EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009  (Read 43988 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Blek Stena

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 178
  • Gender: Male
  • Zalud Beogradu slava,kada mu je Kragujevac glava
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #20 on: January 16, 2009, 08:24:55 PM »
akoje ovako takmicenje onda se placa ta neka licenca..ma meni odgovara i sa 20 m..imacemo svoje slike

Da,tako odredjuju ovi iz ifbb-a ali gde god sam bio uvek je moglo da se pridje blize i da se naprave dobre slike, niko te ne dira.

Offline Blek Stena

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 178
  • Gender: Male
  • Zalud Beogradu slava,kada mu je Kragujevac glava
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #21 on: January 17, 2009, 06:59:32 PM »
--------------------------------------------------------------------------------

Jos nekoliko informacija usput.
Otvoreni Kup Srbije ce biti odrzan 9. maja (mesto jos nije odredjeno) a Balkansko 15-16 maja u Boru i kao sto sam napisao, Evropsko 22-24. maja u Novom Sadu. Dakle, sva tri vikenda zaredom

Eto prilike da se svi potencijalni takmicari dokazu u pravoj konkurenciji koliko vrede.

U nasoj reprezentaciji ce biti mesta za po dva takmicara u svakoj kategoriji tako da svi koji budu maksimalno spremni imaju sansu da se nadju u njoj.
Da podsetim, na programu su osam kategorija u BB (-65kg,-70kg,-75kg,-80kg,-85kg,-90kg,-100kg i +100kg), i cetiri kategorije u clasic BB (-170cm,-175kg,-180cm i +180cm)
 
 

Offline maza

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Female
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #22 on: January 18, 2009, 12:54:10 PM »
ukonio admin na osnovu pravilnika.
svoja licna prepucavanja vezana za funkcionisanje odredjenih saveza prebacite na privatnu konverzaciju.

Offline maza

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Female
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #23 on: January 18, 2009, 01:03:54 PM »
A da Iliću nemoj davati pogrešne informacije ljudima kada znaš da su iz IFBB-a tražili akreditacije koje se plaćaju za sve pa čak i za našu nacionalnu TV!!! Ko želi da radi svoj posao moraće da se akredtuje na press desku! A samo još napomena , nema šanse da iko prođe jer će biti postavljeno obezbeđenje sa detektorima i niko neće moći  da unese opremu ukoliko nema akreditaciju za slikanje. Još nešto broad cating koji pokriva TV ekipa IFBB-a broji 154 svetske TV stanice.

Offline maza

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Female
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #24 on: January 18, 2009, 03:02:17 PM »
OK administratoru.....čim ste izbrisali znači da smo u pravu....nemam ništa protiv ali kako na extreme sajtu gosn administrator pljuje i briše ono što mu se nesviđa ja sam mislila da ste bar vi demokratskije orjentisani...nema problema....srećno na takmičenjima...

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #25 on: January 18, 2009, 03:12:27 PM »
to, ne znaci nista..na ovom forumu nikome ne drzim stranu, osim sebi i svojim moderatorima..
predstavis se imenom i prezimenom pa onda moze da ti ostane komentar.
kada bi neko pod nekim laznim nadimkom, vredjao nekog sa nadimkom, gde se ne zna ko je ko, to je isti nivo i za to me je briga..
ali kada se neko sakriven iza nekog nadimka, javno na javnom mestu obraca na taj nacin nekome, ko koristi svoje ime i prezime., onda to moram da sankcionisem..

nema demokratije na taj nacin, ako imas nesto da kazes, kazi imenom i prezimenom, pa da ima neku tezinu..ovako to ne vredi da ostane..
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline herkules

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 409
  • Gender: Male
  • www.herkules.com.mk
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #26 on: January 18, 2009, 03:48:29 PM »
Boban Gjoroski, Herkules, izjavuljuje da ce ceo maj da provedu na severu, zbog gore napomenutih takmicenja  :clap:
ODLICNO.

Offline Pedja Petrovic

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 3967
  • Gender: Male
  • www.ogistra-nutrition-shop.com
    • www.ogistra-nutrition-shop.com
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #27 on: January 18, 2009, 05:29:12 PM »
Posto je “maza” se javno oglasila pod cudnim imenom jer verovatno lici na sve osim na mazu red je da I ja napisem neke stvari jer se mene direktno tj moje ime spominje.
Dakle,meni je pun q..c razno raznih maza koje se sakrivaju iza cudnih imena I nemaju jaja ili drugi polni organ ako ga I imaju vise da izadju sa svojim imenom I prezimenom I JAVNO kazu svoj problem ako ga imaju ili ima.znaci Pedja Petrovic je moje puno ime I prezime I sve sto kazem stojim iza toga I ne sakrivam se iza nicega niti iza koga pa tako I sam ovaj text gde se obracam nekom VIRTUELNOM SMRADU gubi smisao ali moj temperament mi ne dozvoljvaa da sutim takvim smradovima koji nemau jaja da jvno kazu svoje ime I da ARGUMETNIMA potkrepe stvari o kojima pricaju.Pedja nije promenio federaciju niti bilo sta drugo vec je moj odlazak na IBFA svetsko bio rezulatat toga sto je PEDJI u lice receno da nema NOVACA ZA KARTU ZA IFBB SVETSKO U BAHREINU koja kosta tj koja je kostala 470 eu!!!!-TO JE CINJENICA….
a cinjenica je da se placaju karte za bukvalno LETOVANJA.. ;) ;)
Cinjenica je I to da je pedja u svojoj takmicarksoj akrijeri uzeo u IFBB veoma mnogo titular I potrsio gomile novca IZ ASVOG DEZPA a nije krao I pljackao I uzimao novac iz budzeta sa svoje prirepme……..
Sadasnji predsendnik goran ivanovic je pedji petrovicu pomogao u prirprema za odlazak na svetsko prvesntvo u OSTRAVU-CZEH REPUBLIK u iznosu od 700 eu !!!!!!!......to je cinjnica…I to su sve pare za koje se pedja petorvic ogrebao od ali neo d saveza kako ovde MAZA prestavlja vec je to goran dao iz svog dzepa!!!!!..dali je on to kasnije refudnirao ili nije…neznam I boli me patka…ali to je cinjinca…
Ako nekome smeta sto je pedja naplatio prevodjene seminara od comelna u iznosu od 200 eu….to je onda problem toga kome smeta jer ja nisam kriv sto taj isti ne barata ni sa srpskim jezikom kako dolikuje a ne da govri bar jedan strain jezik pa da I on moze da naplati…
Pedja petrovic nije imao zelju da vidi colemana I jebe mi se za njim,vec sam tamo dosao na pzoiv od predsendika saveza koji je sam predlozio novacnu nadoknadu….to je cinjenica….
I pedja petrovic je prvi put posle svih titular I svega sto je uradio za ovaj sport prosle godine imao stipddiju ali mu to nije dao savez vec drzava….ali bitno je da nije spoemtuno da su sve moje stipedije koje sam trebao da dobijem uvek odlazile u druge ruke I tako 9 godina !!!!!!!!!!!
Dakle..ovo su cinjenice I ovo je stvarno stanje stvari…
Pejda nije uzimao novac iz budzeta da dize zidine,da placa putovanja.letovanja.zimovanja za sebe io svoju pordicu,ruckove I sva ostala sranja koja mogu da se rade kada se uzimaju pare…NE…pedja to nije radio..
I dosta je bilo vise ovih sranja sa imaginarnim sugestijma I imenima vec kada imas ili imate jaja,j ate pzoivam da izadjes sa punim imenom I prezimonom ovde ili tamo..gde god hoces pa da krenemo redom…MIC PO MIC….pa da pedja kaze sve CINJENICE O SVEMU…POTKREPLJENE SA ARGUMETNIMA..a ne sa sakrivanjeim iza mame..tate..saveza…predsnenika…ili vec koga…..
Koliko si jadan I mizeran u svom pokusaju govri cinjenica da si se sakrio iza imena jer da imas neke opipljive argumente onda bi to bilo JAVNO KAO I STO SADA JA JAVNO PISEM…..
O prici,hans nocna mora,bezim od ovoga ili onoga….jednostavo je smesno I pricati jer I to govori tvoju mizeriju I licnu isfrustriranost sa samim sobom jer ovo nije napisao ni HANS NI IGOR NI PERO NI MARKO NI ZIKA….kojih se ti vatas….sta ti imas da govris u tduje ime…pa jednsotavno…zato sto TI NEMAS SVOG I sto si bolesno iskompleksiran ili –a !!!!..
Pedja nikada nije bezao ni od koga….moze to uvek da se tumaci kako hoce itd…ali ako je to najveci problem DA BI SE PRIKRILO SRANJE KOJE SE RADI….ok…evo..ja kazem javno…..HANS JE BOLJI OD MENE..BOLJI JE I STEFAN ANTIC…BOLJI JE I MILOVAN ILIC…..SVI SU BOLJI OD MENE..
I sta ce mo sada???....sada vise nema te price….pedja je priznao da su svi oni moja nocna mora…
Idemo dalje..to smo apsorbirali….sta ce mo sada…
Aha..
Rad saveza za 3 godine….lepo…nema tu sta..moje nije da ocenjujem vas zzavrsni racun za minuli rad I period….
Ja ono sta ZNAM SVE SA CINJENICAMA I ARGUMETNIMA cu lepo da objasnim I opsiem u svojoj knjigi.tako da I ovu temu mozemo da kazemo da je jadna jer ovo nije ni vrme ni mesto..AA MOZEMO DA URADIMO..DA BUDE I VREME I MESTO..SAMO IZADJI SA IMENOM I PREZIMENOM…no problemo…
Ali da zavrsim….sa bolesnim I iskompeksiranim magarcima I magradima necu da imam posla na ovaj nacin,jer koliko si jadan I bedan govri cinjenica da si nesto procitao ili ..hehehhehe…la….na ofrumu gde sam se ja salio sa goran ilicem,ali u nedostatku sive mozdane matreije u lobanji zvane mozak,u tebi je proradilo ono sto ceo zivot vuces sa sobom I zivis sa tim…LICNA BOLEST I ISKOMPLEKSIRATNOST SA SAMIM SOBOM te se krenuo u krstaski pohod u ime saveza sa gomilom gluposti koje nemaju veze niti sa temom na kojoj sam ja nesto napisao niti sa bilo cim osim sa tim da malo pominjes pedju petrovica u negatvinom kontxtu

