Magnezijum 350 mg - 120 kaps

Ušteda 15%
Stara cena: RSD.1,250.00  
RSD.1,062.50
Ušteda: RSD.187.50 (15%)
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

• Poboljšava nervni i skeletni sistem.

 

Magnezijum je vitalni mineral za ljudsko telo. Njegovu važnost uvećava i činjenica da su, slično kalijumu, elementi magnezijuma prisutni u svim ćelijama našeg tela. Kako magnezijum ne može biti zamenjen nisačim drugim, a naše telo nije sposobno da ga proizvede, moramo obratiti pažnju na dovoljan unos minerala. Magnezijum je uključen u nervne, skeletne, mišićne i srčane funkcije. Pomaže izgradnju kostiju i održava zube zdravim. Važan je element prilikom usvajanja proteina.

 

Obzirom da magnezijum ima uticaj na mnogobrojne kompleksne psihološke funkcije i uključen je u mnoge metaboličke procese njegov nedostatak može uzrokovati širok spektar simptoma. Nedostatak magnezijuma najčešće je prouzrokovan nezdravim načinom života, nedostatkom fizičke aktivnosti, hroničnim stresom, nedovoljnim unosom hrane i unosom hrane lošijeg kvaliteta, određenim karakteristikama koje se pripisuju godinama i različitim izmenjenim stanjima (kao što su trudnoća, dojenje, razvoj dece), kao i nekim hroničnim abnormalnim procesima.

 

Način upotrebe: Jedna kapsula dnevno.

Pakovanje: 120 kapsula

NUTRITIVNE INFORMACIJE:

Broj serviranja: 120
Serviranje: 1 kapsula

Količina
Sastav 1 kapsula
100gr PDU
Energetska vrednost 1,95 kJ / 0,46 kcal 232,03 kJ / 55,24 kcal   -
Belančevine 0,1gr  12,06gr  -
Masti <0,01gr <0,1gr  -
Ugljeni hidrati <0,01gr  0,73gr  -
Magnezijum(kao mag.oksid)
350mg 41,67gr 93,3

Spisak sastojaka: Magnezijum oxide, kapsula (želatin, destilovana voda, boja: titanov dioksid), punilo (dikalcijev fosfat), sredstvo protiv lepljenja (magnezijev stearat).

* PDU: preporučen dnevni unos
** nema utvrđenih podataka o dnevno potrebnoj količini
- odnosi se na dnevni kalorijski unos od 2000 kcal

Upozorenje: Kreiran za muškarce iznad 21 godine.Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti. Dodatke ishrani ne treba koristiti kao zamenu raznovrsnoj ishrani. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti

Podaci o alergenima: ne sadrži arargene
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom i hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage. Čuvati van domašaja dece.

EXYU FITNESS nastoji da opisi i podaci  o proizvodima budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške i promene u sastavu kod proizvoda.Ukoliko primenite iste što pre nas kontaktirajte da to promenimo.