš samo E - šta znači da mu je fat-burning  efekt sveden na minimum. Bilo kao bilo, smanji tu dozu obavezno i ako ga koristiš kao fat-birner tih 75g poijeli na tri doze od 25g + coffein + aspirin/andol
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on November 28, 2008, 01:42:09 PM
nije to neka doza ako se ide postepeno,buduci da efedrin zacepi receptore pa moraju da se povecavaju doze
postoje ljudi kojima radi tek kad uzmu 6 komada odjednom..naravno takva doza je opasna za nekog ko je nov i ko je osetljiv na efedrin
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: savmojsvet on November 28, 2008, 02:49:03 PM
brate ne radi se o 100 grama !!!!! da toliko uzmem verovatno bi mi srce puklo!!!!!! :dunno:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on November 28, 2008, 06:03:54 PM
Samo oprezno s efedrinom.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on November 28, 2008, 06:54:54 PM
100g efedrina je previse, puno punooooo previse za tebe. Pogotovo ako pijes efedrin-arsan, meni koji sam musko i imam 100 kg i u treningu sam, 50g je i vise nego dovoljno. Kolicine su kod efedrina relativno varijabilne, ali gledaj da nikada ne uzmes vise od 75g dnevno.
Mada, ako uzimas ovako kako si rekla vjerojatno si promasila temu jer ovdje se prica o efedrinu kao jednom od 3 elementa ECA, a ti kako vidim koristis samo E - sta znaci da mu je fat-burning  efekt sveden na minimum. Bilo kao bilo, smanji tu dozu obavezno i ako ga koristis kao fat-birner tih 75g poijeli na tri doze od 25g + coffein + aspirin/andol

ne daj boze da je u gramima,u miligramima
verovatno znas vec,ali da napisem radi drugih koji citaju i ne znaju
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on November 29, 2008, 01:55:18 AM
ne daj boze da je u gramima,u miligramima
verovatno znas vec,ali da napisem radi drugih koji citaju i ne znaju
Naravno, moja greška
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on January 06, 2009, 10:39:18 PM
Jel vama ECA ubija apetit?
Ja npr kad sam uzimao 25mg EF+ 200mg COF +300mg aspirina jednom dnevno ubije mi apetit skroz tako da NEMA šanse da unesem preko 120gr PROTEINA i to na silu, tako mi blokira apetit maltene ceo dan e kako prođe nekih  30dana tada me drži „samo“ 12h (apetit), e za nekih 30dana planiram opet da uzimam ali 2 puta dnevno. Nesmem ni da pomislim kako će me tad blokirati + ako dodam clen...
Znam ljude koji piju i po 200mg EFA i jedu bez problema.
Šta mislite o ovome:
U definiciji uzimati 2put dnevno ECA + istog dana 2tablete clena 40mcg? Naravno uz sređenu ishranu.

Trenutna Kg 88-89kg
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on January 06, 2009, 10:59:30 PM
nisam imao taj problem.
ne volim da kombinujem eca i klen, moze da napravi mnogo problema.nista nije toliko hitno da se oba uzimaju
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nenadns on January 07, 2009, 02:09:17 AM
300mg aspirina previse?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on January 07, 2009, 07:06:08 AM
300mg aspirina previse?

Znam ali sam uzeo onaj što štiti želudac i tada nisam znao da je dovoljno 100mg  :wallbash1:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mr.X on January 07, 2009, 08:57:25 AM
Jel vama ECA ubija apetit?
Ja npr kad sam uzimao 25mg EF+ 200mg COF +300mg aspirina jednom dnevno ubije mi apetit skroz tako da NEMA sanse da unesem preko 120gr PROTEINA i to na silu, tako mi blokira apetit maltene ceo dan e kako prodje nekih  30dana tada me drzi „samo“ 12h (apetit), e za nekih 30dana planiram opet da uzimam ali 2 puta dnevno. Nesmem ni da pomislim kako ce me tad blokirati + ako dodam clen...
Znam ljude koji piju i po 200mg EFA i jedu bez problema.
Sta mislite o ovome:
U definiciji uzimati 2put dnevno ECA + istog dana 2tablete clena 40mcg? Naravno uz sredjenu ishranu.

Trenutna Kg 88-89kg




mislim da ti je mnogo bolja opcija da povecas dozu klena i da izbacis ef,ili da koristis ef na svaka 4 sata da bi povecao vremenski interval pod termogenezom
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Boky_LA on February 15, 2009, 08:28:29 PM
Mozda gresim, al primetio sam da neki fat burneri zaustavljaju rast misicne mase .. e sad .. moze li da se uzme eferdin i da se radi masa? ili ima nesto na tu foru da je jako a nema losih efekata(makar ne onih ozbiljnih) ??
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on February 15, 2009, 08:42:56 PM
kako zaustavljaju rast misicne mase?..misicna masa je usko povezana sa mnogim faktorima,kolicinom testosterona,kolicinom proteina, kolicicinom uh i masti, ukupnom kolicinom kalorija,koliko se brzo oporavljas, koliko jako vezbas, ako to sve imas, sagorevac ne moze da to remeti

Sagorevači masti za mrsavljenje (https://www.exyu-fitness.com/sportski-suplementi/sagorevaci-masti/)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mr.X on March 13, 2009, 08:44:31 AM
Mozda gresim, al primetio sam da neki fat burneri zaustavljaju rast misicne mase .. e sad .. moze li da se uzme eferdin i da se radi masa? ili ima nesto na tu foru da je jako a nema losih efekata(makar ne onih ozbiljnih) ??

I gresis i ne gresis  :)

Ne uticu na zaustavljanje misicnog rasta,ali mnogi sagorevaci sadrze kofein kao i druge diuretike pa zbog toga imas utisak da ti se misici smanjuju......

Efedrin moze da ti stvori istu iluziju,na direktan nacin ne bi trebao da utice na smanjenje misicnog rasta
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wii on March 13, 2009, 09:38:57 PM
Interesuje me da li ce me ECA uraditi(i kako) ako pred tekmu/trening popijem 50mg+red bull+aspirin,a pre toga nikada nisam pio efedrin...I koliko dugo se efe zadrzava u krvi?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on March 13, 2009, 09:47:07 PM
Interesuje me da li ce me ECA uraditi(i kako) ako pred tekmu/trening popijem 50mg+red bull+aspirin,a pre toga nikada nisam pio efedrin...I koliko dugo se efe zadrzava u krvi?
ta kombinacija ti napravi da dobijes mnogo energije u nekom momentu i onda pad..ja sam za duze i stabilnije snabdevanje energijom..
zadrzava se dovoljno..ali se kod nas ne testira na to..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wii on March 15, 2009, 12:32:03 AM
Koliko traje taj "momenat",koliko drzi ECA? Tj. posle koliko dolazi taj pad?Hvala na odgovorima...     
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on March 15, 2009, 06:52:04 PM
Koliko traje taj "momenat",koliko drzi ECA? Tj. posle koliko dolazi taj pad?Hvala na odgovorima...    
Ovisi, pad slijedi otprilike 4-5 sati nakon uzimanja, barem kod mene je tako
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kickboxer on March 16, 2009, 04:04:47 PM
koristio sam ja efedrin sa kofeinom, nisam aspirin dodavao i jak je puno. I sad bi ga uzeo ali ga nema kod nas jos na trzistu pa da vas pitam nesto.....


Je li istina da efedrin podstice jace sagorijevanje misica ? tj posto brzo izbacuje svu "vodu" je li istina da dolazi i do jakog katabolizma ?

BIlo kako bilo, ja sam se sav stesao od njega bio  :clap:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lav_rak80@yahoo.com on March 16, 2009, 06:24:43 PM
moze li neko da mi da neki kontakt,treba mi efedrin/kofein/aspirin?pozz
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: r3d on March 16, 2009, 06:46:16 PM
Kofein i aspirin mozes naci, aspirin u apoteci, kofein imas API Caffeine X u prodavnicama suplemenata, a za efedrin se raspitaj u teretani gde se moze naci, jer ga nema u legalnoj prodaji!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on March 16, 2009, 11:21:43 PM
Kofein i aspirin mozes naci, aspirin u apoteci, kofein imas API Caffeine X u prodavnicama suplemenata, a za efedrin se raspitaj u teretani gde se moze naci, jer ga nema u legalnoj prodaji!

Nema ga nigde neštašica strašna :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lav_rak80@yahoo.com on March 17, 2009, 12:33:56 AM
posaljite mi ko ima kontakt za E/C/A u prahu..pozdrav
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: zzz on March 17, 2009, 07:49:48 AM
posaljite mi ko ima kontakt za E/C/A u prahu..pozdrav


zasto uzimati mesavinu u prahu kad ne znas koliko si cega uzeo kad vadis kasikom? a i kako da budes siguran da si dobio ono sto si platio i u tom odnosu?! zar nije laske, prakticnije, pouzdanije i sigurno isplatljivije da kupis Ef u tabl, cof u tabl i aspirin  u apoteci pa uzimaj kako zelis i znas koliko si cega dozirao po uzimanju?!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on March 17, 2009, 08:09:02 AM
zasto uzimati mesavinu u prahu kad ne znas koliko si cega uzeo kad vadis kasikom? a i kako da budes siguran da si dobio ono sto si platio i u tom odnosu?! zar nije laske, prakticnije, pouzdanije i sigurno isplatljivije da kupis Ef u tabl, cof u tabl i aspirin  u apoteci pa uzimaj kako zelis i znas koliko si cega dozirao po uzimanju?!
Nemoj mu niti odgovarati kad se nije udostojio pročitati ovu temu, a već smo imali ovu istu identičnu raspravu   OVDJE  (http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,148.100.html)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Roman on April 10, 2009, 12:41:48 PM
Uzeo sam efedrin 20tableta 5g :help: :help: imam 95kg 185cm!!! U kojim kolicinama da uzmem Efedrin/Kofein/Aspirin?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Mesozder on April 10, 2009, 01:14:22 PM
Uzeo sam efedrin 20tableta 5g :help: :help: imam 95kg 185cm!!! U kojim kolicinama da uzmem Efedrin/Kofein/Aspirin?
Jesi ti siguran da su tablete od 5 GRAMA?  :wow: Ja nisam nikad vidio efedrin od 5 grama, niti je to blizu preporučljivoj dozi, ako znamo da se u E/C/A kombinaciji po dozi uzima 25 MILIGRAMA efedrina, i ne preporuča se prelaziti 75 mg dnevno.
Čuo sam da se navodno više nemože nabaviti efedrin arsan, ali za ovakve doze još nisam čuo...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Roman on April 10, 2009, 01:22:40 PM
heh :rolleyes01: valjda 5 mg  ;) Eo ja sam pre neki dan uzeo Efedrin Arsen!!! Mozesh da mi napisesh kako da ga pijem i koliko u komb sa aspirinom i kofeinom?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kosuta on April 10, 2009, 01:39:48 PM
valjda su 50mg <_< a ne 5mg ili  5g
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on April 10, 2009, 01:49:23 PM
heh :rolleyes01: valjda 5 mg  ;) Eo ja sam pre neki dan uzeo Efedrin Arsen!!! Mozesh da mi napisesh kako da ga pijem i koliko u komb sa aspirinom i kofeinom?

sve pise samo nema ko da cita!!!
valjda su 50mg <_< a ne 5mg ili  5g

eto,vidis kako kosuta zna o efedrinu  :yes:

Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: buba_zum on April 22, 2009, 10:25:17 AM
izmenio Kosuta: nema cena na forumu niti informacija kako i gde nabaviti.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: kukricm on June 08, 2009, 08:15:13 PM
XEj pozdrav svima. Vidim da vas ima strucnih  :yes: a ja imam jedan problem. Dobio sam efedrin u ampulama i ne znam kako da ga koristim, koja je doza dovoljna-jedna apmula ima 50mg   a imam 85kg i visok sam 185
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on June 08, 2009, 08:59:01 PM
koji je latinski naziv tog efedrina
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Pedja Petrovic on June 09, 2009, 09:42:47 AM
koji je latinski naziv tog efedrina

efedrinos intravenozos  :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ISO-100 on June 09, 2009, 07:29:07 PM
Zar se moraju koristiti sagorevaci, nebitno sad koji je da li je to ECA (mada on nije samo sagorevac), Animal Cut, Lipo6 i drugi, da li dosta pomognu uz sredjenu dijetu, kao npr. keto ili rotiranjem UH, kljucno pitanje da li se moze uraditi defka bez njih i koliko to oni pomognu? Nikad nisam korisito sagorevac
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lokk1 on June 10, 2009, 02:45:05 PM
Zar se moraju koristiti sagorevaci, nebitno sad koji je da li je to ECA (mada on nije samo sagorevac), Animal Cut, Lipo6 i drugi, da li dosta pomognu uz sredjenu dijetu, kao npr. keto ili rotiranjem UH, kljucno pitanje da li se moze uraditi defka bez njih i koliko to oni pomognu? Nikad nisam korisito sagorevac

ma moze .. ako si disciplinovan i plan ti je dobar ja kontam da nema ni potrebe za tim .. da je lakshe i brze .. verujem .. ali moze i bez..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: kukricm on June 11, 2009, 09:10:37 AM
naziv je O fiola contine:clorhidrat de efedrina 50mg/ml
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: adnannsa on June 20, 2009, 08:01:49 PM
U kapima je pseudoefedrin stereoizomer efedrina.
da li se to odnosi na sve kapi za nos??
konkretno mislim na reukap (ako admin smatra ovo nekom vrstom reklame neka obrise  :) )
pozz
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chewbacca on June 29, 2009, 12:08:21 AM
O'ako. .i'am dilemu!Hocu da pocnem da se "kljukam" necim,pa sam u dilemi izmedju Animal Cuts-a,i ECA-a.Stvari stoje ovako. .ranije sam koristio Animal (ali treniranje iskljucivo na sipci,ne u teretani,plus kardio trening),i "radio" me dobro,medjutim,prestao sam sa treniranjem iz par razloga,i za nekih 1,5 do 2 dine sam se nagojio 40ak kg!!!! :crazy: Jeo sam kao medved (plus kontra efekat sagorevaca),i eto veeelikih telesnih problema (iako to na meni ne deluje tako strasno,ali opet jeste)!!Hvala Bogu,nemam zdravstvenih problema (zato imam garderobnih),ali sam sam sebi smesan kao strip,pa eto,resih da se vratim u "normalu".Totalno sam bio neaktivan,kao invalid,i sad sam se aktivirao,u zadnjih mesec dana,teretana (6x nedeljno po sat,sat ipo),i minimalni kardio trening,pa razmisljam o varijanti da koristim nesto od gore navedenog,ne bi li me malo "poguralo" u namerama!E sad,kapiram da je rano,ali jbg,nesto mi se bas i ne ceka. .kontam da maximalno iskoristim leto,tj. ovo vreme!Sad imam oko 130 kg,i MORAM da se spustim na 100tinjak kg-ova,kako znam i umem!!Znam da moram da ubacim kardio trening,ali tu mi i sljaka pravi problem. .nego,to ce se nekako resiti,kao i ishrana.Zanima me,sha 'e bolje od gore dva navedena preparata da uzimam??Animal me radio dobro,i oke' mi 'e,a ortak mi preporucuje ECA,pa ne znam sta bih??Ako vam nije smor (a verujem da jeste),malo pomoci,i koji korisni savet ne bi skodio. .znam dosta o svemu tome,ali sebi vise ne verujem,pa ono. . . :help:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Uros B70 on June 29, 2009, 01:28:37 AM
@ Chewbacca
E bas si se na vreme setio :clap:. Prvo, mislim da je skoro nemoguce to sto ti hoces za vreme koje uslovno receno "imas". Drugo, cak i ako ti uspe, ostace ti visak koze i izgledace verovatno ruznije nego sto je sada. Bolje sacekaj Summer 2010, a sada kreni da se spremas  ;)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chewbacca on June 29, 2009, 09:53:48 AM
Brate,UroseB70,imenjace  ;),nemam ja neki odredjeni period za koji "moram" da se stesem,samo zelim dodatni stimulans za trening,pa me zanima koriscenje neka od ta dva preparata!I opet kazem,ta kilaza na meni ne deluje toliko strasno,koliko se mozda cini po brojkama,jer sam relativno visok,i u'ek sam bio krupnije gradje (naravno,ne ovako krupnije),i ne verujem da bi imao taj problem sa viskom koze,i tako to,bar tako ja missim. .znam da cu se ja "brzo" dovesti u red,samo mi treba malo predanosti,i odgovornosti,i doci ce to sve na svoje. .imao sam i ranije sl. problema,nagojim se 10ak 15 kg,ali se aktiviram,zapnem,i vratim se u neku normalu. .ne zurim ja nidje!I neka to bude i summer 2011te,samo da se malo pokrenem sa mrtve tacke. :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Uros B70 on June 29, 2009, 12:23:57 PM
U tom slucaju, izbor je na tebi. Uglavnom se prvo sredi ishrana, pa ako to ne daje vise rezultate krene se s nekim slabijim sagorevacem, pa tek onda neki AC ili ECA ako treba... :yes:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chewbacca on June 29, 2009, 12:39:30 PM
Znam bate,ali nekako mi se ne ceka toliko duuugo.Znam da treba sve postepeno,i umereno,ali jbg,ja bih da malo ubrzam proceduru!! :crazy: Mozda da jos nekih 20ak dana nastavim sa ovim intezitetom,plus trckaranje (za pocetak laganije),i naravno da ishranu kontrolisem koliko je to trenutno maximalno moguce,pa onda da uzmem preparat!?Bem li ga ako znam sha da radim. . :dunno:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on June 29, 2009, 12:51:23 PM
ne nego da uzmes preparat kad ti stane dijeta a vec si ispucao sve opcije pre toga
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Chewbacca on June 29, 2009, 10:37:07 PM
To traje bato. .kapiram ja vas u potpunosti,ali mi neki djavo ne da mira!Znam da treba prvo ici tim putem,pa onda preparati,ako uopste i zatrebaju,ali ja sam u tripu 'sad i odmah'. .ae sacekacu jos malo,mozda me popusti taj nagon.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Zoran Gusic on July 07, 2009, 06:59:32 PM
ne nadjem nigde kako da pijem sam efedrin ... prijatelj mi je rekao da ga uzmem pola tablete ujutru na prazan stomak pred kardio , zatim sachekam 30 minuta i odradim kardaio .. onda jedan dan pauza ... i tako do kraja dok ne popijem sve tablete shto imam u pakovanju .. shta vi kazeete ?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 26, 2009, 03:49:43 PM
Koliko je korisno uzimati samo efedrin i aspirini bez coffeina ????
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 26, 2009, 04:20:34 PM
Koliko je korisno uzimati samo efedrin i aspirini bez coffeina ????

Samo ti uzimaj i cofein 200mg i ne opterećuj se, provereni stak.
Cofein 200tableta (100mg tableta) nekih 700din, nije skupo a korisno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 26, 2009, 04:39:40 PM
Ok, hvala
Da li mozda imas neku ideju kako da uzimam efedrin u prahu?
Imam nekih 20-ak grama ali ne znam kako da podelim na manje doze ?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 26, 2009, 04:44:53 PM
Ok, hvala
Da li mozda imas neku ideju kako da uzimam efedrin u prahu?
Imam nekih 20-ak grama ali ne znam kako da podelim na manje doze ?

Ufff neznam a da kupiš onu ultra finu vagicu za zlato, neznam pa da izmeriš...Uzmi ovo moje sa rezervom, jer nisam baš najsigurniji što se toga tiče.
I ja sam planirao nekako da dođem do tog u prahu (iz laboratorije) ali neznam jeli izvodljivo, odakle tebi?
Jesi li siguran u taj prah?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 26, 2009, 04:55:04 PM
Znam ja da to moze da se odmeri sa tom apotekarskom ili zlatarskom vagicom ali ne znam gde to da nadjem, pa sam mislio na neki drugi nacin to da uradim.
Pa  "nabavio" iz skolske laboratorije  :devil2:   :lol:
siguran sam 100 posto  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on July 26, 2009, 04:56:36 PM
Ok, hvala
Da li mozda imas neku ideju kako da uzimam efedrin u prahu?
Imam nekih 20-ak grama ali ne znam kako da podelim na manje doze ?
Uzmi istresi na sto (stakleni ako imas) ili metalni posluzavnik i napravi pravougaonik od toga

Podelis na pola, jos jednom na pola i to sto ti ostane na 5 delova. Ako imas lenjir stavi pored cisto da znas gde da razdvajas

A za unos ti treba samo jedna novcanica  :twisted: i pazi na nozdrve

Ako neces tako, stavi u vodu pa pij

EDIT: pa imas u laboratoriji valjda
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on July 26, 2009, 04:59:49 PM
vidi se iskustvo  :evillaugh: :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 26, 2009, 05:00:52 PM
haha  :lol:
salu na stranu, stvarno sam razmisljao o tome da rastvorim u vodi pa da pijem, ali ne znam da li vredi tako uzimati?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 26, 2009, 05:13:33 PM
Nego ne reče nam kako si ga nabavio? Reci nam tajnu da znamo i mi kako da nabavimo?
A vagicu kupi imaju precizne , potraži po tehnomarketima, internetu...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on July 26, 2009, 05:37:18 PM
haha  :lol:
salu na stranu, stvarno sam razmisljao o tome da rastvorim u vodi pa da pijem, ali ne znam da li vredi tako uzimati?
Ja mislim da jeste ali sam cuo par puta pricu za slicne stvari (doduse malo jace jelte) da slabo rade kada se rastvore u vodi.
Da li je tacno ili ne, ne znam, najbolje je da uzmes i da probas oba nacina.