Ali da ljudi ne misle ovde da je pedja taj KOJI KRADE,PLJAKCA I GAZI PREKO LESEVA ZA PAR KVADRATA VISE ja sam bio primoran da napisem ovo I ovako…..
Dakle..mislim da je pametnije da drzies jezik za zubima ili bar da ga drzis dok ne objavim knjigu pa ces onda imati pravo I da me tuzis I da me povuces ..hm….da…jel…
Ako ti dozvolim…..
A do tada….kao sto rekoh…mnogo pametnija opcija da se cuti I da se uzme sta se uzeti moze…jer mogao bi lagano pod da klizne ispod nogu pa da ne bude onda..lele..nisam znao……

I jos ensto…za kraj..bilo bi lepo setiti se da ovaj SAVEZ ne postoji usrane 3 godine vec da je ovaj savez postoji mnogo duze,I da su ovaj savez I OVAJ SPORT   stavili u 3 kategoriju sportova imena kao sto su..JURAJ VALENCIK,NEGOVAN JOVANOVIC,MARKO PETROVIC,IGOR MILANOVIC,SASA STANKOVIC,SINISA PRIVULOVIC,SLOBODAN VUKIC,BRANISLAVA JOVANOVIC,MILKA SAVIC-tada SUDAREVIC I pedja petrovic..

