EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: I JA BI SKINULA 10 KG, VEGETARIJANKA  (Read 14511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Milan

  • Pocasni Clan
  • *
  • Posts: 7406
  • "Sloga bice poraz vragu"
Odg: I JA BI SKINULA 10 KG, VEGETARIJANKA
« Reply #50 on: March 18, 2008, 07:30:55 PM »
sjebaces opet nogu,ne skaci vijacu,vozi ortbitrek,apsolutno je ista stvar
Quote
Powerlifting,strongman,weightlifting su direktno povezani sa nasom urodjenom teznjom da budemo jaki i spremni i prevazidjemo sve poteskoce i kao takvi su daleko prirodniji ,jer izviru iz kolektivnog secanja celokupne civilizacije,znaci ,imaju veoma duboke korene u nasim istinskim teznjama.

sledeci cilj:SQ 400  BP 190 DL 380

Offline Msmaza

  • Iskusni rekreativac
  • *
  • Posts: 45
  • Gender: Female
Odg: I JA BI SKINULA 10 KG, VEGETARIJANKA
« Reply #51 on: March 18, 2008, 08:17:35 PM »
 :faint01: Eto ti šta je pesimist! Al znam ja da ćeš mi ti odgovoriti šta me ide.  :blowkiss:
Ajd neću zapeti ko luđakinja i ne još neko vrijeme. Dosta mi je bilo ovih par dana šepanja i bolova! Nisam se usudila niti reći svojima (dok nisam više mogla ni sakrivati šepanje zbog bolova) jer bi odma digli paniku da mi opet nije dobro i ronili suze kraj mene žive i  :strong:
Ponekad samo da mi ubije monotoniju... I nikako ne skakati sa obje noge-onako laganini jedna po jedna, to mi je i bilo lakše, al ja ne bi bila ja da ne idem glavom kroz zid!  :stress_h4  Ako osjetim bilo kakvu bol odmah stajem!
 :signthankspin:

Offline Msmaza

  • Iskusni rekreativac
  • *
  • Posts: 45
  • Gender: Female
Odg: I JA BI SKINULA 10 KG, VEGETARIJANKA
« Reply #52 on: April 01, 2008, 10:38:24 AM »
  :hi066: Nisam odustala, ako je to netko pomislio, samo budno pratim, upijam i trudim se griješiti što manje. Moram priznati da su mi krize dosta jake, pokleknula par puta (dosta mi je teško jesti ribu svaki dan-3 puta dnevno), ali idem dalje.
Znala sam da će mi zbog ograničene hrane i promjene u kombiniranju hrane (prije nisam kombinirala UH i proteine) biti teško i da će ići sporo (što zbog noge, hormona, pa još i uskrs i neke krstitke  :hitself: :hitself: ), ali ipak mogu vidjeti neke promjene-celulit bježi!!
Vijaču sam sakrila, čemu forsirati nešto ako kasnije ne mogu hodat zbog toga?!
Zanima me dal' je ok raditi jogu ili pilates ujutro na prazan želudac? Znam da ste rekli za vježbanje s utezima da nije dobro. Lakše mi je to odvježbati ujutro (da ne radim svaki dan ujutro kardio ili hiit), a ne popodne kad mi je pun želudac.
Budući da mi se ponekad stvarno gadi riba ujutro, kako vam se čini kombinacija da u proteinski napitak pomiješam naribanu jabuku s cimetom (one dane kad mogu UH); ili kad me uhvati kriza za slatkim da napravim bjelanjke kao za šnenokle (ali u vodi ili samom mlijeku) i to klopam sa proteinskim?
Do sada nisam jela jaja (osim ponekad u kolačima  :hitself:), ali pokušat ću ubaciti bjelanjke  jednom tjedno pa ćemo vidjeti reakciju. Baš danas planiram naveče pojesti špinat s bjelanjcima, jedva čekam!  :clap:



Offline Msmaza

  • Iskusni rekreativac
  • *
  • Posts: 45
  • Gender: Female
Odg: I JA BI SKINULA 10 KG, VEGETARIJANKA
« Reply #53 on: April 04, 2008, 01:16:47 PM »
Onaj spinat sa bjelanjcima mi nije bas najbolje sjeo-mislim da cu i dalje gurati bez toga, ne odgovara mi jednostavno. Ostajemo samo moje ribice i ja!  :delicious:
Bila kod doktorice sto se tice hormona-rekla je da je to dosta komplicirano jer mi ocito hipofiza ne stimulira hormone. Sad moram piti Yasmin ocu-necu! Mozda se i s te strane nesto smiri.
Drzim se varijacija i dalje, malo imam problema s probavom makar jedem puuno povrca (osim sa skrobom). Nadam se da je to samo zbog uhodavanja u ovaj rezim i mozda sam pogrijesila sto sam odmah presla na varijacije. Al dobro, idemo dalje!!  :clapping2:



zakljucano zbog neaktivnosti
ukoliko bude bilo potrebe da se tema nastavi nemojte otvarati novu nego kontaktirajte admina ili bilo kog moderatora

« Last Edit: April 15, 2010, 02:34:58 PM by Und3i2c0v3i2 »