A vagica za tih 20g ti se i ne isplati ako neces da nabavljas opet u prahu

vidi se iskustvo  :evillaugh: :evillaugh:
:lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vuksa on July 26, 2009, 06:06:24 PM
ta bas precizna vaga kosta kao djavo..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 26, 2009, 07:49:51 PM
Nego ne rece nam kako si ga nabavio?

pa rekao sam... maznuo sam iz skolske laboratorije :)

ta bas precizna vaga kosta kao djavo..
znam da mi se ne isplati, zato i pitam da li neko zna neki drugi nacin???
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on July 26, 2009, 08:00:46 PM
Ja sam bio potpuno ozbiljan i za nacin merenja i za nacin konzumacije

Koristi zilet ako nemas njega uzmi novu licnu kartu / bankovne kartice ili uopste bilo koje plastificirane kartice mogu da posluze odlicno i za ravnanje i za izvlacenje

Jbg jedino pazi da te neko od matorih ne provali

Kad to sve podelis spakuj u "lutkice" tj uzmi rizle i napravi od njih kesice i zamotaj i cuvaj tako

Druga opcija ti je da uzmes najobicniju plasticnu kesu i da prstom (malim prstom je najbolje) napravis udubljenje, stavi unutra i ostavi malo plastike da viri, to izgori upaljacem i zavrni

To je to, evo ti mini guide i za druge korisne stvari :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Baraba on July 27, 2009, 03:15:42 PM
@mikoshmarinin iskusno  :yes:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 27, 2009, 08:00:02 PM

To je to, evo ti mini guide i za druge korisne stvari :lol:

hvala na savetima za konzumiranje praskastih supstanci  :lol:
ali mislim da bi bilo tesko podeliti sa ziletom  1 gram na delove od po 50 mg???
Jel neko pokusavao da rastvori u vodi ???
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Boky_LA on July 28, 2009, 12:10:10 AM
pa veoma tesko samo je pitanje sta je to sto si ti nasao i kakav je to efedrin..
ja bi ti preporucio da probas da nadjes onaj obican u tabletama ephedrin arsan..
mada to samo stare zalihe imaju posto se fabrika ugasila.. ja nisam uspio naci :(
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 28, 2009, 02:37:53 AM
Ma dobar je sto posto, pisalo na bocici ephedrini chlorium  :yes:
 Cuo sam da nema u slobodnoj prodaji taj u tabletama... jedino kapi za nos...
A i sto da ne iskoristim ovaj u prahu kad vec imam !!!  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Boky_LA on July 28, 2009, 02:46:14 AM
ma de znam kolko je to cisto i kvalitetno al ajde kako hoces
na kapi za nos ne pomisljaj.. to je vec opasno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ppetrovic on July 28, 2009, 02:57:24 AM
Znam da su kapi opasne... ali greota je da dajem pare za tablete kad vec imam prah... i to 20 g cistog efedrina...  :wow:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vuksa on July 28, 2009, 09:25:27 AM
Ja sam bio potpuno ozbiljan i za nacin merenja i za nacin konzumacije



ja sam mislio da se zajebavas...a sad ne mogu da verujem da si bio ozbiljan
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Boky_LA on July 28, 2009, 02:21:17 PM
 :lol: :lol: pa jesi li ti svestan da on to treba da podeli na delove od 0.5g ili cak 0.25 ?
a veoma lako ce se zajebati i uzeti troduplu dozu :S
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on July 28, 2009, 02:26:01 PM
na kapi za nos ne pomisljaj.. to je vec opasno
Zasto? (pitam samo, ne napadam)

ja sam mislio da se zajebavas...a sad ne mogu da verujem da si bio ozbiljan
Na sta mislis?

@ppetrovic do sada si mogao sve kombinacije da isprobas jedino ako cekas odgovor da je sa sokom najbolje
Koja skola je u pitanju?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on July 28, 2009, 02:34:03 PM
Brate evo ti odlično rešenje:
odnesi kod nekog zlatara ili apotekara, nek ti izmeri 25mg, e sad tu količinu EFA stavi u neku mini, mini mericu i obeleži dokle je, ili u krajnjem slučaju napravi kalup gde ćeš videti tu dozu.
Kad hoćeš da poduplaš na 50mg takve dve doze i to je to...
Izmeriš jednom i uvek znaš dozu.

Bravo ja !!! :clap:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on July 28, 2009, 02:34:36 PM
:lol: :lol: pa jesi li ti svestan da on to treba da podeli na delove od 0.5g ili cak 0.25 ?
a veoma lako ce se zajebati i uzeti troduplu dozu :S
A valjda ume sam da izracuna koliko mu treba, ja sam mu rekao kako da podeli do 1g pa posle neka radi sta hoce

Na kraju krajeva uzmi 1g rastvori (ako moze da se rastvori lepo) u 1l vode i neka uzme 100ml za 0.1 g i slicno
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on July 28, 2009, 04:23:14 PM
aj druze ne zajebavaj se sa time jer niti znas koliko je koncentracija supstance u tome niti znas kako da odmeris..glupo je da zbog malo akceleracije tako rizikujes
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: LARY on July 28, 2009, 05:44:09 PM
imam ja tacnu vagicu, ako si negde u bg-u blizu mene ja bih ti vrlo rado izasao u susret.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Boky_LA on July 28, 2009, 07:13:24 PM
@Mikoshmarinin
mnogooo nagriza zeludac.. uopste nije napravljeno za takvu upotrebu..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on July 29, 2009, 10:41:25 PM
@Mikoshmarinin
mnogooo nagriza zeludac.. uopste nije napravljeno za takvu upotrebu..
Misliio sam da je nesto drugo u pitanju

Hvala u svakom slucaju :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on September 08, 2009, 12:47:27 AM
Koristim Animal Cuts vec 10 dana. Rezultati su vidljivi medjutim ja sam nestrpljiv posto imam previse masnih naslaga od stomaka na dole i na butinama tako da ce i sa AC-om i naravno kardio i treninzima u teretani to potrajati. Zato me zanima da li je moguce kombinovati AC i ECA stack za jos bolje rezultate? Da napomenem nemam nikakvih problema sa zdravljem, imam 107 kg i 187cm.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: snake85 on September 08, 2009, 02:29:10 AM
Koristim Animal Cuts vec 10 dana. Rezultati su vidljivi medjutim ja sam nestrpljiv posto imam previse masnih naslaga od stomaka na dole i na butinama tako da ce i sa AC-om i naravno kardio i treninzima u teretani to potrajati. Zato me zanima da li je moguce kombinovati AC i ECA stack za jos bolje rezultate? Da napomenem nemam nikakvih problema sa zdravljem, imam 107 kg i 187cm.
sve sto brzo ode jos brze dodje....sta ce biti kad posle dijete i sagorevaca krenes da klopas normalno i smanjis treninge????bices jos deblji.....bolje polako i lagano...sve sto smrsas preko 3-4 kg mesecno je lose.obrati paznju na ishranu i upri u trening...sagorevaci onda kad dijeta ne daje vise rezultate
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on September 08, 2009, 09:49:00 AM
Krenuo sam sa treninzima pre 3 meseca kada sam bio 120kg. Skinuo sam za prva 2 meseca oko 10kg, pa zatim nisam izgubio mnogo na tezini ali se odnos sala i misica dosta promenio. Tu je vec krenulo malo sporije pa sam ubacio AC i kardio trening ujutro na prazan stomak. Postigao sam dosta ali pomalo izgubio strpljenje sto se sala tice pa me zato zanima da li je ova kombinacija moguca :).
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 07, 2009, 11:30:03 PM
Pogledajte moj profil, ubacite mail u msn i neka me neko kontaktira...znate zasto  ;)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Spartak on October 08, 2009, 01:15:00 AM
pa promjeni nacin ishrane, probaj ketogenu dijetu ako si radio klasicni low carb
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: snake85 on October 08, 2009, 03:52:13 AM
6 nedelja keto pa 6 nedelja carb rotation jos ako se ima uslova da se ispostuje jeko sa supsima ima da budes kao 400-metras :yes: :yes:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Spartak on October 08, 2009, 01:31:49 PM
uglavnom, eca stack vise ne bi koristio jer po meni ima malo bolji efekat od nekog prosjecnog fatburnera...ipak je clen majka :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on October 08, 2009, 01:57:57 PM
uglavnom, eca stack vise ne bi koristio jer po meni ima malo bolji efekat od nekog prosjecnog fatburnera...ipak je clen majka :)

Pa ne moz to ni da se poredi sa ECA
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: alem on October 08, 2009, 03:21:41 PM
posto pise da se uzimaju dvije doze jel moze jedna ujutro prije kardia a popodne prije tegova....ako se imaju dva treninga dnevnoo...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: alem on October 08, 2009, 03:29:23 PM
izvinite mislio sam da je tema animal cuts pa sad vidjeh da sam profulo a na njega sam mislio....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 09, 2009, 09:53:26 AM
Odustao sam od ECA posto je E totalno nemoguce nabaviti, bar u Nišu. Uzeo sam AC, tečni L-Carnitin, kofein, bermude za mršsavljenje, ishrana je već redukovana do donjih granica i krecem sa 2 treninga dnevno. Pitanje je koliko mogu da izdržim ovim tempom  :crazy:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vuksa on October 09, 2009, 11:42:08 AM
Odustao sam od ECA posto je E totalno nemoguce nabaviti, bar u Nisu. Uzeo sam AC, tecni L-Carnitin, kofein, bermude za mrssavljenje, ishrana je vec redukovana do donjih granica i krecem sa 2 treninga dnevno. Pitanje je koliko mogu da izdrzim ovim tempom  :crazy:

te vruce pantalone su bacene pare...sta ce ti tecni karnitin pored AC? mnogo ti je 2xdnevno treninga...to ne mogu ni neki dosta ozbiljniji od tebe...smanji malo posto tako neces moci da izdrzis mnogo ;)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: casper01 on October 10, 2009, 12:07:21 AM
Pozdrav. Ja sam nekada uzimao cist efedrin u prahu i bio je extra. Doza od 25mg je jedna kafena kasicica (NE SA VRHOM).
Uzimao sam i Meltdown i mogu da vam kazem da je pravo sra.... Oseca se efekat termogeneze ali to nista ne znaci posto uopste ne ubija ti apetit za has, tako da je to cisto gov.... Neznam kakvo iskustvo imate sa lipo6x?
Imao bi jos jedno pitanje; Da li neko zna gde moze da se nabavi efedrin?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on October 10, 2009, 06:53:47 AM
retko koji sagorevac, blokira apetit..ne znam sta si ocekivao..lipo 6x je na istu foru..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 10, 2009, 08:00:14 AM
AC ti radi provereno, ako mozes da izdrzis kardio ujutro i popodnevni trening u teretani rezultati su odlicni. Cist Efedrin moze da se nadje u pojedinim apotekama kao sastojak sa kojim prave kapi za nos ali trebace ti teska veza za tako nesto ako je uopste i moguce da ti neko da to jer je krivicno delo :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 10, 2009, 08:13:36 AM
sta ce ti tecni karnitin pored AC?

Pa mislio sam posto ga nema u AC-u (ili ga ima malo nisam siguran) da jos malo pojacam efekat. Ako neko pouzdano zna da je ova kombinacija skroz beskorisna hvala unapred, inace nemam nikakvih negativnih efekata.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 10, 2009, 08:23:19 AM
Jel ima neki suplement za oci posto ne vidim ok defitinitivno :). U AC-u ima dosta L-carnitina
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Spartak on October 10, 2009, 09:58:56 AM
konzumiranje kapi za nos je nevidjena glupost, sprzicete zeludac sa tim
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nemanja1234 on October 10, 2009, 11:34:09 AM
Quote
konzumiranje kapi za nos je nevidjena glupost, sprzicete zeludac sa tim
Ako pre toga ne ispusti dusu od dijareje.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: alem on October 10, 2009, 01:27:45 PM
on je mislio vjerovatno da ima cisti efedrin u apoteci i da ga dodaju kapima za nos nije mislio da konzumira kapi za nos kako sam ga ja razumio.....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nemanja1234 on October 10, 2009, 01:35:27 PM
@alem
I ja sam ga tako razumeo, nego sam hteo da kazem zbog drugih koji bi pomislili da piju te kapi (mislim da je bas u ovoj temi na nekoj od prethodnih strana neko hteo da proba) pa cisto da upozorim na vreme kako ne bi bilo neprijatnih situacija na ulici i teretani.  :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: mikoshmarinin on October 10, 2009, 02:20:24 PM
Ako pre toga ne ispusti dusu od dijareje.
Ne bih se slozio
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 10, 2009, 06:23:18 PM
Naravno kapi za nos ne dolaze u obzir. Pitao sam jednu blisku osobu koja radi u apoteci da dobijem cist Efedrin ali je odgovor bio da nisam normalan i da nema sanse  :boxed:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vuksa on October 10, 2009, 10:50:45 PM
Naravno kapi za nos ne dolaze u obzir. Pitao sam jednu blisku osobu koja radi u apoteci da dobijem cist Efedrin ali je odgovor bio da nisam normalan i da nema sanse  :boxed:
znaci niste se dobvoljno zblizili :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 10, 2009, 11:27:45 PM
ma to mi je keva, htela u nesvest da padne kad sam je pitao  :lol:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Zoran Gusic on October 31, 2009, 06:18:13 PM
ma to mi je keva, htela u nesvest da padne kad sam je pitao  :lol:

nevera ..  :boxed:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on October 31, 2009, 07:08:42 PM
Menjao sam AC za Hydroxycut hardcore jer osoba od koje sam je dobio je bila uplasena informacijama kako je Hydroxucut stetan za jetru i ostalo a i trgovina je bila vise nego povoljna. Pored toga me zanima jos nesto. U svojoj kolekciji fat burnera imam i E/C, Hydroxycut, L-Carnitine 1100mg tecni pa me interesuje da li je dovoljno samo koristiti E/C ili se on moze kombinovati sa jos nekim od ovih.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on November 01, 2009, 12:53:47 AM
Video sam i na nekim forumima da se umesto aspirina u uvaj stack koristi Yohimbine. Jel ima neka tema o tome?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on November 01, 2009, 08:00:35 PM
Yohimbin nije zamena za aspirin,on je dodatak na ECA.....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on November 01, 2009, 08:08:07 PM
Yohimbin nije zamena za aspirin,on je dodatak na ECA.....

+1 S tim sto ja ne znam gde ces uzet cist yohimbin.....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on November 01, 2009, 09:09:39 PM
ima u panu onaj yohimbine bark od natrola,a moze da uzme i controled labs tribulus i on ima yohimbina u sebi  :) :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on November 01, 2009, 09:56:32 PM
to je yohimbe... Yohimbine HCL je ono sto tebi treba... A njega nema u slobodnoj prodaji....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on November 01, 2009, 10:45:10 PM
Ovdje imas yohimbine HCl   :)

http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/lipo-6x.html

http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/redline-meltdown.html

Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on November 01, 2009, 11:12:58 PM
ja sam radio i bez Yohimbina i bio zadaovoljan.....
sa Klenom sam imao nekih problema tipa da mi je pritisak dobijao neke smesne cifre (150 sa 60 )  :crazy: :crazy:
ustvari to mi se desilo kad sam uzeo ECA i Klen u staku   :nonono:  umalo nisam umro taj dan.......
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on November 02, 2009, 07:51:04 AM

ustvari to mi se desilo kad sam uzeo ECA i Klen u staku   :nonono:  umalo nisam umro taj dan.......

Da si citao forum znao bi da se clenbuterol i efedrin ne uzimaju zajedno NIKADA !!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on November 02, 2009, 03:28:26 PM
Ovdje imas yohimbine HCl   :)

http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/lipo-6x.html

http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/redline-meltdown.html

Da ali kolike su se doze ranije uzimale kada ga je bilo solo? Koliko sam ja video i chuo vishe od ovih doza sigurno...


Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on November 02, 2009, 04:43:53 PM
Da si citao forum znao bi da se clenbuterol i efedrin ne uzimaju zajedno NIKADA !!!
dok se ne opeches nece ti uci u glavu!!!!! tako je to u zivotu    :yes: :yes:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: sele137 on November 02, 2009, 06:04:39 PM
Da ali kolike su se doze ranije uzimale kada ga je bilo solo? Koliko sam ja video i chuo vishe od ovih doza sigurno...

Tocno malo kad uzimes u obzir sam yohimbine ali imas dvije opcije...da uzimas ove doze ili da neuzimas nista buduci da nemozes naci bolje... meni je bolja ova prva opcija  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Jovan24 on December 04, 2009, 02:43:28 PM
Da nije mozda preveliko opterecenje za srce ako pre treninga uzmem 50/400/200?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on December 04, 2009, 11:05:26 PM
Da nije mozda preveliko opterecenje za srce ako pre treninga uzmem 50/400/200?
pocni sa 12.5....... kasnije povecavaj......
imaces isti efekat.........kao da uzimas 50mg
od velikih pocetnih doza nemas neke vajde
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Marko 4585 on March 02, 2010, 12:13:19 AM
Znaima me da li semju asmaticari da koriste ECA , posto ja sam asmaticar i pri treningu malo otezanije disem , pa me zanima da li ce mi olaksati trening , tj disanje  ?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on March 02, 2010, 07:46:51 AM
Znaima me da li semju asmaticari da koriste ECA , posto ja sam asmaticar i pri treningu malo otezanije disem , pa me zanima da li ce mi olaksati trening , tj disanje  ?
ova vrsta efedrina sto se nalazi na trzistu , nema ni priblizno efekat na "otvaranje " pluca kao npr 90it sto je bio neki bugarski, pa ti "otpusi" i nos koliko dobro radi

sto se tebe licno tice, sve je pitanje koliko je teksa tvoja astma i da li imas napade, zasto imas itd..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Marko 4585 on March 02, 2010, 03:35:09 PM
ova vrsta efedrina sto se nalazi na trzistu , nema ni priblizno efekat na "otvaranje " pluca kao npr 90it sto je bio neki bugarski, pa ti "otpusi" i nos koliko dobro radi

sto se tebe licno tice, sve je pitanje koliko je teksa tvoja astma i da li imas napade, zasto imas itd..


Ok hvala na informaciji , samo me to zanimalo , a sto se tice moje astme nije toliko teska da imam svaki dan napade ali desava mi se prosecno jednom u 2 meseca i to uglavnom na vremenske promene ili na neke vrste polena i td. , al kao sto sam reko imam problem sa plucima tj sa kapacitetom pa me zanima da li postoji neki proizvod sto olaksava malo disanje jer se bas brzo se zamorim...npr. kad trcim posle jedno 100-200m zadisem se ko da sam trcao sprint.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on March 02, 2010, 03:44:21 PM
kondiciraj ih polako,polako im povecavaj kapacitet, pa kada su skroz zdrava pluca , tesko je doci do kondicije da ne pricamo kada je situacija kao tvoja
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Marko 4585 on March 02, 2010, 04:05:10 PM
kondiciraj ih polako,polako im povecavaj kapacitet, pa kada su skroz zdrava pluca , tesko je doci do kondicije da ne pricamo kada je situacija kao tvoja

 
Ok hvala . :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Cosa Nostra on March 02, 2010, 11:18:30 PM
Da li neko uzima kofein pre treninga da li je mnogo 100mg negde sam procitao da je to isto kao da sam poio 5l kafe?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on March 02, 2010, 11:24:12 PM
uzimam ja...ponekad,uglavnom na definiciji...kada mi je glikogen prazan i ne unosim puno UH ili ih uopste ne unosim....
 na pocetku je ok 100-200........kasnije dodajes vise jer postajes rezistentniji na isti....
ali u principu treba ga izbegavati....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lokk1 on March 02, 2010, 11:56:41 PM
uzimam ja...ponekad,uglavnom na definiciji...kada mi je glikogen prazan i ne unosim puno UH ili ih uopste ne unosim....
 na pocetku je ok 100-200........kasnije dodajes vise jer postajes rezistentniji na isti....
ali u principu treba ga izbegavati....


shto bi ga izbegavao ?? brutalna stvar  ... <3 kofein
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Cosa Nostra on March 03, 2010, 12:26:11 AM

shto bi ga izbegavao ?? brutalna stvar  ... <3 kofein

Ako je istina da je jedna kapsula od 100mg kao 5 l kafe sigurno ga nebih uzimao!

Verujem da je dobar da daje energije ali ako je stetan sto dalje od mene.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tozaNS on March 03, 2010, 12:58:58 AM

shto bi ga izbegavao ?? brutalna stvar  ... <3 kofein
zato sto ce da umre u najgorim mukama......  :evillaugh: bzv je stalno koristiti kofein....posle nekog vremena neces ga ni ocesati... kofein popijes kad ti je smor pred trening..ili kad zelis neku particiju jace da napadnes....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Und3i2c0v3i2 on March 03, 2010, 08:08:13 AM
Ako je istina da je jedna kapsula od 100mg kao 5 l kafe sigurno ga nebih uzimao!

gde cujete takve budalastine  :boxed:
kao jedan espresso otprilike, 1-1,5 red bull
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Cosa Nostra on March 03, 2010, 08:40:57 AM
zato sto ce da umre u najgorim mukama......  :evillaugh: bzv je stalno koristiti kofein....posle nekog vremena neces ga ni ocesati... kofein popijes kad ti je smor pred trening..ili kad zelis neku particiju jace da napadnes....
Ma to sam i mislio ponekad kad se osecam smoreno daleko od toga da bi ga uvek koristio!

gde cujete takve budalastine  :boxed:
kao jedan espresso otprilike, 1-1,5 red bull

Ok hvala ti na informaciji.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lokk1 on March 03, 2010, 05:18:42 PM
zato sto ce da umre u najgorim mukama......  :evillaugh: bzv je stalno koristiti kofein....posle nekog vremena neces ga ni ocesati... kofein popijes kad ti je smor pred trening..ili kad zelis neku particiju jace da napadnes....

kao i svaki drugi stimulans ... mene posle x godina josh radi .. malo vece doze ali opet kul ..

e mozda je malo offtopic ali chisto o tome kako je kafein otrov  :wallbash1: :wallbash1:

http://www.webmd.com/heart-disease/news/20100302/coffee-may-cut-risk-heart-rhythm-problems
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: shock! on March 27, 2010, 04:12:59 AM
nikad nisam uzimao e/c/a sad nameravam po prvi put.
Sa animal cutsom imam dosta iskustva radi me odlicno skidam oko 3% body fat-a sa jednom kutijom znaci 21 dan s savrsenom dijetom i jebenim aerobnim treningom, dva puta dnevno.

Da li neko moze da mi kaze koliko je otprilike procentualno e/c/a jaci od ac-a? pod istim uslovima dijete i treninga naravno.

i da li se kofein nabavlja i dalje po apotekama u Bg-u bez problema ili preko nekog preparata?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on March 27, 2010, 01:55:52 PM
E/C/A ti samo daje kick... Ne utice toliko direktno na lipozu....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Und3i2c0v3i2 on March 27, 2010, 04:17:21 PM
E/C/A ti samo daje kick... Ne utice toliko direktno na lipozu....

kako to?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: IGI900 on March 27, 2010, 06:46:15 PM
E/C/A ti samo daje kick... Ne utice toliko direktno na lipozu....

Ma mozda malo i utjece, ali se prvenstevno uzima bas zbog kicka prije treninga, a ne zbog lipolize.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Und3i2c0v3i2 on March 27, 2010, 07:11:17 PM
to neka nova istrazivanja ili ?  :rolleyes01:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: shock! on March 28, 2010, 12:20:25 AM
E/C/A ti samo daje kick... Ne utice toliko direktno na lipozu....
kapiram da e/c/a stack daje taj kick efekat ali koliko sam razumeo iz price a pogotovo iz uvodnog teksta koji deluje kompetentno - citiram -

"Telesna temperatura time raste i time pocinje drugi a to je termogeni ucinak, jer se ubrzava metabolizam izmene tsvari a time i trosenje masti kao energe. (setite se, vec smo rekli da efedrin prvo koristi mast za energu) Dakle; vise napora je veca potrosnja energe, a rezultat je vece izgaranje masnih naslaga.
Time se ponistava situaca da ako nemamo dovoljno ugljikohidrata u telu pre treninga, telo koristi i misicne proteine za energu. Zalihe glikogena u krvi ostaju na normali a topi se mast."

to mi treba i to me zanima...ukoliko taj segment nije jaci i efikasniji nego kod AC-a onda je bolje da se drzim animala, zato sto i bez kick-a treniram punom parom. Moje pitanje je da li ce covek vise masti izgubiti u istom ciklusu u istim uslovima sa eca ili sa ac-om???
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on March 28, 2010, 05:57:37 PM
kapiram da e/c/a stack daje taj kick efekat ali koliko sam razumeo iz price a pogotovo iz uvodnog teksta koji deluje kompetentno - citiram -

"Telesna temperatura time raste i time pocinje drugi a to je termogeni ucinak, jer se ubrzava metabolizam izmene tsvari a time i trosenje masti kao energe. (setite se, vec smo rekli da efedrin prvo koristi mast za energu) Dakle; vise napora je veca potrosnja energe, a rezultat je vece izgaranje masnih naslaga.
Time se ponistava situaca da ako nemamo dovoljno ugljikohidrata u telu pre treninga, telo koristi i misicne proteine za energu. Zalihe glikogena u krvi ostaju na normali a topi se mast."

to mi treba i to me zanima...ukoliko taj segment nije jaci i efikasniji nego kod AC-a onda je bolje da se drzim animala, zato sto i bez kick-a treniram punom parom. Moje pitanje je da li ce covek vise masti izgubiti u istom ciklusu u istim uslovima sa eca ili sa ac-om???


Znaci dace ti energiju da treniras vise i jace ali to za temperaturu... To ti je kao prica da treba da se utoplish kada trchish jer ces onda "sagorevati" vishe sala...

I kao sto sam rekao efedrin mozda pomaze lipozu indirektno ali on kao supstanca nema neke veze sa tim kao npr klen, albuterol ili sl....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Und3i2c0v3i2 on March 28, 2010, 06:36:12 PM
I kao sto sam rekao efedrin mozda pomaze lipozu indirektno ali on kao supstanca nema neke veze sa tim kao npr klen, albuterol ili sl....
naravno da ima veze
samo nije potentan kao klen jer nije selektivni beta 2 agonist

a kick o kome pricas brzo nestane, dok lipoliticki efekat ostaje i nakon toga  :rolleyes01:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Vexxx on March 28, 2010, 07:21:14 PM
naravno da ima veze
samo nije potentan kao klen jer nije selektivni beta 2 agonist

a kick o kome pricas brzo nestane, dok lipoliticki efekat ostaje i nakon toga  :rolleyes01:

Kao i kod svakog stimulativnog sredstva koje utice na CNS. klen ne utice samo na beta 2...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lokk1 on April 05, 2010, 07:57:23 PM
Znaci dace ti energiju da treniras vise i jace ali to za temperaturu... To ti je kao prica da treba da se utoplish kada trchish jer ces onda "sagorevati" vishe sala...

I kao sto sam rekao efedrin mozda pomaze lipozu indirektno ali on kao supstanca nema neke veze sa tim kao npr klen, albuterol ili sl....

.. obelezi crvenim ovo u zagradi .. to je sushtina a ne ovo shtoi si naglasio  ;)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: banana_republika on April 24, 2010, 06:46:53 PM
ja sam se prvi put sa ECA susreo pre dva meseca i veoma sam zadovoljan.Pre uzimanja ECA imao sam 88kg (180cm),koristio sam ga 30 dana u malim dozama E-12.5mg,A-125mg i jednu jaku crnu kafu.   
        Za tih 30 dana radio sam nemoguce treninge,sat vremena mi je trajao trening(vezbao sam kuci),odmor izmedju serija mi je trajao 40-60sec,a odmor mi je bio trcanje u mestu i povremeno skakutanje.Znam da ovo izgleda smesno,al bio sam pun snage i isao sam do kraja.I posle svakog treninga ja sam isao u setnju i setao sat-sat ipo
        Broj otkucaja srca za vreme treninga mi nije silazio ispod 135o/min.Na kraju meseca rezultat je bio 6kg manje i 14 potrosenih tableta efedrina.
       Napravio sam dva-tri dana pauze i poceo sam klen piti.Nisam bas zadovoljan sa njime,tj. nisam skinuo ni kilu.ECA mi je ubijao apetit-nisam bio gladan,dok sam sa klenom bio uvek zeljan svega da probam i da se najedem onako...momacki.Tako da sam ga posle mesec dana prestao piti.
        Nezeljenih efekata nije bilo,znaci sve naj o Ef-u i ECA!
Znaci,bez pravog(jakog) treninga i malo sredjene ishrane nema nista.Toliko od mene!

pozdrav
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Uros B70 on April 25, 2010, 05:21:59 PM
12,5mg Arsan, 100mg CaffeineX, 300mg Andol. Nista bolje u zivotu nisam probao, videcemo za krajnje efekte ali sto se trenutnih tice, nemam reci...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on May 10, 2010, 09:51:47 PM
Kakav je madjarski ef? Jel vredi ista? Pitam posto ne mogu naci nigde arsan
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Kosuta on May 11, 2010, 06:46:39 PM
Kakav je madjarski ef? Jel vredi ista? Pitam posto ne mogu naci nigde arsan


cuo sam da nije nista posebno, cak sta vise da ne valja, ali opet, nisam ga koristio tako da ne mogu da garantujem ;/
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: r3d on May 11, 2010, 11:06:28 PM
Meni je odlican...epherit od 50mg :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on June 01, 2010, 07:21:22 PM
Da li moze da se koristi defrinol (30mg pseudoefedrina po tableti) umesto efedrina, tipa 2 tablete+2 tablete kofeina+1 aspirina, jednom dnevno pre kardia? Mislim za te pare... 120 din xD
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Avenger on September 11, 2010, 12:12:11 PM
Posto ne moze javno da se objave cene, jel moze neko da mi posalje na pvt cene i kod koga se moze kupiti efedrin?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Spartak on September 13, 2010, 01:49:36 PM
ja zbilja ne znam sto ljudi pate od tolikog osjecaja kicka, ja realno sam macola ne osjecam ni 80mg efedrina tako da i ne koristim stimulanse vise
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Avenger on September 16, 2010, 08:35:40 PM
dajte ljudi niko da mi ne posalje? a svi bar imate jednog dilera :D
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: aazzoo on September 20, 2010, 04:42:53 PM
izvinjavam se što u ovoj temi postavlham sledeće pitanje mada se delimično tiče i ovoga... Kakva su mišljenja i kakve efekte mogu dati guarana id nutrola i api-jev cofffeinex? negativni efekti? Zavisnost? Koji je bolji od ova dva? U kojim količinama? Unapred hvala !
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on September 20, 2010, 05:29:13 PM
guarana je bzv, a kofein ti daje kick, brzo se naviknes na kofein i posle ti povecava pritisak..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: aazzoo on September 20, 2010, 09:15:51 PM
a da li bi bio ok kada bih ga koristio s' vremena na vreme da me "razbudi" pred trening? Od prilike jednom eventualno dva puta nedeljno , da li bi onda došlo do navikavanja i skakanja pritiska?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on September 20, 2010, 09:56:26 PM
onda bi bilo ok
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: goran rac on December 06, 2010, 12:08:33 AM
da li ima razlike u proizvodjacima odnosno da li su svi efedrini isti ,ja sam inace nabavio neki madjarski ?
koju kombinaciju da koristim ,50 mg efedrina ,200 mg kofeina,200 mg aspirina,jel ovo ok kombinacija?
da li se isplati kombinovati ga sa animal cuts i dali uopste sme da se kombinuje?
kad ga popiti pre treninga pola sata ili ?
jel treba mozda i ujutru piti?
koliko mora proci izmedju obroka i efedrina ?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on December 06, 2010, 08:26:39 AM
da li ima razlike u proizvodjacima odnosno da li su svi efedrini isti ,ja sam inace nabavio neki madjarski ?
koju kombinaciju da koristim ,50 mg efedrina ,200 mg kofeina,200 mg aspirina,jel ovo ok kombinacija?
da li se isplati kombinovati ga sa animal cuts i dali uopste sme da se kombinuje?
kad ga popiti pre treninga pola sata ili ?
jel treba mozda i ujutru piti?
koliko mora proci izmedju obroka i efedrina ?


Velika većina kaže da ih npr Turski efedrin arsan bolje radi od Mađarskog ali tu sad postoje varijante da im je Arsan bio prvi i da je zato i dobio taj epitet "bolji" u poređenju sa Epheritom (koga ja nisam ni probao), po meni ako je sastav isti to je to.
Nemoj počinjati odmah sa celom tbl efedrina(50mg), kreni sa pola(maximum) + 200 cofeina i 100-200mg Aspirina ili Andola (acetilsalicilatna kiselina i Andol i Aspirin).
Ako ti AC dobro radi nemaš potrebe da ubacuješ ECA ili da kombinuješ ta dva. Popij prvo AC pa uzimaj ECA, ovo ti govorim iz razloga da ne preteraš sa dozama cofeina i ostalim stvarima koje se nalaze u AC + ECA, ako imaš problema sa srcem izbegavaj efedrin.
Popij ECA 15min pre treninga na prazan stomak.
Moje neko iskustvo mi govori da ECA  bolje deluje kad mi je prazan stomak.
Čim završiš trening popij AK ili WHEY i nakon 30-45min jedi.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: civila on January 20, 2011, 04:47:29 PM
Ako moze neko da mi pomogne oko preporuke gde se moze kupiti efedrin...znam da neko sigirno zna :help:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on January 20, 2011, 04:58:44 PM
Ako moze neko da mi pomogne oko preporuke gde se moze kupiti efedrin...znam da neko sigirno zna :help:

Mislim da ga ima u Mađarskoj (EPHERIT) sad bnam skinuli vize pa ga je lakše nabaviti.

Jedva čekam da odem u HUNGARY kad tad :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: POLOMAC on January 21, 2011, 07:36:43 AM
Neko rece jaci ovaj ili onaj ef.....u principu efedrin je efedrin,razlika izmedju Turskog i Madjarskog je sto je u tableti Turskog arsana 50mg efa,a kod M.eferita 30mg..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Miki82 on May 04, 2011, 02:50:16 PM
Mene zanima jel ima ko iskustvo sa MetRx proizvodi?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Und3i2c0v3i2 on May 04, 2011, 02:55:38 PM
jel to vrsta efedrina? ili aspirina?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Drakce-Powerlifter on May 05, 2011, 11:17:25 AM
Ne verujem druze,nema ih ovde u uvozu.....
U sustni oni,i MHP imaju jaku reklamu...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: kicpe on May 05, 2011, 09:18:12 PM
ljudovi treba mi efedrin , ako moze neki br telefona u pm il jos bolje na mail kicpe@yahoo.com fala unapred..
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steroidan on May 16, 2011, 10:20:36 AM
da li se kofein ima kupiti u apotekama?
i na pm ako ko zna da mi pošalje cijenu efedrina od 50 mg.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on May 16, 2011, 10:57:31 AM
da li se kofein ima kupiti u apotekama?
Nisam video da ima.
Sto ne narucis vamo-> http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/caffeine-x.html
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steroidan on May 19, 2011, 11:42:31 AM
1. ima li smisla piti kreatin uz efedrin?
2. pije li se efedrin i danima kada se ne trenira?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on May 19, 2011, 12:23:14 PM
1. Ne
2. Mozes, ali nema potrebe. Meni najvise odgovara 5x nedeljno, 2x dnevno po 25/200/300, mada cesto ga pijem samo jednom i to pre treninga.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steroidan on May 19, 2011, 01:24:32 PM
hvala na odgovoru
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on May 19, 2011, 09:06:29 PM
1.Ima ako ne radis dijetu tj ne uzimas ECA
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: debian85 on April 09, 2012, 12:08:44 PM
Pozdrav, uh zamrla tema, da li je zasluzila ????

imam 87kg, 185 visok, cilj mi je da skinem 10kg koje sam navukao tokom zime, sve sto sam dosad uzimao je bilo cisto, bez ikakvih ilegalnih supstanci

Jos jednom pozdrav, novajlija sam, mada citao sam pojedine postove, jbg kako vreme dozvoli, pre neki dan sam nabavio efedrin od drugara, s obzirom da ide u jednu od najjacih beogradskih teretana, skoro sam siguran da je efedrin pravi. (veoma sam skeptican po svemu, pa i prema ovome), prekjuce sam prvi put uzeo samo efedrin (pola tablete) uz Dymatize extreme fat burner (prvenstveno sam uzeo i tu jednu tabletu zbog kofeina) iskreno manje vise nisam nista osetio, ajd pola tablete, na moju kilazu, sacekao sam pola sata pa otisao da vozim bicikl (jutarnji trening 40-50minuta) mozda je tu bilo efekta, jer sam imao osecaj da mogu jos, ali da mi misici nogu otkazuju, jutros sam uzeo 1 efedrin, 1 Dyna Exterme, i 1 aspirin od 100mg (Bajerov, kazu u apoteci namenjen cirkulaciji, ima jaci od 500 njega nisam uzeo), sutra cu uzeti 2 tablete efedrina pre pocetka kardio, trenutno ne idem u teretanu, imam nekih obaveza ali tokom sledece nedelje krecu i tegovi :), zeleo bih da mi kazete kako da uzimam efedrin, da li 2 tablete dnevno jedna ujutru jedna popodne, ili obe ujutru ( sa preostalim tabletama) ili kako vec ????
Zamolio bih vas da mi ovde odgovorite da se ne bih setao po forumu, jer sam to vec cinio, ali opet nisam dosao do zeljenih odgovora, danas cu pitati drugara koja je jacina tablete, da li je od 25 ili 50mg ili vec sta

Btw kako da uzimam efedrin kada budem krenuo u teretanu ?
Zahvalin unapred :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on April 09, 2012, 10:22:03 PM
Koji je efedrin u pitanju?
Jel imas kutiju ili pise nesto na tableti?
Mislim da si poranio sa tim i da si to mogao i bez toga. Tj sredi hranu i resices za 2 meseca sve to. Doza od 2 tablete efedrina za pocetnika nije zezanje.

Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: debian85 on April 11, 2012, 11:17:14 PM
Pozdrav, uh ne znam sta je tacno u pitanju, posle 4,5 dana koriscenja, mogu nesto i reci, poceo sam prvo s pola tablete, prva 2 dana, i nista specijalno nisam osetio, druga 2 dana sam uzeo 1 tabletu, opet nista, jutros sam uzeo 2 tablete, i vec se nesto desilo, nisam osecao lupanje srca, osecaj je bilo sto vise uvlacim vazduh vise snage imam za okretanje pedala, klasican trening 40-50 minuta, tablete uzimam na prazan stomak, krecem na bicikl posle pola sata  (uz efedrin sam uzeo 2 tablete aspirina, i 1-2 tablete Dyma Xtreme Burn) sta da ti kazem, cisto me je interesovalo, meni je rekord s animal catom za mesec dana 17kg, al to je bio bukvalno pocetak treninga, izbacivala se voda, smece iz organizma....ovim tempom za 10ak dana cu istrositi, s tim da planiram pauzu za vikend, mozda ovaj sad ne jer sam kuci, al eto 5 treninga nedeljno :) inace, nakon treninga je sve bilo oke, jedino mozda posle 5,6 sati, nesto sam bio mrzovoljan,  (cuo sam da to hoce posle efedrina) demotivisan, ali opet mozda je bilo zbog posla, nesto sam se s mojima na poslu pokacio, tad mi je puls bio 90 (na poslu stojim, krecem se, nema sedenja)

Da li imas neki savet inace kako da ga koristim, na tableti pise MSJ
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steworad on April 26, 2012, 09:24:01 AM
Pozdrav forumasi - vidim da je tema ponovo pokrenuta, imam pitanje u vezi efedrina - gde ga mogu nabaviti? Moze i na PP. Ishrana je ispeglana i uzeo bih ECY. Yohimbin i coffein sam nabavio i fali mi E.
hvala unapred
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 26, 2012, 09:57:43 AM
Pozdrav forumasi - vidim da je tema ponovo pokrenuta, imam pitanje u vezi efedrina - gde ga mogu nabaviti? Moze i na PP. Ishrana je ispeglana i uzeo bih ECY. Yohimbin i coffein sam nabavio i fali mi E.
hvala unapred

Nema ga nigde... Ono sto prodaju je pseudoefedrin, to je shit.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Nebitan lik on April 26, 2012, 10:54:09 PM
Ja imam, mađarski epherit, "ephedrin-hidroklorid", tako da baš i ne mogu da kažem da je sranje...

Koliko vremena je potrebno da bi se receptori potpuno obnovili od efedrina?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steworad on April 27, 2012, 08:58:58 AM
Moze li neko na PP da mi posalje neku adresu ili gde mogu nabaviti E - madjarski ili bilo kakav provereni.
Y je donesen od preko Primaforce-ov - nekako mu dodje da je to najblize a porucen sa ebay tacka at.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Otorinolaringolog on April 30, 2012, 03:15:47 AM
jel probao neko kapi za nos sa efedrinom pre treninga?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanor on May 01, 2012, 08:09:08 PM
Ako se ne varam, pisano je u temi (nesto blize pocetku) o tim kapima i iskustvima ljudi i mislim da nisu komentari bili poztivni...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steworad on May 07, 2012, 11:57:10 PM
Krenuo sam sa ECY danas, doterao ishranu do detalja po tajmingu obroka i gramazi jos pre par nedelja. Javljam utiske
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Flexpit on May 08, 2012, 01:27:04 AM
U apotekama se zove DEFRINOL i košta 250-300 dinara.Verovatno je slična cena u km kod vas. Glavni sastojak je pseudo efedrin i u odnosu na arsan jedna tableta defrinola deluje kao,između,četvrtine i pola tablete arsana. Koristi se kod prehlada.Nemojte se glupirati sa kapima za nos upropastićete sluzokožu i nećete imati nikakav efekat.Pored toga defrinol ima priličnu ''miligramažu'' efedrina tako da ćete dosta uštedeti para a pretpostavljam da je čistiji i kao medikament prihvatljiviji za organizam.

Nadam se da sam pomogao.

P.S. Posle 2 ture arsana defrinol mi sasvim pristojno deluje sto znači da je dovoljno jak.

Pozdrav iz beograda.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nmrmak on May 08, 2012, 02:26:33 AM
Pseudoefedrin se koristi umesto efedrina jer ima manji efekat kao stimulant. Koliko se ja razumem u farmakologiju, mozete slobodno da zaboravite upotrebu pseudoefedrina za "fat-burning"... koristite ga samo ako vam je zapusen nos, za to je dobar, za ostalo ne valja jednostavno. Vece doze = mucnina i nesanica, ali nema termogenog efekta.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on May 08, 2012, 09:36:13 AM
Defrinol je mnogo daleko od arsana. Kapi svakako rade jer je pravi efedrin u njima ali se ne bih usudio da ih pijem stalno. 1 u 10-15 dana radi treninga
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nmrmak on May 08, 2012, 09:57:51 PM
Koje su to kapi sa efedrinom kod nas? Znam da se efedrin koristio za zapusen nos, ali sam mislio da se odavno preslo na kortikosteroide...
Pitam jer sam dugo bio navucen na kapi za nos pa nazalost znam sastave... nafazolin (Nafazol), ksilometazolin hidrohlorid (Olynth), oksimetazolin (Operil), fenilefrin (Adrianol T), beklometazon (Beconase) itd, ali nisam nikada koristio kapi sa efedrinom... (sto ne znaci da ne postoje, samo pitam koje su :D)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wick on May 09, 2012, 10:14:26 AM
Šta kažete za kombinaciju samo kofein+aspirin pre treninga..da li bi dalo neki efekat u topljenju masti!?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on May 09, 2012, 01:23:12 PM
@nmrmak

Ima Bosna lek REUKAP u BiH.

Nešto mi neda da citiram.

@Wick

Pa sam kofein već radi nešto + aspirin da pojača cirkulaciju, ali se to ne može uporediti sa ECA ;)



Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nmrmak on May 09, 2012, 01:37:23 PM
@Bebac, hvala, nisam znao da toga "i dalje" ima na tržištu :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wick on May 09, 2012, 02:05:02 PM
@nmrmak

Ima Bosna lek REUKAP u BiH.

Nešto mi neda da citiram.

@Wick

Pa sam kofein već radi nešto + aspirin da pojača cirkulaciju, ali se to ne može uporediti sa ECA ;)


Pa ima li uopste smisla tipa popiti nes kafu i jedan aspirin pre treninga...bezveze ideja a :) Gledam da sto prirodnije bude..efedrin kad bi uzeo skakao bi celu noc posto mi se ionako desava kada popijem kafu posle sedam znaci srce da iskoci!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: bebac on May 09, 2012, 02:48:12 PM
@Wick

Pa znaš kako jedna nes kafa opet ima manje kofeina nego cofeinske tablete + što je mnogo praktičnije + te lišava bespotrebnih kalorija...

Neznam zašto bi bežao evo od cofeina, pa miša mu poljubim nije to efedrin ili nešto još jače.

Ja lično sam pristalica cofeina mada i od efedrina ne bežim.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wick on May 10, 2012, 11:02:54 AM
Ne ne bežim taman posla..pijem po pet kafa dnevno samo ne smem kasno..do 19h!!Uživam u kafi i jednostavno ne mogu bez nje!
Znači može da ima koristi cofein+aspirin!?

Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lemi livo skodi on May 10, 2012, 11:22:39 AM
aspirin se ne pije vise ni uz efedrin+kofein, a tek da ga pijes samo uz kofein je posebna glupost
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: saxoman on May 10, 2012, 02:10:52 PM
pored pet kafa dnevno samo jos fali i kofein
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wick on May 10, 2012, 02:46:49 PM
Ko je pričao o kofeinu..čitajte bre malo ljudi!

 lemi livo skodi...hvala na odgovoru  :)  (http://www.exyu-fitness.com/forum/profile/?u=44)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: lakyh8 on May 10, 2012, 02:52:23 PM
Kad neko kaze da ne moze bez kafe,sve to nije neophodno za dobar trening... :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: tenssa on May 10, 2012, 02:59:40 PM
Nista nije neophodno, ali da poboljsava trening, to itekako...ako tebe kafa ne radi ne znaci da i druge osobe ne radi...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: steworad on May 29, 2012, 02:56:37 PM
Pocela je cetvrta nedelja uz ECY. Rezultat je u svakom slucaju iznad ocekivanog - definitivno je jaci od bilo kog sagorevaca kojeg trenutno ima na trzistu. Mislio sam da od Melta nema bolje ali ovo je za svaku pohvalu. Redovna i pravilna ishrana, kardio i ECY - prava kombinacija za "secenje". Ubedljivo najjaci termogeni efekat. Postepeno sam povecavao doze kao sto rece Velja i uz to sam povecavao minutazu treninga ( verovatno zbog odredjene supstance iz staka  -dada- ). Trenutno sam na sledecoj kolicini: E C Y => 50 400 15. Kardio na eliptici traje 90 min + dodatne vezbe. E mi je sasvim dovoljno, osetim kick za vreme treninga (najbolje 45 min pre treninga); C je za sada ok 400mg uz 3-4 l vode na dan ali problem mi je Y, imam jos za danas i to je to. Treba da mi stigne za par nedelja a ne zelim da prekidam.
Da li sada mogu nastaviti sa ECA stakom dok mi ne stigne Yohimbin??
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Wick on June 04, 2012, 01:44:07 PM
Koristio neko?
Valja li sta?

Herbal ThermoStack  (http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/herbal-thermostack.html)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: locflow on June 15, 2012, 02:12:36 AM
Pozdrav svima,

Ako bi neko mogao da mi posalje na PM gde moze u Beogradu da se nabive Efedrin bio bih mu jako zahvalan.

Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: konstantin de sisti on September 07, 2012, 10:08:55 AM
cao svima, zanima me da li u beogradu moze da se nadje efedrin.
ako neko zna, moze i na mail. unapred hvala
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on September 07, 2012, 10:17:58 AM
cao svima, zanima me da li u beogradu moze da se nadje efedrin.
ako neko zna, moze i na mail. unapred hvala

Trenutno nema nigde.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: loshmi123 on September 19, 2012, 06:59:56 PM
treba mi efedrin pm ako neko zna gde mogu da kupim ili ako prodaje...

ja sam u beogradu
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on September 19, 2012, 07:12:19 PM
treba mi efedrin pm ako neko zna gde mogu da kupim ili ako prodaje...

ja sam u beogradu

Brate procitaj gornji post lol

Nema nigde, a ako nadjes da neko prodaje taj je sranje.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on September 19, 2012, 07:16:26 PM
Ima eferit sad,nisam probao. Imam par tableta arsana kod mene,a nisam bas dugo uzimao do pre neki dan. Definitivno nijedan ef ne moze d se poredi sa onim.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on September 19, 2012, 08:00:47 PM
Ima eferit sad,nisam probao. Imam par tableta arsana kod mene,a nisam bas dugo uzimao do pre neki dan. Definitivno nijedan ef ne moze d se poredi sa onim.

Baci mi cenu plz na pm. Koliko ima tab u pakovanju? I sta drugi kazu za eferit?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on September 19, 2012, 08:41:29 PM
sve sto sam probao ne moze da se poredi sa bugarskim 90ih godina ,50 mg zelena tabla..ono je bas bilo za astmu..popijes pola tablete i nos ti otpusi..ovo sada  :nonono:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on September 19, 2012, 09:20:55 PM
@Becks
20 tab po 50mg je. Neki kazu da je dobar kao arsan,neki kazu da ih ne radi.Mada, do sad sam video da vecina pocetnika kaze da ih ef ne radi, jer ne znaju da osete.Probaj da proguglas malo vise za eferit i utiske korisnika.



Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: coldwater on November 21, 2012, 03:20:55 PM
Pozdrav svima, sad moram i ja da se javim ovde. Evo godinu dana kako sam krenuo u teretanu i posle dugo premišljanja hteo sam da probam ECA stack da vidim kako deluje i da li mi odgovara. Sad mi samo treba savet gde da nađem efedrin koji nije neki shit.. Ako može neko da mi da neku informaciju, na PP ili mail, kako god. Hvala unapred.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on November 21, 2012, 03:27:25 PM
Pozdrav svima, sad moram i ja da se javim ovde. Evo godinu dana kako sam krenuo u teretanu i posle dugo premišljanja hteo sam da probam ECA stack da vidim kako deluje i da li mi odgovara. Sad mi samo treba savet gde da nađem efedrin koji nije neki shit.. Ako može neko da mi da neku informaciju, na PP ili mail, kako god. Hvala unapred.

Ljudi nema nigde dobrog efedrina, dzaba stalno pitate, nema ga cele godine  :)

Ono sto se prodaje je shit.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Ivy on January 10, 2013, 01:43:59 PM
Izvinjenje ako je neko ranije pitao, ali tema je fakat predugačka da je celu isčitam. :)

Pošto efedrina nema, kako bi bilo stackovati kofein, aspirin, sinefrin, tirozin i možda Yohimbine HCl?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: vukasinami on February 14, 2013, 01:03:51 PM
meni samo nije jasno jer ima puno neslagana kako da uzimam ujutru pre kardio ili nekoliko puta dnevno,da li ima potrebe nekoliko puta?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ul71m0 on April 03, 2013, 07:24:08 PM
Konacno sam dosao u posed epherit tabletta 20x50mg.

Nisam trenirao zadjih 4 meseca, planiram polako trening da pocnem 2-3 nedelje pa onda da krenem sa ECA.
Razmiljam o 2 puta dnevno 25/250/300. Imam 105kg 187cm. Javljam rezultate...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 03, 2013, 07:55:32 PM
Konacno sam dosao u posed epherit tabletta 20x50mg.

Nisam trenirao zadjih 4 meseca, planiram polako trening da pocnem 2-3 nedelje pa onda da krenem sa ECA.
Razmiljam o 2 puta dnevno 25/250/300. Imam 105kg 187cm. Javljam rezultate...

Dosta ti je po ~100mg aspirina, znaci 25/200-250/100. Koliko dugo planiras da ga koristis?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ul71m0 on April 04, 2013, 12:02:03 PM
6 nedelja 5x nedeljno 2 x dnevno po 25mg to mi je 40 tableta.


Samo nisam nasao caffein na shopu, gde mogu njega da uzmem jos?

3 dana nedeljno teretana a izmedju kardio ( biciklo, trcanje, vijaca)....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 04, 2013, 12:35:54 PM
6 nedelja 5x nedeljno 2 x dnevno po 25mg to mi je 40 tableta.


Samo nisam nasao caffein na shopu, gde mogu njega da uzmem jos?

3 dana nedeljno teretana a izmedju kardio ( biciklo, trcanje, vijaca)....

http://www.exyu-fitness.com/shop/sagorevaci-masti/high-coffeine-200mg-100-tableta.html

Javi kakav je taj efedrin, kako ti ide na treningu sa njim itd.  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nobra on April 14, 2013, 12:50:19 PM
Nasao EPHERIT 50mg-tableta,planiram da pocnem da uzimam 25mg E,250 mg CO,300 mg As, 20 min pred pocetak treninga znaci samo jednom dnevno e sada ako bude imao potrbe da povecam dozu uzimacu i 25 mg E ujutru ali mi nije jasno da li treba da uzimami C i A isto i u istoj doyi kako i preed trening
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 14, 2013, 03:31:55 PM
Nasao EPHERIT 50mg-tableta,planiram da pocnem da uzimam 25mg E,250 mg CO,300 mg As, 20 min pred pocetak treninga znaci samo jednom dnevno e sada ako bude imao potrbe da povecam dozu uzimacu i 25 mg E ujutru ali mi nije jasno da li treba da uzimami C i A isto i u istoj doyi kako i preed trening

Da, ako uzimas i ujutru onda opet kofein i aspirin sa efedrinom. I smanji aspirin na ~100mg.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nobra on April 14, 2013, 11:11:17 PM
znaci ako sam dobro skontao 25 mg E,250 mg C i 100 mg A, moze pola sata pre treninga nema potrbe ranije , a ako zelim da pojacam posle sve to isto samo ujutru i E i A i C a ne samo E.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 15, 2013, 08:53:35 AM
znaci ako sam dobro skontao 25 mg E,250 mg C i 100 mg A, moze pola sata pre treninga nema potrbe ranije , a ako zelim da pojacam posle sve to isto samo ujutru i E i A i C a ne samo E.

Tacno.

Mislim da mozes pojacati posle nedelju dana jer 25mg dnevno i nije neka doza. Javi posle par treninga utiske, da li imas kick, da li si izdrzljiviji itd.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: TrtMrt on April 20, 2013, 10:56:04 AM
 Hm, iznecu jedno razmisljanje, pa vi recite da li tu ima logike:). Koliko je pametno da kombinujem kafein, sinefrin i npr po 250mg aspirina ujutro i oko 13h popodne. Ili npr po uzimanju AC ili unidyne-a (posto se uzimaju 2x dnevno) da dodam po 250mg aspirina. Da li ce to imati nekog efekta? Posto ocigledno nema vise kvalitetnog efedrina, a sa ovim novim zajebancijama nebi da eksperimentisem?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: TrtMrt on April 20, 2013, 10:56:44 AM
 Hm, iznecu jedno razmisljanje, pa vi recite da li tu ima logike:). Koliko je pametno da kombinujem kafein, sinefrin i npr po 250mg aspirina ujutro i oko 13h popodne. Ili npr po uzimanju AC ili unidyne-a (posto se uzimaju 2x dnevno) da dodam po 250mg aspirina. Da li ce to imati nekog efekta? Posto ocigledno nema vise kvalitetnog efedrina, a sa ovim novim zajebancijama nebi da eksperimentisem?


Izvinjavam se sto sam 2x pisao, imao sam onu verifikaciju, bio sam pogresio prvi put pa mi na kraju 2x izbacilo. Pravio sam nalog na forumu zbog ovog pitanja samo, pa mi je ovo prvi post iako citam redovno forum. Pozdrav.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 20, 2013, 11:10:38 AM
Ne vredi.  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: TrtMrt on April 20, 2013, 11:20:42 AM
Hvala:). Bas steta, taman sam se ponadao  :blush:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on April 20, 2013, 11:33:50 AM
Kazu da je eferit ok. Farmacija madjarska. Problem je sto ljudi ocekuju cudo od efa

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on April 20, 2013, 11:45:14 AM
Hvala:). Bas steta, taman sam se ponadao  :blush:
Kazu da je eferit ok. Farmacija madjarska. Problem je sto ljudi ocekuju cudo od efa

Da, eferit nije los, probaj ga pa vidi. Ako si pre koristio ef onda znas sta treba da ocekujes.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: TrtMrt on April 20, 2013, 11:57:51 AM
Hvala jos jednom. Videcu da ga nabavim. Koristio sam i ne ocekujem previse. Dosta paznje posvecujem ishrani, opsednut sam svakom kalorijom, cak i vise nego sto bi trebalo. Tako da uz sve to budu dobri rezultati. Cujemo se...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ul71m0 on May 22, 2013, 07:17:20 AM
Na mnogim mestima citam ljudi iskljucili aspirin, pogotovu oni koji su imali zeludacnih problemema kao i ja. Treba da krenem danas i neckam se jos uvek dal da ga uzimam.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Lazic on May 22, 2013, 12:30:16 PM
imas buferovan aspirin
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ul71m0 on May 31, 2013, 10:29:49 AM
Jutros sam poceo sa ovim Epheritom, kik osecam i jos uvek me przi, ovo ima isti rad kao spid bre.

Uzeo sam 25mg E i 200mg C bez aspirina, par dana cu samo ujutru pred trening pa cu posle poceti i popodne.

Biciklo sam 30km odvezao bez problema ;)

Puls je bio 135 u treningu a sad dok sedim je 80, a inace mi je 50-55...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Milan on May 31, 2013, 11:52:58 AM
Otkud znas kako radi spid?  :rolleyes01:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: ul71m0 on May 31, 2013, 12:13:28 PM
Zadesio se na rejvu  :lol:

Ovo ne popusta ni malo a apetira nigde, muljam ove pahuljice po ustima kao da su stiropor...
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Sindrom on October 22, 2013, 02:48:12 PM
Sta mislite o kombinaciji E/C/A + sagorevac (u ovom slucaju meltdown)?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Al Mir on October 22, 2013, 03:37:43 PM
ECA jeste dobra ali se tijelo brzo navikava na standardnu dozu ukoliko se često koristi...
ECA za energiju u sportovima snage, ali u kombinaciji sa sagorjevačem  ne znam koju svrhu da se koristi???
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Sindrom on October 22, 2013, 03:41:13 PM
Cilj mi je definicija.

Negde sam davno citao da su uz sagorevac koristili i Efedrin + kofein.
Jer efedrin ne utice direktno na sagorevanje masnih naslaga?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Al Mir on October 22, 2013, 03:43:49 PM
Na sagorjevanje kalorija i masnih naslaga utiče visok intenzitet treninga uz kratke pauze, kvalitetna ishrana i apsolutno ECA
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: filip85 on October 22, 2013, 03:51:06 PM
pa ako bi koristio sagorevač, onda bih u toj kombinaciji izbacio kofein pošto ga već imaš u sagorevaču... samo ne vidim poentu kombinovanja jednog i drugog, neće to nešto ubrzavati proces, na to najviše utiče ishrana....
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on October 22, 2013, 08:47:53 PM
Cemu sagorevac u toj kombinaciji? Nema potrebe, nece nista poboljsati efekat.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Sindrom on October 22, 2013, 11:17:31 PM
A ja mislim da sam prociao ovde na forumu u temo animal cuts+E/C/A da je neko napisao da moze da se kombinuje?
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Becks on October 23, 2013, 07:51:08 AM
Zasto bi kombinovao nesto mnogo slabije i skuplje sa necim efektivnijim i jeftinijim? Sta ima u Animal Cuts-u da je neophodno i sto bi znatno poboljsalo efekat? Nista.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: SerdjoOliva on December 05, 2013, 10:26:45 AM
Pozdrav narode,
Molio bih pomoc od iskusnijih.Za mjesec dana imam neke fizicke provjere vezano za vojsku.Iako sam u dobroj formi zelim extremno dobre rezultate.Za dan D sam spremio konzervu red bulla,bocicu kapi za nos koje sadrze efedrin i pumpicu ventolina(salbutamol).Sada me interesuje kako to na najbolji nacin iskoristiti i ukombinovati.
Zahvaljjujem na odgovorima.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: BUKAS on December 05, 2013, 11:25:19 AM
Pa salbutamol ce da ti pomogne samo u slucaju ako imas gusenje.


Kapi, nije to to.


Red bul, daje ti krila.
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: LadyD on April 24, 2014, 11:13:35 PM
Da li je neko koristio efedrin za ucenje?  :)
kakva su iskustva?
 znate ono kad je frka pred ispit i kad treba da spremite anatomiju za mesec dana..a realno se sprema bar 3... jedino resenje je nespavanje tj malo spavanja i puno ucenja..  :bored:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanor on April 27, 2014, 05:06:05 AM
Ne znam bas kolko je pametno uzimati efedrin u tu svrhu... jesi probala sa kofeinom? Verujem da si svesna koliko san znaci (naravno da nije svakom potrebna ista kolicina sna) i koliko ti efedrin ne bi pomogao da sa nespavanjem(ili minimalnim spavanjem) postignes kolko tolko adekvatne uslove za ucenje, pogotovo na duzi period. Uvek bih pre isao na vecu(dovoljnu) kolicinu sna na ustreb drugih stvari ...  :)
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: LadyD on April 27, 2014, 01:56:11 PM
kaze kolega sa medicine da povecava fokus,siri bronhije pa mozak dobija vise kiseonika sto poboljsava fokus i pamcenje,a naravno i izdrzljivost,po tome je ef i poznat :)
pa sa kofeinom u tabletama nisam,popijem jednu kafu pred ucenje...mislis da bih mogla da probam sa nekom vecom kolicinom kofeina? spavam i previse  :lol:  valjda zato sto sam iscrpljena
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: nemanja1234 on May 01, 2014, 08:39:07 PM
Edit:  sta tebi pada na um?!!
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: Tanor on May 02, 2014, 06:51:32 PM
kaze kolega sa medicine da povecava fokus,siri bronhije pa mozak dobija vise kiseonika sto poboljsava fokus i pamcenje,a naravno i izdrzljivost,po tome je ef i poznat :)
pa sa kofeinom u tabletama nisam,popijem jednu kafu pred ucenje...mislis da bih mogla da probam sa nekom vecom kolicinom kofeina? spavam i previse  :lol:  valjda zato sto sam iscrpljena

Svakako bih pre probao sa vecom dozom kofeina nego efedrinom :)


Edit:  sta tebi pada na um?!!

Zivo me interesuje sta je rekao  :wow:
Title: Odg: Efedrin/Kofein/Aspirin (Ephedrine/Caffeine/Aspirin)
Post by: LadyD on May 02, 2014, 10:23:28 PM
I mene interesuje sto je rekao  :wow:  mozes i na pp da mi kazes ako nije za javnost

Tanore,
pokusacu sa vise kofeina,uzela sam neki kofein od 100 mg po tableti...  :)