Da gospdoo draga..ovaj savez postoji mnogo duze a zbog ovih gore naborjanih imeena I njihovih rezualtata je ovaj sport otisao iz zadnje rupe na svriali u 3 kategoriju sportova I onu stvar bi vi uzivali I u ovolikom budzetu I u ovolikim stipedijama da je bb ostao tamo gde je bio…
Ali to niste uradili I postigli vi dragi gosdpoine smradu….vec takmicari koji ne kradu I ne pljackaju……..budzet….kako to lepo zvuci……a da ne ulazim na nize rangove takmicenja itd…jer to sve imam dokumentirano sto kao sto rekoh cu da objavim veoma skoro.
Da ne ispadne da ja nekoga sada omalovazam ovde…imena kao sto su LJUBA PANTOVIC,NENAD MIHAJLOVIC,SLAVISA DJORDJEVIC itd..neka mi oprsoti ako nekoga sada I zaboravim su imena koji nose ovaj sport sada…

Ali gsopdine dragi….vi se zapitajte gde su svi oni ljudi koje sam ja gore nabrojao,dali se sada takmice u drugim federacijima,dali nece vise da se takmice nigde..itd..itd..itd…ALI JE JEDNO FAKAT….NJIH VISE NEMA U IFBB NITI HOCE VISE DA SE TAKMICE….to je cinjenica…..ovo je statistika….
Znam ja da vas boli d ace vise biti PALESTINCA od SRBA u centru novog sada.. ali jedno je stvar…VAMA I NIJE BITNO DALI CE SE NEKO OD JADNE DECICE DA SPREMA ILI NE…AKO SE SPREMI..DOBRO SE SPREMI..AKO NE….NEMA VEZE….CILJ JE POSTIGNUT…A SVI MI OVDE ZNAMO KOJI JE CILJ

….

Znaci..ne zeli niko ovde da cuje MAKIJEVELIZAM,pa da se ide sistemom napad je nabolja odrbrana tj da kazete..pa ima kvalifikacije pa ce biti tako…..
OKOSNICA REPREZENTACIJE SE UVEK ZNALA…..evo ja pitam….a to bi I mnogi ovde voeli da znaju…ne treba po 2 takmicara u kategoriji koliko srbija ima pravo…
NAVEDITE IMENA TAKMICARA SRBIJE PO KATEGORIJMA..

I na kraju da pitam,posto sam citao Vas text gde ste na kraju poceli a pisete u zenskom rodu…jel to govorna mana ili kaj?????

I jos….MISLIM DA JE I VRPACIMA JASNO DA JE OVDE razlog spomienjanja mene I mog imena ona STARA….

…………..DRZITE LOPOVA………..aaa…ma svi znaju kako ide ova stara poslovica dalje

Thank you and come again

i za moju guzicu i stomak..eh..barem sam musko.pa mi stoji jbg..hahahahhahaha
i o povracanju..i meni se povraca verovatno i od same pomisli na tebe,no kako ovde niko nezna ko si..ipak to OSTAJE SEKRET :lol: :lol: :lol:

Offline Pedja Petrovic

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 3967
  • Gender: Male
  • www.ogistra-nutrition-shop.com
    • www.ogistra-nutrition-shop.com
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #28 on: January 18, 2009, 05:33:34 PM »
OK administratoru.....cim ste izbrisali znaci da smo u pravu....nemam nista protiv ali kako na extreme sajtu gosn administrator pljuje i brise ono sto mu se nesvidja ja sam mislila da ste bar vi demokratskije orjentisani...nema problema....srecno na takmicenjima...

Quote
ja sam mislila da ste bar vi demokratskije orjentisani

MISLILA je zenski rod.... :lol: :lol:..a ovamo kazes da imas jaja  :pullhair: :pullhair:

jao boze....

 ;) ;) ;)

Offline Mr.X

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 847
  • Gender: Male
Odg: 2009 IFBB EVROPSKO PRVENSTVO - NOVI SAD 22-25.05.2009
« Reply #29 on: January 18, 2009, 05:40:47 PM »
Svaka cast na insiraciji i upornosti  :)
Na sve proizvode iz pansporta 10% popusta,plus dodatni extra popust na porudzbine preko 6000din

061/20-37-867

DAJTE VULETU SECERA I VODE!!!!