Paste your Google Webmaster Tools verification code here

Punjene pečurke sa tunjevinom

Ćao svima, završavam ovaj članak bukvalno na letu nazad sa Pittsburgh Pro Figure Cham-pionships-a. Proveo sam sjajan vikend! Nemaš baš često priliku da se družiš sa velikim momcima! Jay, Branch, Seth i jedan od mojih večitih omiljenih, Kevin Levrone!  Nije loše društvo, zar ne?

 

 

Velike pohvale za Cheryl Brown za još jednu zvezdanu predstavu u Pitsburgu. Chervl je izgledala sjajno kao i obično, ali je bila potisnuta sa novopridošlom Heather Dees. Da vam kažem, ova nova Figure devojka stvarno ima super potencijal!

Ne samo da joj je figura savršena, nego i jako dobro izgleda od glave do pete! Našao sam se sa Heather i njenim suprugom Justinom pred finale, pa smo razmenili par reči. Deluju kao sasvim pristojni ljudi, neisfolirani, dobri ljudi. Pratite njena „karijera” napreduje!
Moja devojka i veliki prijatelj, Mona Muresan, takođe je debitovala u Pitsburgu – ali sudbina je tako htela, da se mnogo detalja koji su pripremani u poslednjem minutu nisu baš složili. Ona je završila deveta, ali nije razočarana uopšti i jedva čeka svoju novu priliku.
No, hajde da pričamo o klopi! Ovog meseca, biću jednostavan – veoma jednostavan!

Šta kažete na punjene pečurke? Znam da mnogi od vas tamo neće puno mariti za dobre stare pečurke ali su one sjajna stvar što se mene tiče, a čak mogu da posluže i za punjenje. U ovom slučaju, biće to punjenje od tune. Možete mešati tunu i staviti je preko salate – ili između crnog hleba, da napravite sendvič ili nešto te prirode Ja bih lično napunio pečurke i probao nešto mnogo bolje nego sam stari sendvič ili salatu! Probajte i javite mi šta mislite o tome!

SASTOJCI:

  • 3 velike pečurke za punjenje (drška uklonjena)
  • 1 konzerva tune, u vodi
  • 2 kašike majoneza bez masti 2 kašike fine prezle
  • 1 kašičica seckanog celera
  • 1 kašičica seckanog crnog luka
  • biber
  • svež peršun

NUTRICIONISTIČKE VREDNOSTI:

Kalorija: 270   Proteina: 44 grama     Ugljenih hidrata: 10 grama      Masti: 6 grama

 

UPUTSTVO:

Zagrejte rernu na 175 stepeni. Iscedite tunu, uklanjajući svu suvišnu vodu i   postavite je na činiju za mešanje.

Zadnjim krajem viljuške ili kašike, izlomite tunu dok ne postane kašasta. Dodajte preostale sastojke i dobro promesajte. Koristeći kašičicu, napunite mešavinu od tune u svaku posebnu pečurku. U zavisnosti od veličine pečurke, možete staviti „dodatne” mešavine. Nastavite da punite pečurke dok ne potrošite mešavinu sa tunom. Dodajte četvrtinu šolje vode na tepsiju. Postavite pečurke u tepsiju i pecite 25 minuta. Izvadite iz rerne i poslužite!

 

IFBB PRO Carlo Filippone
MD Septembar-Oktobar-Novembar 2011
www.musular.rs

Tags: , , , , , , , ,

Category: Ishrana, Recepti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *