Supernova - doza

Ušteda 15%
Supernova - doza
Stara cena: RSD.140.00  
RSD.119.00
Ušteda: RSD.21.00 (15%)
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

- Kombinovani, višefazni prah za pre vežbanja sa 4 vrste kreatina.

- Sa Supernova blend formulom koja sadrži 8 aktivnih sastojaka.

- Daje energiju, visok sadržaj kofeina

- Posebna aroma dinje

Performanse, višak energije, povećana budnost i povišena koncentracija zajedno, sve to bez ugljenih hidrata? Sada ništa ne može stajati na vašem putu  napumpajte svoje mišiće i pomerite svoje granice bez uzimanaj dodatnih kalorija! Sa Supernova formulom za pre vežbanja, možete očekivati najbolji trening u vašem životu, koji garantuje širenje vaših pogleda na svet vežbanja.Kome je preporučena Supernova?

- Onima koji su u potrazi za proizvodima za pre vežbanja bez ugljenih hidrata u sebi.

- Sportistima koji se bave fitnesom tokom perioda priprema.

- Sportistima koji se bave borilačkim sportovima.

- Onima koji preferiraju proizvode u obliku praha.Svaki sastojak Supernove oslobađa kosmičku energiju tokom vežbanja, a kada su ukombinovani, povećaće vaše preformanse kao nikada ranije.

Predstavljamo aktivne sastojke proizvoda prema funkcionalnim grupama:

Supernova blend sadrži aktivne sastojke koji povećavaju proizvodnju azot monoksida u vašem telu i proizvodnju karnozina u vašim mišićima, kao i jedinstvenu kombinaciju dve vrste L-arginina, L-citrulin malata, taurina i beta alanina, vitamina i pratećih elemenata.

Arginin nije esencijalna amino kiselina, to jest, ljudsko telo je sposobno da ga samo proizvodi; ipak, pod određenim okolnostima, proizvodnja ne ispunjava potrebe što zahteva dodatni unos.

Beta-alanin je specijalna amino kiselina hemijske strukture i razlikuje se od amino kiselina koje grade protein. Kombinovana je sa histidinom i karnozinom i akumulira u mišiće u značajnim količinama. Vitamini B3 i B6 doprinose smanjanju umora i iscrpljenosti. To jest, povećavaju performansi i izdržljivost.

Uz ostale sastojke proizvoda, vitamin B6 takođe doprinosi normalan metabolizam proteina i ugljenih hidrata.

Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i održavanje normalnih mentalnih funkcija.

Kreatin za pre vežbanja sadrži 4 vrste kreatina.

Kreatin, visoko azotno jedinjenje sintetisano iz prekursora L-amino kiseline je ključni molekul u energetskom skladištenju ćelija. Za njihove procese koji zahtevaju energiju, kao što su biohemijski procesi, ili čak funkcionisanje kontraktilnih proteina odgovornih za kontrakcije mišićnog tkiva, ćelije koriste ATP (adenozin trifosfat) kao gorivo; ipak, ovo gorivo se brzo iskoristi. Uloga i važnost kreatina leže u činjenici da fosfat izdvojen iz keratin fosfata može da hrani ATP= ADP+Pi reakciju. Drugim rečima keratin ili keratin fosfat obezbeđuju element koji proizvodi energiju, tako što pomažu brzu regeneraciju ATP-a.

*P = Fosfat

Kofein

Kofein, opšte poznat iz kafe, čaja i energetskih napitaka, utiče na metabolizam ćelija uz pomoć efekta blokiranja enzima i uz produžavanje određenih efekata hormonalnog i nervnog sistema osigurava povećanu budnost i fizičke performanse.

Kao svi BioTechUSA proizvodi, nova Supernova se sastoji od bezbednih i pažljivo biranih sastojaka.Kombinacija proizvoda:

Možete postići željene rezultate još brže kroz intenzivne vežbe i uz pomoć nove Supernova formule kombinovane sa Vita Complex multivitaminskom formulom koja sadrži sve neophodne mikro nutrijente esencijalne za sportiste.

Da biste osigurali da vaši mišići mogu da podnesu teret tokom vežbanja, antikatabolički supplement je takođe preporučen. Opšte je poznata činjenica da protein doprinosi povećanju i održavanju mišićne mase. Amino kiseline, sastavni deo protein, mogu se naći u većim količinama u BioTechUSA-ovom 100% BCA koji zbog svoje formule kombinovane sa vitaminom B6 povećava apsorpciju i odličan je saputnik u održavanju i povećanju mišićne mase.

Način upotrebe: Razmutiti 9,4 g praška (3 priložene merice) u 200 ml vode i popiti 15 minuta pre treninga.

Pakovanje: 9,4 gr

 

NUTRITIVNE INFORMACIJE:

 

Broj serviranja: 1
Serviranje: 9,4g

Količina
Sastav 9,4gr 100gr PDU%
Energetska vrednost 47 kJ / 11 kcal 498 kJ /116 kcal  0,56
Belančevine 1,7gr  18gr 3,4
Masti 0,0gr 0,0gr 0,0
- zasićene masti 0,0gr  0,0gr 0,0
Ugljeni hidrati 0,0gr  0,0gr 0,0
- šećeri 0,0gr  0,0gr 0,0
So 0,0gr 0,0gr 0,0
Niacin 10mg 106,4mg 62,5
Zink
5,5mg 60,6gr 57
Piridoksin hidrohlorid – vitamin B6 0,79gr 8,4gr 56
Mešavina Super Nova       
- L-Citrulin malat 2020mg 21,49gr  
- Beta alanin 1717 mg 18,27gr  
- L-Arginin hidrohlorid 1717 mg 18,27gr  
- Taurin 1145 mg 12,18gr  
- L-Arginin Alfa-Ketoglutarat 572mg 6,08gr  

Kreatinska matrica za upotrebu pre treninga
Puferovani kreatin monohidrat (CreaBASE) (7,6%), Kreatin piruvat (1%), Mikronizirani kreatin monohidrat (1%)

1000 mg 10,64mg  
Kofein 200mg 2,13gr  

Spisak sastojaka: Mešavina Super Nova: L-citrulin malat; beta alanin; L-arginin hidrohlorid; taurin; L-arginin alfa-ketoglutarat; niacin; cink oksid; piridoksin hidrohlorid; Kreatinska matrica za upotrebu pre treninga: CreaBASE puferovani kreatin monohidrat; kreatin piruvat; kreatin citrat; mikronizovani kreatin monohidrat; aroma dinje; kofein; kiselina – limunska kiselina; sredstvo za povećanje zapremine – karboksimetil celuloza; sredstvo protiv zgrudvavanja – silicijum dioksid; zaslađivač – sukraloza; boje – tartrazin* i ponso 4R*.

*Mogu nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece

* PDU: preporučen dnevni unos

Napomena: sastav može varirati u zavisnosti od ukusa

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti. Dodatke ishrani ne treba koristiti kao zamenu raznovrsnoj ishrani. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom i hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage. Čuvati van domašaja dece.

EXYU FITNESS nastoji da opisi i podaci  o proizvodima budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške i promene u sastavu kod proizvoda.Ukoliko primenite iste što pre nas kontaktirajte da to promenimo.