NoFat & Cellulite Women - 200ml

Ušteda 15%
Stara cena: RSD.1,750.00  
RSD.1,487.50
Ušteda: RSD.262.50 (15%)
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image
Amix® – Gel – NoFat & Cellulite Women 200ml

Gel – NoFat & Cellulite Women 200ml

AmixTM No Fat&Cellulite Gel je specijalno dizajnirana formula za borbu protiv nakupljanja potkožnog masnog tkiva namenjena ženskoj populaciji.

Nemojte brinuti o svom telu samo povremeno, obebezbedite mu stalnu negu i ono će vam to vratiti- lepotom. No Fat&Cellulite Gel je potpuno revolucionaran proizvod na našem tržištu.Regenerišući, hidratacioni i efekat smanjenja oksidativnog stresa, samo su dodatni efekti ovog gela, jer osnovne biološki aktivne supstancese  bore protiv nakupljanja masnog tkiva u potkožnom sloju, povećavaju metabolizam potkožnih masti i povećavaju mikrocirkulaciju kože.  Kompleks bioaktivnih supstanci ima za ulogu da štiti osetljivu žensku kožu i da se ujedno bori protiv celulita, bora i usporava starenje kože. Prisustvo aloja vere i mentola obezbeđuje uravnoteženu kombinaciju umirujućeg efekta hlađenja i efekat zatezanja kože.

PREPORUČENA UPOTREBA: Nanesite AmixTM No Fat&Cellulite Gel dva puta dnevno na kožui lagano masirajte koncentrišući se na delove oko struka i butina i abdomena. Izbegavajte kontakt sa kožom lica, intimnom regijom i oštećenom i povređenom kožom. Samo za zdravu kožu.