Crea Flash - doza

Ušteda 15%
Crea Flash - doza
Stara cena: RSD.110.00  
RSD.93.50
Ušteda: RSD.16.50 (15%)
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

- Lak za doziranje, aromatizovana formula sa ukusom narandže u vidu praha
- Maksimalna apsorpcija kreatina
- Direktno povećanje performansi
- Povećava mišićnu snagu

 

Da li ste ikada sebi postavili pitanje kako da dođete do još snage kada ste icrpeli sve svoje rezerve baveći se fizički zahtevnim sportom?

 

Naš novi kreatinski proizvod, Crea Flash, je savršena kombinacija koja će vam dati odlučnost i snagu, napravljena samo za vas. Zbog njegovog direktnog efekta na povećanje snage, možete pokazati svoj maksimum u teretani.

Glavni sastojak proizvoda je kreatin, koji povećava fizičke performanse tokom ponavljanja vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta . Crea Flash je specijalan oblik kreatina, višefazni kreatinski kompleks, jako važan u procesu povećanja performansi sa sadržajem funkcionalnih vitamina koji imaju dugoročni uticaj.

Funkcionalni vitamini koji se nalaze u proizvodu, kao što su vitamin B3, vitamin B12 i vitamin B6, doprinose smanjenju umora, što poboljšava performanse tokom treninga.

Gvožđe i vitamin B12 koji se nalaze u proizvodu doprinose optimizaciji krvotoka, što poboljšava metaboličko snabdevanje mišića.

 

Preporučujemo Crea Flash ukoliko:

- se bavite sportom u kom je dodatna snaga neophodna brzo i u trenutnku, kao što su treninzi sa opterećenjem i razni vidovi atletskih sportova.

- ako ste vrhunski sportista tokom priprema i kampova obuke

- ako preferirate proizvode u obliku praha

 

Crea Flash je aromatizovana kreatinska formula, koja se lako dozira i sadrži višefazni kreatinski kompleks da bi povećao fizičke performanse tokom ponavljanih vežbi kratkog intervala i visokog intenziteta. Drugi funkcionalni vitamini dugoročno poboljšavaju performanse tokom vežbanja, proizvod takođe sadrži druge specijalne sastojke kao što su AMP (nukleotid), ribozu (ugljeni hidrat) i alfa lipoinsku kiselinu (antioksidant).

 

Kao svi BioTechUSA proizvodi, Crea Flash se sastoji od bezbednih i pažljivo biranih nutrijenata.

Način upotrebe: Razmutiti 8 g praška (2 pune merice ili 1 supena kašika) u 300 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga.

Pakovanje: 8 gr

NUTRITIVNE INFORMACIJE:

Broj serviranja: 1
Serviranje: 8g

Količina
Sastav 8gr 100gr PDU%
Energetska vrednost 15kJ / 3,5 kcal 189 kJ / 44 kcal   0,18
Belančevine 0,03gr 0,41gr  0,06
Masti 0,0gr 6,3gr 0,00
- zasićene masti  0,0gr 0,0gr 0,00
Ugljeni hidrati 0,03gr  0,38gr  0,01
- šećeri 0,03gr  0,38gr  0,03
So 0,07gr 0,82gr 1,10
Vitamin B6
0,28mg 0,82mg  20,0
 Crea Flash kreatinski kompleks:  5,5 gr 68,25gr  
- Čistog kreatina:
CreArg HCI–Kreatin L-arginin hidrohlorid,  Puferovani mikronizirani kreatin monohidrat, Kreatin citrate
 3,7gr 46,25gr  
L-arginin alfa-ketoglutarat  50mg  629mg  
Alfa lipoinska kiselina 30mg 378mg  
AMP – adenozin monofosfat 30mg 378mg  
D-riboza 30mg 378mg  
Kalcijum citrat malat 61mg 755mg  
 Magnezijum citrat  31mg  390mg  

Spisak sastojaka: Crea Flash kreatinski kompleks (68 %): CreArg HCI – Kreatin L.arginin hidrohlorid; puderasti mikronizirani kreatin monohidrat; kreatin citrat; Crea Flash matrica [ Mešavina za obnavljanje energije: kalcijum citrat malat; L-arginin alfa-ketoglutarat; magnezijum citrate; gvožđe-(II)-fumarat; niacin + Energetska mešavina ATP: adenozin monofosfat; D-riboza; gvožđe pirofosfat, piridoksin hidrohlorid + Metabolička mešavina: alfa lipoinska kiselina; cink oksid; hrom hlorid heksahidrat]; kiselina – limunska kiselina; aroma narandže; sredstvo za povećanje zapremine – karboksimetil celuloza; so; zaslađivač - sukraloza; boja tartrazin* i ponso 4R*

*Mogu nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece

* PDU: preporučen dnevni unos

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti. Dodatke ishrani ne treba koristiti kao zamenu raznovrsnoj ishrani. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom i hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage. Čuvati van domašaja dece.

EXYU FITNESS nastoji da opisi i podaci  o proizvodima budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške i promene u sastavu kod proizvoda.Ukoliko primenite iste što pre nas kontaktirajte da to promenimo.