Creatine Pure 1000gr

Ušteda 15%
Stara cena: RSD.2,000.00  
RSD.1,700.00
Ušteda: RSD.300.00 (15%)
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

100% Creatine Monohydrate je proizvod za povećanje snage.Popularnost kreatina je od 1995. godine neprikosnovena.Brojna istraživanja su dokazala kako uspešno povećava snagu i pomaže povećanje mišićne mase.Može se reći da je Creatine Monohydrate najpopularnija i najdelotvornija dopuna ishrane među sportistima.Organizam tokom sinteze ATP koristi kreatin monohidrat.Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića.ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenosine diphosphate).Nažalost u mišićnim tkivima se taloži samo mala količina ATP-a.Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija.Ukoliko se što više kreatina nađe u mišićima time će se stvarati veća količina ATP-a.Ovako se obezbeđuje da mišići pruže maksimalni učinak.Kreatin pomaže i regenerisanju mišićnih tkiva.Prema podacima naučnih istraživanja korišćenje kreatina na duže vreme povećava sledeće faktore:

  • maksimalnu upotrebu snage 5-15%
  • maksimalni prosečni učinak 5-15%
  • sprint (brza sanga) vežbe 1-5%
  • ponavljanje serije vežbi 5-15%

Usled povećanja sposobnosti učinka kreatin povećava telesnu i mišićnu masu za 5-10%.

Način upotrebe: Pomešati 1 kašičicu (5g) Creatine Pure u 500 ml tečnosti.
Period popunjavanja: koristiti 4 doze dnevno tokom prve nedelje, 2 doze pre, 2 doze posle treninga.
Period održavanja nivoa: Nakon perioda popunjavanja koristiti 2 doze dnevno, jednu pre, a jednu posle treninga.

Napomena: Na osnovu rezultata dokazano je da se preporučeno doziranje može po ličnim potrebama povećati u cilju postizanja boljeg rezultata.

 

 

 

NUTRITIVNE INFORMACIJE:

Broj serviranja: 200
Serviranje: 5g

Količina
Sastav 5gr 100gr PDU
Energetska vrednost 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal   -
Belančevine 0gr  0gr  -
Masti 0gr 0gr  -
- zasićene masti 0gr  0gr  -
Ugljeni hidrati 0gr  0gr  -
- šećeri 0gr  0gr  -
Kreatin Monohidrat
5gr 100gr -

Spisak sastojaka: Kreatin monohidrat

* PDU: preporučen dnevni unos
** nema utvrđenih podataka o dnevno potrebnoj količini
- odnosi se na dnevni kalorijski unos od 2000 kcal

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti. Dodatke ishrani ne treba koristiti kao zamenu raznovrsnoj ishrani. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom i hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage. Čuvati van domašaja dece.

EXYU FITNESS nastoji da opisi i podaci  o proizvodima budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške i promene u sastavu kod proizvoda.Ukoliko primenite iste što pre nas kontaktirajte da to promenimo.

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju