Oprema

Filters
  • Brend
  • Cena
  • Gramaža
-15%
2 artikal(la)
001683
Brend: Biotech Usa
Kad nabivite ovu kutiju za pilule više nećete morati da se "mozgate" da li ste popili današnju dozu supelemenata u kapsulama. BioTech USA Pill Box ima pet obeleženih odeljaka. Jednostavno jednom u pet dana "napunite šaržer" i spremni ste!
170 rsd 200 rsd
-15%
10 artikal(la)
001253
Brend: Biotech Usa
Izrađeno od kvalitetne plastike, zapremine 0,7 l. Providna skala sa strane zarad lakšeg praćenja preostale količine tečnosti unutar bidona. Bilo kad i bilo gde sa Vama! Osigurajte telu potrebnu hidrataciju! Gumirani čep koji sprečava curenje a opet pogodan za otvaranje ustima/zubima. Preporučena upotreba:  Sportska flaša (bidon) za vodu. Materijal: Plastika (polietilen LDPE)
221 rsd 260 rsd
-15%
13 artikal(la)
001783
Brend: Biotech Usa
U pitanju je rasklopivi šejker koji pored standardne mrežice za lakše rastvaranje vašeg omiljenog suplementa sadrži i dodatnu posudu (150 ml) kako biste mogli poneti doze suplemenata i lako konzumirati u odnosu na vreme uzimanja. Šejker ima kapacitet od 300 ml.
229 rsd 270 rsd
1 artikal(la)
002673
Brend: The Nutrition
THE NUTRITION SHAKER je flasica namenjena  mucenju  razlicitih napitaka,na  prvom  mestu  proteina.Na pravljena  je od  plastike,sadrzi  osnovnu posudu,mrezicu i poklopac  koji  sprecavaju  prskanje i rasipanje prilikom muckanja.
Težina: 600gr
-15%
16 artikal(la)
001253
Brend: Biotech Usa
Izrađeno od kvalitetne plastike, zapremine 0,7 l. Providna skala sa strane zarad lakšeg praćenja preostale količine tečnosti unutar bidona. Bilo kad i bilo gde sa Vama! Osigurajte telu potrebnu hidrataciju! Gumirani čep koji sprečava curenje a opet pogodan za otvaranje ustima/zubima. Preporučena upotreba:  Sportska flaša (bidon) za vodu. Materijal: Plastika (polietilen LDPE)
272 rsd 320 rsd
-15%
8 artikal(la)
000021
Brend: Biotech Usa
Dostupan u 2 motiva: - "Strong mind, strong body" - "Commit to be fit". Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka. Praktičan za spakovati i poneti gde god da ste se uputili, kako biste uvek imali uz sebe mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka. Šejker ima kapacitet od 600 ml i sadrži merne oznake sa strane za lakše doziranje. Materijal:polipropilen (PP), polietilen (HDPE)
280 rsd 330 rsd
-15%
4 artikal(la)
000023
Brend: Biotech Usa
Plastični Mix Shaker je idealno rešenje za penušasto pripremanje napitaka.Praktičan za spakovati i poneti gde god da ste se uputili, kako biste uvek imali uz sebe mogućnost pripreme osvežavajućeg napitka. Šejker ima kapacitet od 600 ml i sadrži merne oznake sa strane za lakše doziranje. Možete ga kupiti u sedam atraktivnih boja. Materijal:polipropilen (PP), polietilen (HDPE)
9 artikal(la)
000931
Brend: Isostar
Flašica (bidon) od 650ml, sa logom Isostara, izrađena od kvalitetne plastike.
Težina: 650ml
1 artikal(la)
002777
Brend: Maximalium
Zapremina: 700 ml, sa skalom za merenje zapremine. BPA-free: šejker ne sadrži Bisfenol A, poseduje potvrdu kontrole kvaliteta izdate od SGS. Način upotrebe: željenu količinu praha ubaciti u šejker i dodati mu tečnost po želji. Ubaciti metalnu spiralu i energično tresti bocu 45 sekundi da se sastojci dobro sjedine. Sastav: telo – polipropilen (PP) dozvoljeno za mikrotalasnu pećnicu, poklopac – polietilen (PE) nije za mikrotalasnu pećnicu.
Težina: 700 gr
308 rsd 350 rsd
5 artikal(la)
002837
Brend: PHD Nutrition
Šta treba da imate u vidu pre prvog odlaska u teretanu Možda vam prilikom prvog odlaska u teretanu sve izgleda strašno i komplikovano, naročito ako nikad ranije niste kročili u istu. Međutim, uz neke savete možete brže da prebrodite početničku krizu. Predstavljamo vam stvari o kojima bi trebalo da povedete računa, pre nego što prvi put kročite među tegove: Kako da se odlučite za teretanu Pre nego što postanete član „kluba ljubitelja tegova“, prvo proverite šta sve nudi. Obiđite kardio sprave, proverite da li su samo za devojke ili ih mogu koristiti i muškarci (verovali ili ne, takva diskriminacija je i dalje...
1 artikal(la)
002905
5 Stars šejker 600ml je napravljen je od kvalitetne reciklirajuće HDPE plastike ( BPA free ). Ima magičnu kuglicu - žičanu lopticu od nerđajućeg čelika, koja ima funkciju žice za mućenje i koja razbija i najsitnije grudvice, kao električni mikser. Rezultat je kremast i penast napitak bez grudvica i taloga.
5 artikal(la)
002657
Visokokvalitetan Battery šejker za pripremu proteinskih, hidratnih i ostalih napitaka! KARAKTERISTIKE: kvalitetan jednostavan za korišćenje min. 700 ml odlično mućkanje "TWIST LID" zatvaranje odlično mešanje nije prikladan za pranje u mašini za pranje posuđa najbolji materijali bez BPA odgovara većini držača za piće u automobilima boja: bela
1 artikal(la)
001381
Brend: Muscle Pharm
MP šejker je napravljen je od najkvalitetnije reciklirajuće HDPE plastike ( BPA free ). Ima čeličnu žicu koja razbija grudvice i stvara gust i kremast proteinski napitak.
5 artikal(la)
002835
Brend: PHD Nutrition
Da li je bolje uzimati nekoliko manjih porcija proteina ili jednu veliku? Svakom vežbaču je jasno da bez proteina nema optimalnih rezultata u teretani. Međutim, mnogi su u dilemi da li je za izgradnju mišićne mase bolje uzimati jednu veliku dozu proteina ili više malih, odnosno po nekoliko grama na svakih 20 ili 30 minuta. Naučnike Mekmaster univerziteta u Kanadi zanimala je ista stvar. Oni su tako angažovali zdrave studente koji su imali zadatak da treniraju mišiće nogu, a zatim uzimaju proteinske suplemente. Jedna grupa dobila je jednu dozu od 25 grama proteina iz surutke, dok je druga dobila mikrošejk od 2,5 grama proteina...
1 artikal(la)
000000
Elastični steznici Fiksiraju ručne zglobove pri potiskujućim pokretima i vežbama za ruke sa većim težinama. Dimenzije: Širina: 7,5 cm Dužina: 30 cm Sirovinski sastav:  Poliestar 88% Elastan 12% Postupak održavanja:  vlažno brisati
-15%
11 artikal(la)
001949
Brend: Biotech Usa
U pitanju je rasklopivi šejker koji pored standardne mrežice za lakše rastvaranje vašeg omiljenog suplementa sadrži i dodatnu posudu. Često na trening vežbači ponesu proteinski prah kako bi napravili šejk po završetku, ali isto tako ponekad nam je potreban i kreatin, glutamin, NO reaktor... A ne možemo sigurno sva pakovanja da ponesemo sa sobom. Zato, kao što vidite na slici u dodatnoj pregradi možete poneti doze suplemenata i lako konzumirati u odnosu na vreme uzimanja. Šejker ima kapacitet od 600 ml i možete ga kupiti u tri atraktivne boje sa sloganima: - Žuti - DON'T BE THE LIMIT - Narandžasti - NEVER STOP - Tamno plavi...
561 rsd 660 rsd