EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: U zacaranom krugu...  (Read 15266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja the bee

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 129
  • Gender: Female
Odg: U zacaranom krugu...
« Reply #40 on: October 31, 2007, 11:39:45 PM »
Kako ne proteine kad si bolestan?! Pa, pileca supica je upravo najbolji lek za prehladu! Dakle, pileca prsa u serpu i dosta povrca uz to (luk, sargarepa, brokoli...) Ako se ne varam - veca je razgradnja tkiva prilikom oboljenja... Ako gresim - molim, ispravite me 
When there is a will - there is a way!

Offline Tanja

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 1540
  • Gender: Female
    • www.exyu-fitness.com
Odg: U zacaranom krugu...
« Reply #41 on: November 01, 2007, 11:57:44 AM »
Ma to su sve predrasude, ali sta da se radi ... a mama je u pravu da ne mozes samo proteine da jedes ;) jer treba da jedes i dosta povrca, neku vocku ... ono sto je bitno da ga se pridrzavate je da smanjite unos secera kada ste fizicki neaktivni, odnosno u ovom slucaju bolesni ... ako ste na varijacijama umanjite kolice skroba onih dana kada se jede .... plazme i slicno su bez veze ... neka zabluba, kao laagana hrana ... keksic i caj  :lol:
Sto vise tecnosti treba da se pije ... vode, cajeva ... limunada bez secera, mozda i neki grejpfrut tu da se ubaci i narandza ... da se sve to lepo iscedi i pije ... treba povecati unos vitamina i to je to
pilece supice su takodje malo mit ;) pa kad razmislite imate u supici bareno povrce, koje mozete pojesti i ovako, bareno meso i sta jos? ... pa tecnost i to toplu
znaci supica moze ali je to malo izvikana stvar ;)
Srecan je onaj koji je taman toliko pametan da shvati da je glup ;D

Offline Mimi

  • Rekreativac
  • *
  • Posts: 17
  • Gender: Female
Odg: U zacaranom krugu...
« Reply #42 on: November 02, 2007, 10:17:45 AM »
Drage devojke,

Hvala na podrsci i savetima!  :blowkiss:  :blowkiss:

Danas se malo bolje osecam...temperatura je spala. Nisam mogla da vodim racuna o ishrani i da se prepirem s mamom...jela sam i pilecu supicu i plazmu i pila cajeve... :nonono: Ali, polako sam pocela da se pripremam za povratak na zdrav nacin ishrane i vezbanje. Procitala sam sta sam sve napisala i kako mi je lepo islo kada sam krenula u celu ovu pricu. Prosto ne mogu da verujem da mi je volja ovoliko popustila! Ne mogu da se prepoznam, kao da vam je neka druga devojka pisala na pocetku.  :dunno: Meni je najveci problem da krenem sa promenom, ali kada krenem, onda se ne zaustavljam i nista mi nije tesko. Zato sam rekla sebi da je dosta kukanja i neraspolozenja. Kada sam se pridrzavala pravilne ishrane i vezbala, stvarno sam se dobro osecala. Nema vise izgovora! Krecem ponovo u akciju. Krecem od danas! Nema cekanja ponedeljka i sl. Ishrana se od danas menja, a u ponedeljak povratak u teretanu. Odlucila sam da uzemem i trenera, bar za pocetak da bih se lakse vratila u formu, a i da bi me pokrenuo i motivisao.

Quote
mimi, jel me primas u klub?
potpuno isti problem imamo, s'tim sto ja jos nisam ni pocela da se borim, a ti si pocela i videla da mozes, zato nastavi.

Nini, naravno da te primam!  :)  :blowkiss: Pa zajedno ce nam biti lakse! Moramo da pruzamo podrsku jedni drugima!
Citala sam tvoju temu. Mogu ti samo reci da je najteze prelomiti i krenuti. Ali, kada stvarno resis i pocnes da radis na tome, veruj mi da ti je mnogo lakse. Jednostavno se mnogo bolje osecas. Svaki dan si sve zadovoljniji i motivisaniji. Pa cak i kada vaga ne pokazuje manje kg, osecas se dobro jer znas da radis nesto dobro za sebe! Kada sam krenula u sve ovo bilo mi je super. Za tri nedelje sam vec bolje izgledala. Bilo je to daleko od savrsenog, ali sam se mnogo bolje osecala, jer sam isla u pravom smeru. Medjutim, popustila sam kada sam otisla na odmor. Zato sam sada resila da nema vise odugovlacenja i izgovora, jer osecam nekako krivom. Ne samo da sam izneverila sebe, vec i sve ove divne ljude na forumu.  :(  :blush:

Zato, glavu gore i samo napred. Nadam se da cemo zajedno uspeti! Ja stvarno to zelim!

Jos jedom, hvala svima na podrsici! Mislim da mi to najvise znaci. Savete o ishrani mozes da dobijes i  procitas sa raznih strana, ali podrska koju ovde dobijes je nezamenljiva i najbitnija, posebno u kriznim trenucima. Hvala puno!  :blowkiss:


Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg: U zacaranom krugu...
« Reply #43 on: November 23, 2007, 11:09:27 PM »
kako se sada osecas?obicno nas neka bolest na duzi period izbaci iz koloseka...nemoj to sebi da dozvolis vidim da ti je  fino islo.



zakljucano zbog neaktivnosti
ukoliko bude bilo potrebe da se tema nastavi nemojte otvarati novu nego kontaktirajte admina ili bilo kog moderatora

« Last Edit: April 15, 2010, 11:46:04 AM by Und3i2c0v3i2 »
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap