Caffeine & Taurine - 60 kapsula

Ušteda 15%
Caffeine & Taurine - 60 kapsula
Stara cena: RSD.950.00  
RSD.807.50
Ušteda: RSD.142.50 (15%)
00291
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

Caffeine & Taurine je Bio Tech-ov prirodni osvežavajući proizvod, koji osvežava istovremeno i telo i um.
Taurin su u ovom proizvodu istraživači Bio Tech-a pripremili zajedno sa kofeinom. Ove dve delotvorne materije zajedno povećavaju i sagorevanje masti. Zbog antioksidantnog dejstva povećavaju i sposobnost koncentracije.

Ove aktivne materije povećavaju kapacitet uma i smanjuju osećaj pospanosti. Korišćenje ovog proizvoda se preporučuje kod treniranja, pored dijete i kod povećane umne delatnosti. Bitnije biološke funkcije Taurina su povećanje obima ćelija, stabilizacija membrana ćelija sa čime se potpomaže sposobnost prenošenja impulsa u nervnom sistemu.


Kofein dokazano povećava fizičke aktivnosti. Ispunjava organizam energijom!

Doziranje u odgovarajućim količinama pospešuje rad nervnog sistema. Ubrzava ritam srca a time i krvotok. Održava pažnju i sposobnost koncentracije u slučaju povećanog umnog rada.

Način upotrebe: Uzimati 1 - 2 kapsule dnevno sa tečnošću!Pakovanje: 60 kapsula

 

 

 

NUTRITIVNE INFORMACIJE:

Broj serviranja: 60
Serviranje: 2x1 kapsule

Količina
Sastav 1 kapsula 2 kapsula  PDU
Energetska vrednost 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal  -
Belančevine 0gr 0gr  -
Masti 0gr 0gr  -
- zasićene masti 0gr 0gr  -
Ugljeni hidrati 0gr 0gr  -
- šećeri 0gr 0gr  -
Taurin
600mg 1200mg -
Kofein bezvodni 80mg 160mg  

Spisak sastojaka: Taurin, kapsule (želatin, boja: titan-dioksid), kofein, maltodekstrin (6%).

* PDU: preporučen dnevni unos
** nema utvrđenih podataka o dnevno potrebnoj količini
- odnosi se na dnevni kalorijski unos od 2000 kcal

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti. Dodatke ishrani ne treba koristiti kao zamenu raznovrsnoj ishrani. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.Proizvod sadrži kofein.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom i hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage. Čuvati van domašaja dece.

EXYU FITNESS nastoji da opisi i podaci  o proizvodima budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške i promene u sastavu kod proizvoda.Ukoliko primenite iste što pre nas kontaktirajte da to promenimo.

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju