Yamamoto Kamikaze 400g

Na stanju
5.00
(1 utisak)Napiši mišljenje
002309
4,990 rsd
Cene dostave
 • MOLIMO PRE PORUČIVANJA PROČITAJTE SVE O DOSTAVI
 • Cene dostave možete pogledati  ovde
Načini plaćanja
 • Gotovinom
 • Preko računa
 • Otkup novca
 • Pay Pal
Zašto mi?
 • Veliko iskustvo
 • Povoljne cene
 • Super ponuda
 • Originalni proizvodi
 • Podrška 24/7
+
Yamamoto Kamikaze 400g
Na stanju
5.00
(1 utisak)Napiši mišljenje

Opis proizvoda

KONCENTROVANI PREKURSOR AZOT OKSIDA

Koncentrovani prekursor azot oksida (eng. Concentrated Nitric Oxide Precursor – CNOP-1), mešavina posebno balansiranih sinergijskih elemenata koje karakteriše drugačiji i potpuno inovativni način dobijanja jače, ali i duže stimulacije azot oksida.

Kao inovatori i pioniri sveta integracije sportske hrane, sa „Yamamoto Nutrition“ otišli smo korak dalje u razvoju patentiranih formula, pre svega, Kamikaza formule. Zajedno sa osobljem pratio sam detaljno razvoj „Kyowa“ istraživanja, fokusirajući se na najefikasnije mehanizme azot oksida, danas tako popularne u svetu medicine i sporta.

Rođenje CNOP – 1

Upravo je tako rođena i formula koncentrovanog prekursora azot oksida (eng. Concentrated Nitric Oxide Precursor CNOP – 1), zahvaljujući posebno čvrsto dokumentovanoj sinergiji citrulina i jednog od najjačih antioksidanasa setrie, koji u ovoj formuli ima veoma značajnu ulogu. Upravo ovo omogućava intenzivan protok krvi obogaćene nutrijentima, dodatno pojačane aminokiselinama razgranatog lanca i kreatinom, ka radnim mišićima, pomažući efektivne, duže trenažne sesije, bez ikakvih „padova“ u fokusu, što je u praksi vrlo česta cena koja se plaća za druge stimulacione suplemente pre treninga, dovodeći nas istovremeno u poziciju u kojoj smo u mogućnosti da maksimizujemo oporavak nakon kraja sesije, zahvaljujući produženoj ekstenziji ove „hiperemije“.

U ovoj slučaju, prisutni kofein, u kombinaciji sa L-tirozinom, ponašaće se samo kao „energetska kontura“, kako biste bili u mogućnosti da iskoristite njihove efekte i ostvarite bolji rad, veći kontraktilni kapacitet i bolji fokus!

Revolucija suplementacije pred trening (eng. pre-workout)

Šta stoji iza momentalnog uspeha revolucionarne formule Kamikaza, za koju smo i pokrenuli patentiranje formula? Tržište stimulativnih suplemenata pred trening (eng. pre-workout) je veliki trend trenutno, jer mnogi tragaju za „gralom“ za što boljom, bezbednom prokrvljenošću, što jačim fokusom i osećajem motivacije i energije. Verujemo u i podržavamo maksimizaciju prokrvljenosti mišića, te trendom da traje što je duže moguće. Značajnu ulogu u ovome oduvek je imao arginin i njegovi estri. Ne zaboravite, značajnija količina arginina konzumirana oralno će biti ometena po dolasku u jetru, pre nego što dospe u krvotok, a azot oksid je kao takav visoko reaktivan molekul, koji se veoma brzo razlaže, nakon što je formiran. Upravo zbog toga je CNOP – 1 revolucionarna formula! Mešavina pažljivo biranih elemenata, pažljivo odabranih doza ostvaruje svoje efekte zahvaljujući sinergiji između L-citrulina, setria formule, beta-alanina, kreatina i taurina, sa voluminizirajućim efektima na ćelije (i ne samo na ćelije!), BCAA i uz energetsku podršku „prijateljske“ kombinacije kofeina i tirozina.

Ove kombinacije demonstriraju kako čvrsti i efektivni „savezi“ mogu imati niz kaskadnih reakcija, u ovom slučaju + arginin + azot oksid – regenerišuće atribute i stabilnost u dužem vremenskom periodu, posebno u poređenju sa isključivo argininskim formulama, odnosno isključivo L-citrulin formulama.

Sadrži kofein (200 mg / dnevna doza)

Pakovanje: 400 grama (22 doze)

Features

Težina:
400 gr

Utisci o proizvodu

Prosečna ocena:
5.00 (1 utisak total)
 • 5 Zvezdica
  1
 • 4 Zvezdica
  0
 • 3 Zvezdica
  0
 • 2 Zvezdica
  0
 • 1 Zvezdica
  0
Koristili ste ovaj proizvod?
Napišite nam svoje iskustvo i pomognite ostalima da odluče ispravno.
Ocenjeno sa:
4 Zvezdica (0 utisci)
3 Zvezdica (0 utisci)
2 Zvezdica (0 utisci)
1 Zvezdica (0 utisci)
Uzeo sam vec petu kutiju, i svaki put me radi kao kada sam uzeo prvi put.Dobra pumpa, nema gubljenja daha i preteranog svraba, daje mi dovoljno snage da posle napornog dana odradim zacrtani trening sa manijacnim trenerom.Sve u svemu jedan od boljih koji sam probao.