Pro Blastex - 2,27kg

Ušteda 15%
Pro Blastex - 2,27kg
Stara cena: RSD.6,250.00  
RSD.5,312.50
Ušteda: RSD.937.50 (15%)
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

Problastex je mešavina 6 proteina različitih vremena apsorpcije i različitih profila aminokiselina. Proteini koji se brzo apsorbuju (hidrolizat, izolat i koncentrat whey proteina) su odgovorni za brzo dopremanje neophodhog gradivnog materijala za mišićno tkivo, uglavnom ujutro i odmah nakon treninga. Protein iz mleka i jaja, kao i kalcijum kazeinat daju dugoročni efekat hranjenja mišićnog tkiva jer se sporije vare i tako duže vreme ispuštaju hranljive sastojke (i do 12 sati nakon konzumacije). Problastex sadrži najbolji mogući spekar aminokiselina koje se organizmu emituju kroz optimalan vremenski period. Ovakav profil aminokiselina je odlično rešenje čak i za najzahtevnije potrebe sportista. Sadržaj aminokiselina kod ovako dobro profilisanog preparata omogućava sinergični efekat koji dodatno poboljšava njegovo korisno dejstvo.
Problastex se može koristiti bilo kad u toku dana, bilo ujutro bilo uveče. Preporučene dnevne doze se ne smeju premašiti.
NAPOMENA: Čuvati na suvom i hladnom mestu, van domašaja male dece.


Preporučena upotreba: 1-3 porcije dnevno (1 porcija = 30 gr praha rastvoreno u vodi ili mleku). Broj porcija ne sme da premaši potrebu vašeg tela za proteinima.


Pakovanje: 2,27 kg.

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju